Ο Καλύτερος Τρόπος για να Προετοιμάσετε το Σπίτι σας για τον Χειμώνα με 1 Κίνηση!

Κατηγορίες: ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Προετοιμάσετε το Σπίτι σας για τον Χειμώνα με 1 Κίνηση!

Από τον Σπύρο Σούλη

Αυτός ο χειμώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους. Αυτόν τον χειμώνα θα κάτσουμε πολύ περισσότερο μέσα στο σπίτι μας και όπως όλα δείχνουν,  θα είναι και πολύ πολύ κρύος. Δεν πτοούμαστε όμως! Δημιουργώντας ένα σπιτικό όπως ακριβώς το θέλουμε, ζεστό και “υπάκουο” στις δικές μας ανάγκες, θα απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή σε αυτό.

Αφού, λοιπόν, έκανα το σπίτι μου “smart”, το έκανα δηλαδή να ανταποκρίνεται σε κάθε μου επιθυμία (δείτε εδώ), τώρα ήρθε η ώρα να το κάνω και πιο ζεστό και μάλιστα όσο ζεστό θέλω εγώ, όποτε το θέλω.

Ο έξυπνος θερμοστάτης Smarther with Netatmo της Legrand, με ενσωματωμένο Wi-Fi, είναι ήδη τοποθετημένος στον τοίχο του σπιτιού μου και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με όλα όσα μπορεί να κάνει και θα σας τα αναλύσω αμέσως τώρα!

Τι κάνει ο έξυπνος θερμοστάτης Smarther with Netatmo της Legrand;

Μπορεί να “θερμάνει” το σπίτι μου ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία και μόνο όταν χρειάζεται. Με τη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού θέρμανσης που έχει, ζεσταίνει το σπίτι μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Σας κάνει οικονομία! Αντικαθιστώντας τον παλιό θερμοστάτη σας, το σπίτι σας θα θερμαίνεται με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο και μόνο όταν πρέπει. Έτσι μειώνεται η ενεργειακή κατανάλωση και έτσι εξοικονομείτε χρήματα.

Ο έξυπνος θερμοστάτης Smarther with Netatmo της Legrand, διατίθεται σε 2 εκδόσεις: επίτοιχος σε λευκό χρώμα και χωνευτός σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού από μακριά; Όταν είστε εκτός σπιτιού;

Φυσικά και μπορείτε. Σε συνδυασμό με τη δωρεάν εφαρμογή Home+Control μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας από το smartphone σας και βέβαια, αν είστε σπίτι και από τον ίδιο τον θερμοστάτη, ακόμα και με φωνητικές εντολές. Επίσης, αν μένετε, για παράδειγμα 2 άτομα στο ίδιο σπίτι, μπορείτε και οι δύο να διαχειρίζεστε τον θερμοστάτη από διαφορετικά smartphones.

Σας αρέσει να είναι όλα οργανωμένα και σε τάξη; Με αυτόν τον έξυπνο θερμοστάτη μπορείτε να έχετε σε τάξη ακόμα και την θέρμανση του σπιτιού σας!

Αυτό είναι από τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο στον θερμοστάτη Smarther with Netatmo. Το ότι μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο στην δική μου καθημερινότητα. Μπορώ δηλαδή να ρυθμίσω τη θερμοκρασία όταν είμαι σπίτι, όταν κοιμάμαι και όταν λείπω από αυτό.

Για παράδειγμα, αν τις καθημερινές επιστρέφετε από το γραφείο στις 7 μμ, μπορείτε να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη να ενεργοποιείται αυτόματα στις 6:45 μμ. Έτσι, επιστρέφοντας από το γραφείο θα μπαίνετε σε ένα ζεστό σπίτι. Άλλαξε κάτι και κάποια μέρα πρόκειται να επιστρέψετε νωρίτερα στο σπίτι; Και πάλι μπορείτε από το κινητό σας να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη και να τον ενεργοποιήσετε τη στιγμή που θέλετε. Φυσικά μπορείτε, σε αντίθετη περίπτωση, να τον απενεργοποιήσετε εξοικονομώντας και ενέργεια και χρήματα.

Ο πιο έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να έχετε την τέλεια θέρμανση στο σπίτι σας όλο το χειμώνα.

Πρέπει να εγκαταστήσετε και τους έξυπνους διακόπτες Legrand για να τοποθετήσετε και τον θερμοστάτη;

Η απάντηση είναι όχι! Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τους διακόπτες του σπιτιού σας για να τοποθετήσετε τον θερμοστάτη Smarther with Netatmo. Mπορείτε να το κάνετε ανεξάρτητα. Αν και προσωπικά, έχω αλλάξει όλους τους διακόπτες μου και έχω εντυπωσιαστεί από την ευκολία, την ασφάλεια, την οικονομία και τον έλεγχο που έχω στο σπίτι μου.

Τώρα πλέον, έχοντας εγκαταστήσει τους έξυπνους διακόπτες της Legrand και τον θερμοστάτη, μπορώ να ελέγχω πέρα από τα φώτα, τα ρολά και τις ηλεκτρικές συσκευές μου και τη θερμοκρασία του σπιτιού μου από το smartphone μου.

Και τι γίνεται με τα δωμάτια του σπιτιού; Πρέπει να ανάβω τη θέρμανση σε όλους τους χώρους;

Φυσικά και όχι! Θέλετε θέρμανση μόνο στο σαλόνι; Θέλετε θέρμανση στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο; Μπορείτε με την τοποθέτηση των Smart Βαλβίδων Καλοριφέρ της Netatmo και μέσω της εφαρμογής Home+Control να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Με τις Smart Βαλβίδες Καλοριφέρ της Netatmo μπορείτε να ελέγχετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Ο έξυπνος θερμοστάτης Smarther with Netatmo της Legrand είναι η ιδανική επιλογή, αφού το μίνιμαλ και σύγχρονο desigh του με την οθόνη αφής ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του σπιτιού μου, ενώ διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Ανακαλύψτε το “έξυπνο” σπίτι της Legrand και κάντε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας με ένα κλικ εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tips για Πεντακάθαρο Σπίτι (και) τον Χειμώνα

.

Με τα ακόλουθα μυστικά, μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό εύκολα και οικονομικά.

Αυτοί Είναι οι πιο Οικονομικοί Τρόποι Θέρμανσης

.

Οι πιο αποτελεσματικοί και οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για να ζεστάνετε το σπίτι σας!

Πώς θα Φτιάξετε ένα "Έξυπνο" Σπίτι που θα Υπακούει σε Κάθε σας Εντολή;

.

Δείτε πώς μέσα σε 2-3 ώρες το πολύ θα έχετε ένα "έξυπνο" σπίτι που θα υπακούει σε κάθε σας εντολή.

7+1 Πρωτότυπα Χειμερινά Tips Διακόσμησης με Φυτά

.

Οι πιο όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πρασινάδα αυτό το χειμώνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Tips για να Προετοιμάσετε το Σπίτι σας για τον Χειμώνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Λέβητας Πετρελαίου ή Φυσικό Αέριο; Δείτε πως θα Εξοικονομήσετε Χρήματα και θα Έχετε τη Μέγιστη Θερμότητα
More in ΧΕΙΜΩΝΑΣ
10 Tips για να Προετοιμάσετε το Σπίτι σας για τον Χειμώνα

Με αυτά τα tips θα μπορέσετε να προετοιμάσετε τέλεια το σπίτι σας για τον χειμώνα.

Close