Το Challenge των 7 Ημερών που Βάζει σε Οριστική Τάξη την Ντουλάπα σας

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Το Challenge των 7 Ημερών που Βάζει σε Οριστική Τάξη την Ντουλάπα σας

Είτε έχετε μικρή ντουλάπα είτε μεγάλη, υπάρχουν κάποια tips για να την οργανώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ειδικοί σε θέματα οργάνωσης μας προτείνουν μερικές πολύ καλές ιδέες για το πώς να βάλετε σε τάξη μια ντουλάπα στην οποία επικρατεί το χάος.

Η οργανωτικότητα είναι μια ικανότητα που σχεδόν ο καθένας μπορεί να μάθει αν το αποφασίσει συνειδητά. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να το πετύχετε. Ένας σωστός επανασχεδιασμός του χώρου μπορεί να μετατρέψει τη χαοτική ντουλάπα σας στην ντουλάπα των ονείρων σας.

Πώς να Καθαρίσετε τη Ντουλάπα σας σαν Επαγγελματίας

Ακολουθώντας τα παρακάτω tips τις επόμενες 7 ημέρες θα μπορείτε σε μια εβδομάδα ακριβώς να έχετε την πιο όμορφη και οργανωμένη ντουλάπα.

1η μέρα: Πετάξτε οτιδήποτε δεν έχετε φορέσει εδώ και ένα χρόνο Κοιτάξτε προσεκτικά όλα τα υπάρχοντά σας και δείτε ποια από αυτά δεν έχετε φορέσει καθόλου εδώ και 12 μήνες. Αν δεν έχετε φορέσει ένα ρούχο εδώ και 1 χρόνο δεν πρόκειται να το φορέσετε ούτε τον επόμενο.

Όλα τα Μυστικά για Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα

Πετάξτε ή δώστε σε κάποιο ίδρυμα ρούχα που δεν έχετε φορέσει εδώ και ένα χρόνο.

Πετάξτε ή χαρίστε ρούχα που δεν έχετε φορέσει εδώ και ένα χρόνο.

2η μέρα: Αφαιρέστε οτιδήποτε δεν είναι ρούχο, παπούτσια ή αξεσουάρ Ένα κλασικό λάθος που κάνει πολύς κόσμος είναι να τοποθετεί στην ντουλάπα του άσχετα πράγματα. Στοίβες από βιβλία, εργασίες, σημειώσεις και διακοσμητικά μπαίνουν στην ντουλάπα και πιάνουν χώρο που χρειάζεστε για άλλα πράγματα.

3η μέρα: Αγοράστε ίδιες κρεμάστρες Το να χρησιμοποιείτε σε όλη την ντουλάπα σας τις ίδιες ακριβώς κρεμάστρες είναι σημαντική υπόθεση για να παραμένει οργανωμένη. Μπορείτε να βρείτε ένα στιλ κρεμάστρας που σας βολεύει και να τις αγοράζετε σιγά-σιγά μέχρι να αντικαταστήσετε όλες τις παλιές κρεμάστρες. Αν η ντουλάπα σας είναι σκουρόχρωμη πάρτε ανοιχτόχρωμες κρεμάστρες για να φωτίσετε το χώρο.

8 Ντουλάπες Διάσημων: Υπάρχει Τρόπος να Αποκτήσετε και Εσείς μια Τέτοια

Επιλέξτε όμοιες λεπτές κρεμάστρες για να έχετε σε τάξη τη ντουλάπα σας.

Επιλέξτε όμοιες λεπτές κρεμάστρες για να έχετε σε τάξη την ντουλάπα σας.

4η μέρα: Αγοράστε συρτάρια που προσαρμόζονται Τα προσαρμόσιμα συρτάρια είναι μια καλή λύση για παπούτσια ή διπλωμένα ρούχα. Βολεύουν πολύ και ειδικά αν είναι διαφανή ή μεταλλικά με κενά θα μπορείτε να βλέπετε τι τοποθετείτε μέσα σε αυτά.

5η μέρα: Μαζέψτε όλα τα πράγματα που βρίσκονται στο πάτωμα Κοιτάξτε το δωμάτιό σας. Υπάρχουν παπούτσια, ρούχα ή αξεσουάρ που να βρίσκονται πεταμένα στο πάτωμα; Αν ναι, οργανώστε τα μέσα στην ντουλάπα σας ή πάρτε έξτρα ράφια και συρτάρια για να τα τοποθετήσετε.

«Πώς θα Αλλάξω την Πρόσοψη στην Ντουλάπα Χωρίς να τη Βάψω;»

Αγοράστε συρτάρια που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στα ράφια της ντουλάπας σας.

Αγοράστε συρτάρια που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στα ράφια της ντουλάπας σας.

6η μέρα: Βάλτε τις τσάντες σε βολικό σημείο Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν ένα σωρό τσάντες και στο τέλος καταλήγουν να φοράνε καθημερινά τις ίδιες. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή δεν έχουν τις υπόλοιπες τσάντες τους σε βολικό σημείο. Βάλτε τις τσάντες σε ένα σημείο που να τις βλέπετε καθημερινά. Άλλωστε ό,τι δεν βλέπετε στην ντουλάπα σας δεν πρόκειται να το φορέσετε.

Οργανώστε Τέλεια την Ντουλάπα σας με 5 Ιδέες που Μπορείτε να Κλέψετε από το Instagram

7η μέρα: Ελέγξτε την ντουλάπα σας κάθε 3-6 μήνες Η ντουλάπα σας δεν πρόκειται να μείνει 100% οργανωμένη για πάντα αν δεν την ελέγχετε κάθε 3-6 μήνες. Μπορείτε αν θέλετε να την βάζετε σε τάξη κάθε Σάββατο έτσι ώστε να μην είναι ποτέ για περισσότερο από μια εβδομάδα ακατάταστη.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τι Κάνουν Καθημερινά όσοι Λατρεύουν την Καθαριότητα

.

Η καθαριότητα (και η συνεπακόλουθη αρχοντιά) θέλει θυσίες. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε ποια πράγματα φροντίζουν καθημερινά οι λάτρεις της καθαριότητας.

7 Μοναδικές Ιδέες για να Κρύψετε τον «Άσχημο στο Μάτι» Πίνακα του Ρεύματος

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να κρύψετε τον πίνακα του ρεύματος.

Φτιάξτε Μόνοι σας την πιο Εύκολη Ντουλάπα!

.

Το πιο τέλειο diy για να επεκτείνετε την ντουλάπα σας με μια καρέκλα.

8 Πράγματα που Κάνουν κάθε Κυριακή οι Άνθρωποι με Αστραφτερά Σπίτια

.

Αυτά είναι τα 8 πράγματα που κάνουν κάθε Κυριακή άνθρωποι με αστραφτερά, καθαρά σπίτια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Tips για να Παρατείνετε τη Ζωντάνια στην Ανθοδέσμη σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tι θα Πετύχετε αν Ρίξετε Μαγειρική Σόδα σε Όλο τον Καναπέ!