Το παιδί στο... Κέντρο της Γης

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚH AΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Το παιδί στο... Κέντρο της Γης

Το Κέντρο της Γης ενημερώνει και εκπαιδεύει τα παιδιά – και τους μεγάλους – σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού με δραστηριότητες, οι οποίες βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες τους μέσα από την επαφή τους με τη φύση.

perivoli_paidi_kentro_ghs1@2x

Τα παιδιά έρχονται κοντά στη φύση και μαθαίνουν τον κύκλο της ζωής.

Tα μικρά παιδιά που ζουν στην πόλη, ηλικίας από 6 έως 13 χρόνων, μπορούν να συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα του Κέντρου της Γης που θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:00 ή στα απογευματινά εργαστήρια από τις 18.00 έως τις 21.00.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών μέσα από δραστηριότητες με τη φύση, αλλά και πολύ παιχνίδι: κυνήγι θησαυρού, yoga για παιδιά, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες, φτιάχνω το δικό μου παραμύθι, μαθαίνω τους ήχους και τα χρώματα της φύσης, μάθημα ιπποκομίας, εργαστήρι πηλού, μαθαίνω τα μυστικά του κρασιού, φτιάχνω λαχανόκηπο, περιβαλλοντική βιωματική εκπαίδευση κ.λπ.

Το καλοκαίρι φέρνει το παιδί και το παιχνίδι στο... Κέντρο της Γης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλειοι Τρόποι για να Απασχοληθούν τα Παιδιά Δημιουργικά το Καλοκαίρι

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά τώρα που έκλεισαν τα σχολεία. Δείτε μερικούς από τους πιο εύκολους και διασκεδαστικούς.

Σώμα Οδηγισμού: Τα παιδιά... εκπαιδεύονται

.

Θέλετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας στη συνεργασία, στην υπευθυνότητα, στην κριτική σκέψη, στην αγάπη για τη φύση. Το Σώμα Οδηγισμού σας δίνει τη λύση.

Πώς να φτιάξετε νερομπογιές με τα παιδιά σας

.

Φτιάξτε σπιτικές νερομπογιές για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά στο πάρτι ή μεταξύ τους στο σπίτι. Είναι οικονομικές και τα παιδιά πριν απολαύσουν τη ζωγραφική με τις νερομπογιές θα έχουν απολαύσει και την παρασκευή τους!

Κυριακές στο Γκάζι

.

Όλο τον Μάιο η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων διοργάνωνε δράσεις για μικρούς και μεγάλους με τίτλο «7 Κυριακές στο Γκάζι».

Δράσεις για Παιδιά: Τι Μπορούν να Κάνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να Περάσουν Δημιουργικά τον Χρόνο τους

.

Δείτε τις δράσεις για παιδιά με τις οποίες μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κυριακές στο Γκάζι