Βρείτε Έμπνευση για τη Διακόσμηση χωρίς να Κουραστείτε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Βρείτε Έμπνευση για τη Διακόσμηση χωρίς να Κουραστείτε

Υπάρχουν πολλές φορές που φτάνουμε στο σημείο να νιώθουμε πως η φαντασία μας μας έχει εγκαταλείψει και ότι τίποτε δεν μας ικανοποιεί. Ο τρόπος για να ξεκολλήσουμε είναι να αναζητήσουμε έμπνευση εκεί που δεν είχαμε φανταστεί.

Αν νιώθετε και εσείς πως αυτή την περίοδο τίποτα δεν σας ικανοποιεί, δείτε τα παρακάτω τιπς για να ανακτήσετε και πάλι τη χαμένη σας δημιουργικότητα και φαντασία.

Αλλάξτε σκηνικό Βγείτε από το σπίτι, πηγαίνετε μια εκδρομή, βγείτε μια βόλτα, επισκεφτείτε μουσεία και αρχαιολογικά μνημεία. Πηγαίνετε ακόμη και σε αυτό το μουσείο που δεν ξέρετε καν τι μπορεί να έχει μέσα. Η έμπνευση έρχεται συχνά από τα πιο απροσδόκητα σημεία. Αλλάξτε το σκηνικό της ζωής σας για λίγο καιρό, δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε συνήθως. Μην κοιτάτε ούτε τη διακόσμηση στα μέρη που πηγαίνετε, ούτε το χρώμα που είναι βαμμένοι οι τοίχοι. Χαθείτε μέσα στην τέχνη και απορροφήστε απλά αυτά που βλέπετε. Κάντε το αυτό για λίγο καιρό και θα δείτε πόσο γρήγορα θα ξαναβάλετε σε λειτουργία τη δημιουργικότητά σας.

Διαβάστε πώς μπορείτε να δώσετε προσωπικό στιλ στο καθιστικό σας γρήγορα.

Επισκεφθείτε μουσεία, εστιατόρια και δοκιμάστε καινούρια πράγματα για να ανανεωθείτε και να ανακτήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας

Επισκεφθείτε μουσεία και εστιατόρια στα οποία δεν έχετε πάει και δοκιμάστε καινούρια πράγματα για να ανανεωθείτε και να ανακτήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα Ξεφύγετε λίγο από το ίντερνετ και από οτιδήποτε σας δημιουργεί διλήμματα σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε μακριά από το Pinterest και το Instagram. Γίνετε δημιουργικοί μακριά απο όλα αυτά χωρίς να παίρνετε έτοιμες ιδέες που να προσπαθείτε να υλοποιήσετε.

Πάρτε τελείως άλλη κατεύθυνση Μην ακολουθείτε τον δρόμο που πιστεύετε πως σας ταιριάζει. Δεν είναι πάντα αυτός ο σωστός. Δοκιμάστε να κάνετε πράγματα που πιστεύετε πως δε θα σας ταίριαζαν. Πηγαίντε σε μαθήματα ζωγραφικής ή γλυπτικής, ξεκινήστε χορό ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναχορέψει ποτέ στη ζωή σας. Κάντε πράγματα έξω από τα νερά σας και μπορείτε να εκπλαγείτε με τους «θησαυρούς» που θα ανακαλύψετε.

Μάθετε πώς να επιλέξετε χρώματα με μερικά εύκολα βήματα.

Διαβάστε ιστορία και μελετήστε βιβλία αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του σήμερα αλλά και του χτες

Διαβάστε ιστορία και μελετήστε βιβλία αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του σήμερα αλλά και του χτες.

Ψάξτε την ιστορία Προς θεού, δεν σας λέμε να αρχίζετε να διαβάζετε όπως κάνατε στο σχολείο. Αλλά μια ενασχόληση με την ιστορία της αρχιτεκτονικής θα σας δώσει πολλές ιδέες. Πηγαίντε μια βόλτα στη βιβλιοθήκη του δήμου σας, χαζέψτε τα ιστορικά βιβλία αρχιτεκτονικής αλλά και παλιά περιοδικά για να πάρετε έμπνευση από το παρελθόν - και δεν μιλάμε μόνο για το κομό της γιαγιάς που έχει ξεμείνει στο σαλόνι.

Μελετήστε τη δική σας ζωή Καθήστε και σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει στη ζωή σας και τι είναι αυτό που σας ρίχνει ψυχολογικά. Αν δεν έχετε έμπνευση και φαντασία μπορεί να ευθύνεται για αυτό κάτι που υπάρχει στη ζωή σας και σας ενοχλεί. Βρείτε το και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αυτό. Αν δεν γίνεται απλά φέρτε το στα μέτρα σας και προσπαθήστε να το δείτε διαφορετικά.

Ο Πίνακας Διάθεσης θα σας Φτιάξει τον Χώρο και τη Διάθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

.

Ποιος είπε ότι τα ζώδια δεν επηρεάζουν το γούστο σας στη διακόσμηση και τις επιλογές σας; Δείτε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το στιλ σας.

5 Τέλειοι Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Χρησιμοποιήσετε και στη Διακόσμηση!

.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες μόδας που θα μπορούσαν να ταιριάξουν και στη διακόσμησή σας. Άλλωστε και οι δύο δείχνουν την προσωπικότητά σας.

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

.

Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας για να νιώσετε ευτυχισμένοι μέσα σε ένα βράδυ.

Έτσι θα Ήταν το Σπίτι μας αν Ακούγαμε όλες τις Διακοσμητικές Συμβουλές της Ελληνίδας Μάνας!

.

Αυτές είναι οι διακοσμητικές συμβουλές που δίνει με κάθε ευκαιρία στα παιδιά της η Ελληνίδα μάνα.

Ποιος Είναι ο Χαρακτήρας του Σπιτιού σας;

.

Ο εσωτερικός σας κόσμος αντικατοπτρίζεται στο σπίτι σας και εκείνο με τη σειρά αποκτά και αντανακλά την ψυχολογία που του δώσατε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6+1 πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε στον εαυτό μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να οργανώσετε τη ζωή σας κάνοντας 7 μικρές αλλαγές!