Η Google Εγκαινιάζει το Ασφαλές Σερφάρισμα για Παιδιά

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Η Google Εγκαινιάζει το Ασφαλές Σερφάρισμα για Παιδιά

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα να αφήνετε τα παιδιά σας ελεύθερα να σερφάρουν ενώ εσείς κάνετε άλλα πράγματα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζονται όλη την ώρα την επίβλεψή σας. Μιας και οι άνθρωποι που ψάχνουν στο Google είναι 40.000 ανά δευτερόλεπτο ή 1,2 τρισεκατομμύρια το χρόνο, σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα είναι παιδιά. Για το λόγο αυτό η Google σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούργιο που αφορά στα παιδιά και κατ’επέκταση και τους γονείς τους.

Ξεκινώντας από την επόμενη χρονιά (δεν αργεί και πολύ) η Google σχεδιάζει να δημιουργήσει μία μορφή google search που θα είναι φιλική προς τα παιδιά κάτω των 12 ετών και δεν θα έχει περιεχόμενο που απαγορεύεται για αυτές τις ηλικίες. Το ίδιο θα γίνει και με το YouTube και τον Chrome.

Λόγω του ότι όλο και περισσότερα παιδιά χρησιμοποιούν το Google στο σχολείο αλλά και το σπίτι μέσω του υπολογιστή και των κινητών που πλέον έχουν από την ηλικία των 10 ετών, η πολύ δημοφιλής μηχανή αναζήτησης αναφέρει πως στόχος της είναι να κρατήσει το internet ασφαλές για τα παιδιά με την ελπίδα ότι πλέον η τεχνολογία θα χρησιμοποιείται για τους σωστούς λόγους και με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον, μια τέτοια ενέργεια θα λύσει και τα χέρια των γονιών που νιώθουν ότι πρέπει να βρίσκονται συνεχώς πάνω από τα παιδιά τους όση ώρα σερφάρουν στο internet. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Ένας λόγος για λιγότερους πονοκεφάλους. Δε συμφωνείτε;

Η Pavni Diwanji, αντιπρόεδρος του τεχνικού σχεδιασμού της Google η οποία ηγείται της συγκεκριμένης προσπάθειας είπε σχετικά: «Αυτή είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζω. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι που να λειτουργεί σωστά και έπειτα να είμαστε σίγουροι ότι κάθε κομμάτι της μηχανής αναζήτησης είναι τέλειο για τα παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον. Γιατί, λοιπόν, να μην τους δώσουμε τα εργαλεία για να το δημιουργήσουν;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Google Home στις Διαταγές σας Παρακαλώ!

.

Ο προσωπικός σας βοηθός από την Google.

Εσείς Θα Θέλατε να Δείτε Κουμπί Dislike στο Facebook;

.

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, συμμετείχε πρόσφατα σε μία δημόσια συζήτηση σε Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια όπου απάντησε σε μία ερώτηση φοιτητή που πολλοί θα ήθελαν να κάνουν.

Το Απόλυτο Γυναικείο Gadget: το Πιάτο που θα σας Βοηθήσει να Αδυνατίσετε (VIDEO)

.

Αυτό το πιάτο σας λέει πόσες θερμίδες έχει αυτό που τρώτε και σας βοηθάει να χάσετε βάρος.

Ασφαλίστε Απόλυτα τις Ηλεκτρονικές Συσκευές σε Σπίτι με Παιδιά

.

Προφυλάξτε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας από τα παιδιά σας (και το αντίστροφο) με αυτούς τους σίγουρους τρόπους.

Με αυτή την Εφαρμογή θα Επιστρέφετε Πάντα με Ασφάλεια στο Σπίτι σας

.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πολύ πιο ασφαλής όταν κυκλοφορείτε μόνοι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Μαγευτική Έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στη Νάπα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξεκολλήστε τις Σκουριασμένες Βίδες
More in NEWS +, PLUS +
Τσεκάρετε την Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

Η «έξυπνη» κλειδαριά August που σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

Close