Το Έξυπνο Φωτεινό Χαλί που θα Αλλάξει το Πάτωμά σας!

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Το Έξυπνο Φωτεινό Χαλί που θα Αλλάξει το Πάτωμά σας!

Κι όμως ένα χαλί μπορεί να είναι αρκετά έξυπνο για να σας καθοδηγήσει στο χώρο, να αντικαταστήσει τις πινακίδες και να μετατρέψει τους βαρετούς διαδρόμους ενός γραφείου σε μοναδικό θέαμα!

Το μέλλον της διακόσμησης είναι στα πατώματα. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η πρόσφατη συνεργασία τμήματος φωτισμών της εταιρείας Phillips με την εταιρεία δαπέδων Desso, η οποία κατέληξε στη σύλληψη και την παραγωγή «χαλιών μετάδοσης φωτός» (transmissive carpets).

Πρόκειται για έξυπνα χαλιά τα οποία έχουν ενσωματωμένα στο υπόστρωμά τους λαμπτήρες LED μιας και, σύμφωνα με τους δημιουργούς τους, τα μάτια μας έχουν τη φυσική προδιάθεση να αναζητούν το φως, ενώ οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να προσέχουμε πού πατάμε με αποτέλεσμα να κοιτάμε πολύ συχνά προς τα κάτω.

Πού μπορεί να χρησιμεύσει αυτό το high tech χαλί;  Με δεδομένο ότι η καινοτομία του έχει να κάνει με ό,τι μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να παρέχει διάφορες πληροφορίες και οδηγίες, οι εφαρμογές του είναι πολλές.

Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει τους επιβάτες στο χώρο των αποσκευών του αεροδρομίου, να καθοδηγεί με φωτεινά βέλη τους θεατές μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα, να αντικαταστήσει τις πινακίδες εσωτερικής σήμανσης ή ακόμα και να ενημερώνει τους εργαζομένους μίας εταιρείας αν το meeting room είναι ελεύθερο.

Το έξυπνο χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει τους επιβάτες στο χώρο των αποσκευών του αεροδρομίου.

Το έξυπνο χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει τους επιβάτες στο χώρο των αποσκευών του αεροδρομίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήρης Οδηγός για να Αγοράσετε το Σωστό Χαλί!

.

Αν και είναι πολύ ευχάριστο να περπατήσετε ξυπόλυτοι στο χαλί όταν γυρνάτε σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα, τα οφέλη της χρήσης των χαλιών είναι ακόμα περισσότερα από το να μην παγώνουν τα πόδια σας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα χαλιά πριν τα στρώσετε (video)

.

Δείτε το βίντεο και μάθετε για τα διαφορετικά υλικά από τα οποία φτιάχνονται τα χαλιά και βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο χαλί για τον δικό σας χώρο. Επίσης μάθετε τρόπους για να καθαρίζετε τα χαλιά και να τα διατηρείτε σαν καινούργια!

Παλιά Gadgets που Χρησιμοποιούνται Ακόμα και Σήμερα

.

Αυτά είναι τα πιο παλιά gadgets που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα.

Φωτίστε Ένα Ολόκληρο Δωμάτιο Χρησιμοποιώντας Μόνο Ένα Κερί

.

Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να φωτίσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο με ένα μόνο κερί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Επισκεφθείτε το Ιδιαίτερο Διαμέρισμα της Kirsten Dunst στο Σόχο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Μαγευτική Έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στη Νάπα