Αυτά Είναι τα Χρώματα που θα Απασχολήσουν τα Καθιστικά του 2018

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Αυτά Είναι τα Χρώματα που θα Απασχολήσουν τα Καθιστικά του 2018

Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας; Φυσικά τα χρώματα των τοίχων. Τα χρώματα μεταμορφώνουν τους χώρους ακόμα και αν δεν κάνετε καμία άλλη αλλαγή και χωρίς να αντικαταστήσετε κανένα από τα έπιπλα που ήδη έχετε.

Το καλύτερο δωμάτιο για να ξεκινήσετε αυτή την αλλαγή είναι το καθιστικό, καθώς εκεί περνούν οι περισσότεροι άνθρωποι τον προσωπικό τους χρόνο. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα χρώματα που θα απασχολήσουν τα καθιστικά του 2018 και δώστε στο σπίτι σας μια πινελιά φρεσκάδας και ανανέωσης.

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Ήρεμα ουδέτερα Το χρώμα των τοίχων αντανακλά τον προσωπικό σας τρόπο ζωής. Αν θέλετε, λοιπόν, έναν χώρο για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε τότε βάλτε στους τοίχους του καθιστικού σας ένα ήρεμο ουδέτερο χρώμα. Ένα ψυχρό ουδέτερο θα δώσει την αίσθηση της χαλάρωσης σε όλο το καθιστικό. Αν πάλι χρησιμοποιείτε το καθιστικό για να βρίσκεστε με φίλους και να περνάτε τα βράδια σας, τότε συμπληρώστε το ουδέτερο χρώμα με έναν τοίχο σε έντονη απόχρωση ώστε να δώσετε στον χώρο ενέργεια.

χρώματα

Αν θέλετε έναν χώρο για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε τότε βάλτε στους τοίχους του καθιστικού σας ένα ήρεμο ουδέτερο χρώμα.

Μωβ Το λιλά και τα διάφορα μωβ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το 2018. Αγκαλιάστε τα όμορφα αυτά χρώματα δίνοντας στους τοίχους σας μωβ αποχρώσεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να δεσμεύσετε όλους σας τους τοίχους με ένα χρώμα. Για ένα όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα αναμίξτε τόνους του μωβ με φωτεινά λιλά και θα προσθέσετε παράλληλα δραματικότητα στον χώρο.

χρώματα

Το λιλά και τα διάφορα μωβ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το 2018.

Λευκό: Επιλέξτε την Ιδανική Απόχρωση για το Σπίτι σας

Λευκό με αντιθέσεις Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας λευκό, τότε χρησιμοποιήστε το ως τον καμβά που θα αναδείξει άλλα στοιχεία του χώρου. Αν έχετε κάποιο αγαπημένο έργο τέχνης, κάποιο χαλί, έναν ιδιαίτερο καναπέ ή ένα ξεχωριστό coffee table διατηρήστε λευκούς του τοίχους ώστε να τα αναδείξετε. Τα απαλά λευκά είναι ιδανικά για καθιστικά που έχουν αρκετό φυσικό φως.

χρώματα

Χρησιμοποιήστε το λευκό ως τον καμβά που θα αναδείξει άλλα στοιχεία του χώρου.

Γκρι Το γκρι τείνει να γίνει η νέα κλασσική απόχρωση και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Για μια πολύ μοντέρνα εκδοχή του αναζητήστε γκρι που έχει μέσα πινελιές τέφρας. Έπειτα αφήστε τα χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία να αναδειχθούν μέσα του ή συμπληρώστε με κάποιο ουδέτερο για ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

χρώματα

Το γκρι τείνει να γίνει η νέα κλασσική απόχρωση και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Φενγκ Σούι: Αυτό Είναι το Κατάλληλο Χρώμα για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

Μπλε Ένα χρώμα που θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στο 2018 είναι το μπλε, αλλά όχι οποιοδήποτε  μπλε. Πρόκειται για το μπλε του «έλατου» που έχει τη δύναμη να φέρει στο καθιστικό σας την αίσθηση της ησυχίας και της χαλάρωσης. Προσκαλέστε το στο σπίτι σας αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήρεμο χώρο που θα γίνει το προσωπικό σας ησυχαστήριο στην κατά τ’ άλλα έντονη και γρήγορη καθημερινότητα. Συνδυάστε το με έπιπλα σε ήσυχα χρώματα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

χρώματα

Το μπλε του «έλατου» που έχει τη δύναμη να φέρει στο καθιστικό σας την αίσθηση της ησυχίας και της χαλάρωσης.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΥΤΑ Είναι τα Χρώματα Εσωτερικών Χώρων που θα μας Απασχολήσουν το 2018-2019

.

Αυτά είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων για το 2018.

Έτσι θα Εντάξετε Ένα από τα πιο Δύσκολα Χρώματα στο Σπίτι σας

.

Βάλτε το μαύρο στο εσωτερικό του σπιτιού σας ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές.

Οι 6 πιο Hot «Ουδέτερες» Αποχρώσεις του 2017!

.

Είναι 6 και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρώμα και Τάσεις: Τα Ματ Κατακτούν τη Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώμα
Αυτό Είναι το πιο Υπέροχο (και Τολμηρό) Χρώμα του 2018!
More in ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ, ΧΡΩΜΑ
Close