Να Γιατί δεν Πρέπει να Καθαρίζετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Να Γιατί δεν Πρέπει να Καθαρίζετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο!

Πολλές νοικοκυρές συνηθίζουν να πλένουν και να καθαρίζουν ελαφρώς τα πιάτα τους πριν τα τοποθετήσουν στο πλυντήριο πιάτων. Οι ειδικοί μας αποκαλύπτουν για ποιους λόγους δεν πρέπει να καθαρίζετε τα πιάτα πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.

Αν τα πιάτα δεν είναι βρώμικα το απορρυπαντικό δεν δουλεύει Οι ειδικοί τονίζουν πως δεν πρέπει να ξεπλένετε τα πιάτα σας πριν τα βάλετε στο πλυντήριο γιατί έτσι αναστέλλεται η λειτουργία του απορρυπαντικού. Τα περισσότερα απορρυπαντικά αποτελούνται από ένζυμα που προσκολλούνται στα σωματίδια των τροφών. Αν δεν υπάρχουν υπολείμματα τροφίμων τα ένζυμα δεν έχουν πού να προσκολληθούν και αποβάλλονται. Έτσι τα πιάτα σας δεν καθαρίζονται καλά.

Όλα Όσα Πλένονται στο Πλυντήριο Πιάτων και δεν το Φανταζόσασταν

Τip Μην πλένετε τα πιάτα σας κανονικά με σφουγγάρι και νερό. Απλά αφαιρέστε μόνο τα πολλά υπολείμματα τροφών για να μην βουλώσει το φίλτρο του πλυντηρίου σας.

Μην πλένετε εντελώς τα πιάτα σας πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων.

Μην πλένετε εντελώς τα πιάτα σας πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων.

Τα πιάτα δεν βγαίνουν πιο καθαρά όταν τα ξεπλένετε Είτε ξεπλύνετε τα πιάτα σας είτε όχι, πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο, δεν πρόκειται να βγουν πιο καθαρά. Στο παρελθόν, στα πρώτα πλυντήρια πιάτων, κάτι τέτοιο μπορεί να ίσχυε. Τα πλυντήρια νέας τεχνολογίας, όμως, είναι πολύ πιο «έξυπνα» και διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού. Συγκεκριμένα οι αισθητήρες των νέων πλυντηρίων μπορούν να ανιχνεύσουν πόσο βρώμικα είναι τα πιάτα σας. Οι ειδικοί τονίζουν πως όσες έρευνες έγιναν τελευταία έδειξαν πως το προπλύσιμο των πιάτων δεν βοηθάει καθόλου στην καθαριότητά τους.

Η Νέα Τεχνολογία στο Πλυντήριο Πιάτων: Αυτό είναι το Πλυντήριο του Μέλλοντος

Σπαταλάτε μεγάλη ποσότητα νερού Το πλυντήριο πιάτων είναι μια πολύ χρήσιμη οικιακή συσκευή γιατί μας γλιτώνει από τη βαρετή αυτή δουλειά του πλυσίματος των πιάτων ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει να εξοικονομούμε αρκετό νερό. Συγκεκριμένα με το πλυντήριο πιάτων ξοδεύετε το 1/3 της συνολικής ποσότητας νερού που θα ξοδεύατε αν πλένατε τα πιάτα σας μόνοι σας.

Αφαιρέστε απλά τα υπολείμματα των τροφών αλλά μην πλένετε τα πιάτα σας πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.

Αφαιρέστε με ένα πιρούνι ή μαχαίρι τα υπολείμματα των τροφών αλλά μην πλένετε τα πιάτα σας πριν τα βάλετε στο πλυντήριο.

Οι ειδικοί συνιστούν να ξεπλένετε τα πιάτα σας μόνο σε περίπτωση που δεν έχετε σκοπό να βάλετε άμεσα πλυντήριο. Σε αυτή την περίπτωση και για να μην ξεραθούν τα υπολείμματα τροφών πάνω στα πιάτα καλό θα είναι να τα ξεπλένετε.

5 Μέρη στα Οποία δεν Πρέπει να Βάλετε Ποτέ Απορρυπαντικό Πιάτων

Τ απλυντήρια νέας τεχνολογίας αναγνωρίζουν τους λεκέδες.

Τα πλυντήρια νέας τεχνολογίας αναγνωρίζουν τους λεκέδες.

Προσοχή! Μπορεί πολύς κόσμος να αποφεύγει να βάζει μεγάλα σκεύη στα πλυντήρια γιατί πιστεύει πως αυτά δεν καθαρίζονται, αλλά αυτή η πεποίθηση είναι λάθος. Αν τα μεγάλα σκεύη τοποθετηθούν σωστά και προσθέσετε ένα δυνατό απορρυπαντικό, τότε αυτά θα καθαριστούν πάρα πολύ καλά. Η σωστή θέση για τα μεγάλα σκεύη είναι η τοποθέτησή τους προς τα κάτω.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Έχει η Κουζίνα σας!!

.

Δείτε ποια αντικείμενα παίρνουν θετική ψήφο για την παραμονή τους στην κουζίνα σας και ποια απειλούνται με άμεση αποχώρηση.

DIY Καθαριστικό για Νιπτήρες και Πάγκους που Αστράφτουν από Καθαριότητα

.

Αυτό είναι το πιο οικονομικό και εύκολο diy καθαριστικό για τους πάγκους του σπιτιού σας.

Βρήκαμε το Μυστικό για να Αφιερώνετε τον Μισό Χρόνο στην Καθαριότητα του Σπιτιού

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Ξεφορτωθείτε τους 5 Πιο Συνηθισμένους Λεκέδες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Πράγματα που θα Πέταγε ένας Διακοσμητής από το Σπίτι σας Τώρα!