Αυτό είναι το Πλυντήριο Ρούχων που θα σας Λύσει τα Χέρια

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτό είναι το Πλυντήριο Ρούχων που θα σας Λύσει τα Χέρια

Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπορούσε να μας ενθουσιάσει τόσο πολύ μία οικιακή συσκευή. Μιλάμε για το νέο διπλό πλυντήριο ρούχων της LG το οποίο σας δίνει δύο συσκευές στη συσκευασία του ενός.

Πιο συγκεκριμένα το όνομά του είναι TWIN Wash System και πρόκειται για ένα πλυντήριο το οποίο μέσα του έχει άλλο ένα μικρότερο πλυντηριάκι. Και όταν λέμε «μέσα του», για να είμαστε πιο ακριβείς, εννοούμε από κάτω του. Κάτω από την κύρια συσκευή υπάρχει άλλο ένα μικρό πλυντήριο πράγμα που σημαίνει πως με μια πλύση μπορείτε να πλύνετε περισσότερα ρούχα, με μεγαλύτερη οικονομία.

thehomeissue_plyntirio01

Το δίδυμο πλυντήριο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τελειώνετε τις δουλειές σας πιο γρήγορα και να κάνετε και οικονομία.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πλύνετε χρωματιστά και λευκά μαζί χωρίς να τους δημιουργήσετε κανένα πρόβλημα μιας και θα πλένονται σε διαφορετικούς κάδους.

Αυτό που είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό είναι πως το πλυντήριο συνδέεται με Wi-Fi πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε την πλύση σας όποτε θέλετε εσείς απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, μόλις το πλυντήριό σας τελειώσει τη λειτουργία του θα σας ειδοποιήσει με ένα μήνυμα στο κινητό σας.

thehomeissue_plyntirio02

Μπορεί η τιμή του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά σίγουρα η οικονομία που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να κάνετε απόσβεση γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι 10 Καλύτερες Συμβουλές για το Πλύσιμο των Ρούχων

.

Ανακαλύψτε τα μυστικά του πλυντηρίου με έναν μίνι-οδηγό που θα σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε το πλύσιμο ρούχων.

Γλιτώστε το Καθαριστήριο με Αυτές τις Οδηγίες κι Εξοικονομήστε Χρήματα

.

Πόσο πολύ θα θέλατε να πηγαίνετε όλα σας τα ρούχα στο καθαριστήριο αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν; Ορίστε πώς θα το γλιτώσετε.

Αυτό το «Πλυντήριο Ρούχων» Χωράει Ακόμα και στην Τσέπη σας

.

Δείτε το πιο μικροσκοπικό πλυντήριο ρούχων που υπάρχει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 λόγοι που είσαι (ακόμα) το κοριτσάκι του μπαμπά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μήπως είσαι εθισμένη στο κρυφό φαγητό;