Το Φθινόπωρο Βλάπτει Σοβαρά (και) την Υγεία

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το Φθινόπωρο Βλάπτει Σοβαρά (και) την Υγεία

...και όχι. Δεν επηρεάζει μόνο την ψυχολογία μας! 

Αρθριτικά: Η υγρασία «χτυπά» το μυϊκό σύστημα και προκαλεί πόνο στις αρθρώσεις. Παρόλο που περισσότερο επιρρεπείς είναι όσοι πάσχουν από αρθρίτιδες ή ρευματικά, με την αλλαγή του καιρού πολλοί παραπονιούνται για πόνους στα χέρια και τα πόδια. Αν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία... ρίξ' το στην άσκηση. Οι ειδικοί εξηγούν πως η συστηματική άσκηση βελτιώνει το μυϊκό σύστημα και κάνει το σκελετό περισσότερο ανθεκτικό. 

Μείωση αντανακλαστικών: Μπορεί να προκληθεί από τη συννεφιά. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, ο νεφελώδης ουρανός και οι άνεμοι μπορούν να επιβραδύνουν το χρόνο αντίδρασης σε αρκετές περιπτώσεις. Για να αποφύγεις τα ατυχήματα από την «βραδύτητα» των αντανακλαστικών σου, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, ειδικά κατά την οδήγηση. 

Δείτε, επίσης, πώς θα μάθετε να ξυπνάτε πιο εύκολα τα πρωινά του Φθινοπώρου.

Μεταβολή στην πνευματική ετοιμότητα: Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ημέρες με υψηλά ποσοστά υγρασίας προκαλούν αυξημένη νευρικότητα και μειωμένη απόδοση. Για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να διαχειριστείς το άγχος και τη νευρικότητά σου. Τεχνικές όπως ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν.  

Διαβάστε περισσότερα θέματα που αφορούν την ψυχολογία στο www.allyou.gr.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Χρώματα που Φτιάχνουν την Ψυχολογία σας

.

Τα χρώματα μπορoύν να σας φτιάξουν ή να σας χαλάσουν τη διάθεση. Δεν είναι κρίμα κάτι τόσο όμορφο να μην ξέρετε να το χειριστείτε προς όφελός της… ψυχολογίας σας;

5 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε με το Καλημέρα σας

.

Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε με το που ξυπνάτε το πρωί για να έχετε μια όμορφη μέρα.

Προφυλάξτε την Υγεία σας από 3 Τοξικά Σημεία του Σπιτιού

.

Σας παρουσιάζουμε 3 σημεία του σπιτιού σας, υπεράνω πάσης υποψίας, τα οποία είναι πιθανόν να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία σας.

5 Τρόποι για να Φτιάξετε ένα Υγιές Σπίτι

.

Αυτά πρέπει να διαθέτει ο χώρος που ζείτε για να είναι υγιής για εσάς και ένα μέρος όπου θα απολαμβάνετε να βρίσκεστε εσείς και οι δικοί σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

11 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Είναι οι Δευτέρες σας Λιγότερο Δύσκολες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Σούπερ Tips για να Μακρύνουν τα Μαλλιά σας σε Χρόνο dt!