Υπάρχουν 4 Σημεία που δεν Πρέπει να Ακουμπάτε σε ένα Αεροπλάνο

Κατηγορίες: PLUS +, TRAVEL +

Υπάρχουν 4 Σημεία που δεν Πρέπει να Ακουμπάτε σε ένα Αεροπλάνο

Ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το αεροπλάνο για δύο λόγους: για επαγγελματικά ταξίδια και για ταξίδια αναψυχής. Όποιος και αν είναι, όμως, ο λόγος που χρησιμοποιείτε τα αεροπλάνα θα πρέπει να γνωρίζετε πως μέσα σε αυτά υπάρχουν κάποια σημεία που καλό θα ήταν να μην αγγίζετε ποτέ με γυμνά χέρια.

Η Travelmath προσέλαβε μικροβιολόγους προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσο ένα αεροπλάνο είναι τόσο καθαρό όσο δείχνει. Ποια είναι, όμως, αυτά τα 4 σημεία που δεν πρέπει να αγγίζετε ή που αν τα αγγίξετε θα πρέπει κατευθείαν να πλύνετε τα χέρια σας;

7 Μυστικά που οι Αεροπορικές Εταιρείες δεν Θέλουν να Μάθετε!

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα και σημεία μέσα σε ένα αεροπλάνο που δεν θα έπρεπε να αγγίζετε αλλά ποια είναι τα πιο βρώμικα;

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα και σημεία μέσα σε ένα αεροπλάνο που δεν θα έπρεπε να αγγίζετε αλλά ποια είναι τα πιο βρώμικα;

Τραπεζάκι φαγητού Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως τα τραπεζάκια που τρώμε το φαγητό μας στα αεροπλάνα αποτελούν μεγάλες πηγές βακτηρίων. Φυσικά μιλάμε για αυτά τα τραπεζάκια που βρίσκονται πίσω από κάθε κάθισμα και πάνω στα οποία τοποθετείται ο δίσκος με το φαγητό μας. Οι ερευνητές ανακάλυψαν 2.155 βακτήρια που σχημάτιζαν μάλιστα αποικία αμέσως μετά την περισυλλογή των δίσκων.

Tip Καθαρίστε με ένα χαρτομάντιλο το τραπεζάκι πριν και μετά από το φαγητό σας. Μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας αφού το καθαρίσετε και τις δύο φορές.

Ιαπωνία: Κατάφεραν να Φτιάξουν το Πρώτο Τρένο που Μπορεί να Γίνει Αόρατο!

Το τραπεζάκι του φαγητού είναι από τα πιο βρώμικα σημεία του αεροπλάνου.

Το τραπεζάκι του φαγητού είναι από τα πιο βρώμικα σημεία του αεροπλάνου.

Μπάνιο «Καθώς μια τουαλέτα αναλογεί σε 50 περίπου επιβάτες, αυτός ο χώρος του αεροπλάνου είναι ένα μέρος στο οποίο υπάρχει γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων ακόμη και σαν το E. coli», τονίζει ο Drexel Medicine μέσα στην ιστοσελίδα του.

Tip Μην χρησιμοποιείτε τίποτα μέσα στην τουαλέτα των αεροπλάνων με γυμνά χέρια. Φορέστε γάντια ή χρησιμοποιήστε λίγο χαρτί για να ακουμπήσετε το κάθισμα ή τη βρύση της τουαλέτας. Αφού πλύνετε καλά τα χέρια σας πάρτε λίγο χαρτί και ανοίξτε με αυτό το πόμολο της πόρτας για να επιστρέψετε στη θέση σας.

Πώς Τρώνε το Τοστ στις Διάφορες Χώρες του Κόσμου

Μπορεί το αεροπλάνο να καθαρίζεται μετά από κάθε πτήση αλλά κάποια σημεία έχουν συσσωρευμένη βρομιά που δεν καθαρίζεται εύκολα.

Μπορεί το αεροπλάνο να καθαρίζεται μετά από κάθε πτήση αλλά κάποια σημεία έχουν συσσωρευμένη βρωμιά που δεν καθαρίζεται εύκολα.

Πίσω αποθηκευτικός χώρος καθίσματος Πίσω από κάθε κάθισμα και κάτω από το τραπεζάκι υπάρχει ένας ειδικός αποθηκευτικός χώρος όπου συνήθως μπαίνουν τα περιοδικά αλλά και οι οδηγίες προς τους ταξιδιώτες. Η ιστοσελίδα που έκανε τη συγκεκριμένη έρευνα αναφέρει πως σε αυτές τις θήκες αποθηκεύονται διάφορα βρώμικα αντικείμενα από πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι τοποθετούν εκεί χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα, σκουπίδια, βρώμικες παιδικές πάνες και άλλα. Για αυτό καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη θήκη για κανένα δικό σας προσωπικό αντικείμενο. Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Auburn αναφέρει πως τα βακτήρια επιβιώνουν στις συγκεκριμένες θήκες μέχρι και για μια εβδομάδα.

Απίστευτα Αντικείμενα που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν!

Περιοδικά Πριν μπείτε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψετε αγοράστε ένα δικό σας περιοδικό ή πάρτε ένα βιβλίο από το σπίτι σας. Έτσι θα αποφύγετε να μπείτε στον πειρασμό να ακουμπήσετε και να ξεφυλλίσετε τα περιοδικά των αεροπλάνων. Σκεφτείτε μόνο πόσοι άνθρωποι πριν από εσάς έχουν ακουμπήσει τα συγκεκριμένα περιοδικά.

Αποφύγετε να αποθηκεύετε προσωπικά αντικείμενα μέσα στις θήκες των καθισμάτων.

Αποφύγετε να αποθηκεύετε προσωπικά αντικείμενα μέσα στις θήκες των καθισμάτων.

Τι άλλο πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε μέσα σε ένα αεροπλάνο;

1) Μην περπατάτε ξυπόλυτοι στο διάδρομο.

2) Καθαρίστε τα χέρια σας με ένα μαντηλάκι κάθε φορά που βάζετε τη ζώνη σας.

10 Ασυνήθιστοι και Πολύ Ιδιαίτεροι Νιπτήρες Μπάνιου

3) Μην σκεπάζετε με τις κουβέρτες των αεροπλάνων το πρόσωπό σας. Μπορεί να έχουν πλυθεί αλλά κάποια μικρόβια παραμένουν.

4) Σύμφωνα με τους ειδικούς τα πλαϊνά διαχωριστικά καθισμάτων είναι από τα πιο βρώμικα σημεία ενός αεροπλάνου.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί τα Αναψυκτικά Έχουν Καλύτερη Γεύση Όταν τα Πίνουμε Από το Γυάλινο Μπουκάλι

.

Αυτός είναι ο λόγος που τα αναψυκτικά έχουν διαφορετική γεύση μέσα σε γυάλινα μπουκάλια.

Η πιο Ιδιαίτερη Καρέκλα-Βιβλιοθήκη που Έχετε Δει

.

Αυτή είναι η πιο πρωτότυπη καρέκλα-βιβλιοθήκη που έχουμε δει ποτέ.

Αυτό το Λονδρέζικο Εστιατόριο Είναι Ό,τι Πιο Περίεργο Έχετε Δει

.

Το πιο περίεργο εστιατόριο που έχετε δει βρίσκεται στο Λονδίνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

thehomeissue_arni
Γιατί Σουβλίζουμε Αρνί το Πάσχα;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

thehomeissue_mallia
4 Χτενίσματα που Λατρεύουν ΟΛΑ τα Κορίτσια!
Συζήτηση κλειστή. Σύντομα θα μπορείτε να μας γράφετε εδώ τα δικά σας σχόλια και ιδέες.
More in PLUS +, TRAVEL +
thehomeissue_arni
Γιατί Σουβλίζουμε Αρνί το Πάσχα;

Μάθετε το λόγο που σουβλίζουμε αρνί κάθε χρόνο!

Close