Τσεκάρετε την Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, OMG!

Τσεκάρετε την Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

Είναι όμορφη, έξυπνη και εμπνέει σιγουριά: ο λόγος για την κλειδαριά August που σας «επιτρέπει» να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

Ο διάσημος σχεδιαστής Yves Behar σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Jake Johnson πρόσφατα παρουσίασαν την έξυπνη κλειδαριά August χάρη στην οποία η ασφάλεια του σπιτιού σας βρίσκεται κυριολεκτικά στα δάχτυλά σας!

Η κλειδαριά επικοινωνεί με το κινητό σας και ανοίγει την πόρτα σας αυτόματα.

Η κλειδαριά επικοινωνεί με το κινητό σας και ανοίγει την πόρτα σας αυτόματα.

Η κλειδαριά August λειτουργεί σαν άτυπος «θυρωρός» του σπιτιού σας μιας και σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα σας μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής στο κινητό σας. Χρησιμοποιώντας Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE), η κλειδαριά επικοινωνεί και συγχρονίζεται με τον σύρτη της πόρτας σας και την ανοίγει λίγο πριν φτάσετε στο κατώφλι της. Ακόμα καλύτερα: η κλειδαριά σάς επιτρέπει να καλείτε ή να αφήνετε φίλους και συγγενείς να μπουν στο σπίτι σας ακόμα κι όταν εσείς είστε διακοπές. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, σας δίνει τη δυνατότητα να τους στέλνετε προσκλήσεις με συγκεκριμένη προθεσμία, πέραν της οποίας, η είσοδός τους στο χώρο σας ακυρώνεται.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της; Η κλειδαριά, η οποία ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και μπορεί να τοποθετηθεί στην ήδη υπάρχουσα πόρτα σας μέσα σε 15 μόλις λεπτά. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της είναι μεγάλη καθώς οι μπαταρίες της χρειάζονται αλλαγή σε ετήσια βάση, ενώ το κόστος της δεν ξεπερνά τα 150€.

Και κάτι τελευταίο: δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που κλείσει το κινητό από μπαταρία καθώς μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα κλειδιά σας!

Με την κλειδαριά August μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού σας για κάποιον επισκέπτη ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.

Με την κλειδαριά August μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού σας για κάποιον επισκέπτη ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμβουλές για "ασφαλισμένο" σπίτι όσο θα λείπετε! (video)

.

Ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα που θα αποτρέψουν τους επίδοξους διαρρήκτες να... σας επισκεφτούν και δείτε όλα όσα θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια του σπιτιού σας σε όλα τα επίπεδα.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά

.

Οι ανιχνευτές καπνού είναι ένα σύστημα ασφαλείας που μπορεί να σώσει ζωές − τη δική σας. Μην αμελείτε λοιπόν τόσο την εγκατάστασή τους όσο και τη συντήρησή τους. Διαβάστε και μάθετε τις αιτίες που σας κάνει... μπιπ.

Αυτές Είναι οι Καλύτερες Κρυψώνες για τα Κλειδιά σας!

.

Αυτές τις κρυψώνες θα τις ζήλευε ο καλύτερος μυστικός πράκτορας!

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Βάλετε μια Πόρτα Ασφαλείας

.

Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την αγορά μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Αυτοί είναι οι Καλύτεροι Τρόποι για να Κρατήσετε τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι σας

.

Πέρα από τις κλειδαριές ασφαλείας και τον συναγερμό δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απίστευτο Σπίτι του Τζάστιν Μπίμπερ είναι Όλο από Γυαλί