Τι να Προσέξετε Όταν Κρεμάτε Πίνακες στους Τοίχους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Τι να Προσέξετε Όταν Κρεμάτε Πίνακες στους Τοίχους

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σωστό κρέμασμα των έργων τέχνης στους τοίχους σας, βρίσκονται εδώ και δεν περιέχουν καρφιά, σφυριά και όλα τα σχετικά. Με λίγα λόγια δεν καταστρέφουν τους τοίχους σας.

«Η τέχνη θα σε οδηγήσει στο σωστό κάδρο, αν την αφήσεις», λέει ο interior designer, Maxewell Ryan και συνεχίζει, «Διάλεξε ένα στιλ και το χρώμα που κολακεύει το έργο τέχνης και το γύρω χώρο». Πρόκειται για μια απλή συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε όλοι εσείς που είστε καινούργιοι στο χώρο της διακόσμησης και ασχολείστε με τα diy και τις κατασκευές.

5 Ολόφρεσκοι και Ξεχωριστοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τα Κάδρα σας!

thehomeissue_pinakas01

Αφήστε κάτω το καρφί και το σφυρί και κρεμάστε με άλλον τρόπο τα κάδρα σας στους τοίχους!

Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διαλέξετε το κατάλληλο κάδρο και για το πώς να μάθετε να τα κρεμάτε σαν επαγγελματίες χωρίς να έχετε απώλειες στους τοίχους σας ανοίγοντας και κλείνοντας συνεχώς τρύπες.

Διαλέγοντας κάδρο Ένας γενικός κανόνας λέει πως πρέπει να διαλέγετε ένα χοντρό κάδρο για μεγάλα έργα τέχνης και ένα λεπτό για μικρά. Παρόλο που η ποικιλία σε κάδρα είναι τεράστια, προτιμήστε κάτι σε μοντέρνο μέταλλο ή ξύλο.

6 Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Κρεμάτε Κάδρα

Διαλέγοντας υπόστρωμα (mat) Όσο μεγαλύτερο είναι το έργο τέχνης τόσο μεγαλύτερο πρέπει να είναι και το υπόστρωμα. Αυτό επιτρέπει στο έργο να αναπνεύει και να το προσέχουν περισσότερο. Σε ό,τι αφορά το χρώμα του υποστρώματος διαλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση από αυτή του έργου και πιο σκούρα από τον τοίχο που είναι κρεμασμένο. Οι γήινες αποχρώσεις είναι οι καλύτερες. Έτσι όταν έχετε αμφιβολία προτιμήστε λευκό ή κάτι που να είναι κοντά στο λευκό.

thehomeissue_pinakas02

Το καλύτερο ύψος για να κρεμάτε τα κάδρα σας είναι στο 1,5 μέτρο από το πάτωμα.

Μυστικά κρεμάσματος Μην κρεμάτε τα κάδρα σας πολύ ψηλά. Οι περισσότερες γκαλερί κρεμάνε τα κάδρα στο 1,5 μέτρο από το πάτωμα (αυτή είναι η απόσταση από το πάτωμα μέχρι το κέντρο του έργου τέχνης). Μπορείτε να εφαρμόσετε και εσείς την ίδια λογική.

5 Σίγουρα Βήματα για να Έχετε Πανέμορφες Οικογενειακές Φωτογραφίες

Σε χώρους που συνήθως είστε καθιστοί, όπως είναι οι τραπεζαρίες και τα γραφεία, είναι πιο λογικό να κρεμάτε την τέχνη σας στα 1,2 μέτρα από το πάτωμα.

Όταν θέλετε να κρεμάσετε ένα κάδρο πάνω από έπιπλο, κρατήστε μια απόσταση 7-15 εκατοστά από το έπιπλο. Αυτή είναι μια απόσταση αρκετά κοντινή που επιτρέπει στο έπιπλο και το κάδρο να συνδέονται οπτικά αλλά από την άλλη αρκετά μεγάλη για να μην κάθεστε και χτυπάτε το κεφάλι σας στο κάδρο.

Κάδρα: Πώς να τα βάλετε στον τοίχο

Αντί για κάδρο Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι πιο οικονομικό για να κρεμάτε τα έργα τέχνης σας τότε μπορείτε να προμηθευτείτε αυτοκόλλητα ειδικά για τοίχους και να κρεμάσετε με αυτά τα έργα σας σε αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνετε και τρύπες στους τοίχους σας.

Μια άλλη εξίσου οικονομική λύση είναι να καλύψετε το έργο τέχνης με καθαρό ακρυλικό και να το στερεώσετε με τέσσερα L στον τοίχο σας. Το αποτέλεσμα είναι μίνιμαλ και σικ ταυτόχρονα. 

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DIY: Δείτε πώς Μεταμορφώθηκε μια Συρταριέρα με Λίγη Βαφή

.

Απίστευτη μεταμόρφωση συρταριέρας με λίγη βαφή και μικρές αλλαγές.

7 Στιλάτες Ιδέες για να Μεταμορφώσετε έναν Μεγάλο Άδειο Τοίχο

.

7 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε έναν μεγάλο άδειο τοίχο.

Μεγαλώστε τη Γκαρσονιέρα: 7 Υπέροχες Ιδέες που θα Διπλασιάσουν τον Χώρο σας

.

Προτού αρχίσετε να ψάχνετε για νέα στέγη, δοκιμάστε τα trick που σας προτείνουμε και θα δείτε τηn γκαρσονιέρα σας να ανοίγει!

Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Λάθη της Διακόσμησης (τα Κάνουν Ακόμα και οι Ειδικοί)

.

Ουδείς αλάθητος! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν 6 διακοσμητικά ατοπήματα στα οποία πέφτουν ακόμα και όσοι δηλώνουν ειδικοί!

Υπέροχες Ιδέες για να Ανανεώσετε Κάθε Χώρο του Σπιτιού

.

Ανανεώστε κάθε χώρο του σπιτιού σας με τις συμβουλές που σας δίνουμε χωρίς να ξοδευτείτε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι για να Διπλασιάσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Απίθανη Λύση που θα Κάνει τα Πουπουλένια σας Μπουφάν σαν Καινούργια!