Αυτό Είναι το Μυστικό για να Φαίνεστε σαν 18!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτό Είναι το Μυστικό για να Φαίνεστε σαν 18!

Κανένας δεν θέλει να γεράσει, αντ'αυτού όλοι θέλουμε να παραμείνουμε νέοι. Κι΄αν πιστεύετε ότι θα γεράσετε, αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα. Αν όμως, πιστεύετε ότι θα παραμείνετε νέες και ότι θα είστε για πάντα χρήσιμες στην κοινωνία, τότε το σώμα σας θα ανταποκριθεί ανάλογα.

Το ελιξίριο της νιότης βρίσκεται μέσα σας και πρέπει να ψάξετε για να το βρείτε, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε νέοι, μόνο φροντίζοντας την εξωτερική μας εμφάνιση.

Η πραγματική πηγή της νεότητας είναι η πηγή της ευτυχίας και της ευημερίας. Η συνταγή αντι-γήρανσης είναι να αγαπάτε τη ζωή, να δοκιμάζετε νέα πράγματα και να απολαμβάνετε όλες τις καινούριες εμπειρίες που εμφανίζονται μπροστά σας. Η χαρά που προέρχεται από το συναίσθημα, συνδέεται με τη δύναμη της ζωής. Μπορεί το δέρμα να μη λάμπει τόσο πολύ, όπως όταν ήσασταν 18, όμως εάν νιώθετε ζωντανές, τότε αυτό το συναίσθημα θα βγει και στο πρόσωπο σας. Από εσάς εξαρτάται, να αποφασίσετε τι σας κάνει να αισθάνεστε νέες και πώς θέλετε να εκφραστείτε.

Διαβάστε ποιες είναι οι 11 τροφές που σας φέρνουν την ευτυχία.

Αν η κόρη σας λέει «Μαμά, είσαι πολύ μεγάλη, για να φορέσεις αυτό ή για να κάνει αυτό», τότε η απάντηση σας πρέπει να είναι «Όχι, δεν είμαι!». Μάθετε την ικανότητα, του να απολαμβάνετε τη ζωή και την ελευθερία έκφρασης. Μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο, αρκεί να μην φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Δεν χρειάζεται να ξεχάσετε ότι είναι παλιό, αλλά δοκιμάστε και μια αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Επίσης, να είστε ανοιχτές σε ότι καινούριο έρχεται. Για παράδειγμα, ακούγοντας τα νέα συγκροτήματα, θα μπορούσε να σας βοηθήσει, να είστε πάντα ενημερωμένες, με ότι συμβαίνει τώρα και να ανταλλάσσετε απόψεις με όλες τις ηλικίες.

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Α)

.

σας προτείνουμε μικρές συνταγές ευτυχίας που δρουν τονωτικά για την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας

5 τρόποι για να αποκτήσεις καλύτερη διάθεση, τώρα!

.

Αποκτήστε καλύτερη διάθεση τώρα με 5 τρόπους.

Ευτυχισμένοι Άνθρωποι: 6 Πράγματα που Κάνουν Κάθε Πρωί!

.

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε πρωί.

5 εύκολοι τρόποι για να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία

.

Δείτε 5 εύκολους τρόπους για να βρείτε ξανά τη χαμένη σας αισιοδοξία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Νέα Street Food "Τρέλα" από την Αυστραλία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ιταλική Βραδιά στο Σπίτι: Οργανώστε την Τέλεια με ΑΥΤΗ τη Συνταγή!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Close