7 Κινήσεις Ματ που θα σας Απαλλάξουν από την Ακαταστασία

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

7 Κινήσεις Ματ που θα σας Απαλλάξουν από την Ακαταστασία

Τι είναι αυτό που σας κάνει να εκνευρίζεστε περισσότερο στο σπίτι σας; Νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί πως η ακαταστασία είναι μεγάλος μπελάς! Γι'αυτό και ανακαλύψαμε νέους τρόπους αποθήκευσης για να καταφέρετε να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας με λιγότερο κόπο και χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα.

Κουζίνα Αν δεν σας αρέσει ένα ψυγείο γεμάτο με μηνύματα, σημειώσεις και συνταγές και εκνευρίζεστε όταν βλέπετε πεταμένα περιοδικά πάνω στο τραπέζι, μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το εκπληκτικό trick αποθήκευσης. Εκμεταλλευτείτε την πλαϊνή μεριά του πάγκου της κουζίνας και βάλτε εκεί σημειώσεις και περιοδικά. Μπορείτε να φτιάξετε μια επιπλέον πόρτα ώστε να κλείνει και να μην φαίνεται εξωτερικά τίποτα.

Διακοσμητική Απορία: Που Γίνεται η Αποθήκευση στη Μίνιμαλ Διακόσμηση;

Αυτό το τρικ θα μειώσει πολύ την ακαταστασία της κουζίνας και όλες οι σημειώσεις και τα μηνύματα μπορούν πλέον αν τοποθετούνται εκεί.

Αυτό το trick θα μειώσει πολύ την ακαταστασία της κουζίνας και όλες οι σημειώσεις και τα μηνύματα μπορούν πλέον να τοποθετούνται εκεί.

Εκμεταλλευτείτε την κάθε γωνιά Στην κουζίνα η περισσότερη ακαταστασία δημιουργείται την ώρα της μαγειρικής. Γι'αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε πού μπορείτε να βρείτε το καθετί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προσθέστε ράγες ή κρεμαστράκια πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα ώστε να κρεμάτε εκεί κουτάλες, μαχαίρια ή ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε συχνά.

Βάλτε Τάξη στο Σπίτι σας με τους πιο Απλούς Τρόπους

Οργανώστε την κουζίνα σας σωστά ώστε να μειωθεί η ακαταστασία.

Οργανώστε την κουζίνα σας σωστά ώστε να μειωθεί η ακαταστασία.

Τραπέζι κουζίνας Το τραπέζι της κουζίνας αποτελεί έναν πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο. Αν έχετε έξτρα χαρτιά κουζίνας, κουτιά δημητριακών ή οτιδήποτε άλλο σας δημιουργεί ακαταστασία, μπορείτε να τα οργανώσετε κάτω από το τραπέζι της κουζίνας σε μεταλλικά καλάθια.

Κάτω από το τραπέζι κουζίνας μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά πράγματα που δεν χρειάζεται να βρίσκονται πάνω στους πάγκους.

Κάτω από το τραπέζι κουζίνας μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά πράγματα που δεν χρειάζεται να βρίσκονται πάνω στους πάγκους.

Έξτρα ντουλάπι Αν υπάρχει έστω και λίγος χώρος στη κουζίνα σας μπορείτε να προσθέσετε ένα συρταρωτό ντουλάπι στο οποίο θα μπορείτε να αποθηκεύετε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο. Αυτό το έπιπλο θα μειώσει εξαιρετικά την ακαταστασία της κουζίνας.

«Πού να Αποθηκεύσω τα Παιχνίδια σε Μικρό Παιδικό Δωμάτιο»;

Ένα συρταρωτό ντουλάπι πάντα χρειάζεται και χωράει πολλά πράγματα χωρίς να πιάνει χώρο.

Ένα συρταρωτό ντουλάπι πάντα χρειάζεται και χωράει πολλά πράγματα χωρίς να πιάνει χώρο.

Μπάνιο Το μπάνιο είναι συνήθως ο μικρότερος χώρος του σπιτιού και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι γεμάτος με μικροπράγματα, δεκάδες μπουκαλάκια, καλλυντικά, απορρυπαντικά, σφουγγάρια, βούρτσες και πολλά άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Κοιτάξτε προσεκτικά το μπάνιο σας και βρείτε σε ποιο σημείο θα μπορούσαν να μπουν επιπλέον ράφια. Ψάξτε για κάποια εσοχή ή απλά τοποθετήστε 3-4 ραφάκια για να το τακτοποιήσετε καλύτερα.

Οργάνωση Σπιτιού: Κάντε την Όπως η Kourtney Kardashian!

Βρείτε κάποιο μέρος στο μπάνιο σας ώστε να προσθέσετε ράφια. Κάντε το και θα δείτε μεγάλη μείωση της ακαταστασίας που υπήρχε προηγουμένως.

Βρείτε κάποιο μέρος στο μπάνιο σας ώστε να προσθέσετε ράφια. Κάντε το και θα δείτε μεγάλη μείωση της ακαταστασίας.

Χολ Το χολ είναι ένας χώρος που καλό θα ήταν να είναι πάντα τακτοποιημένος καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε σπίτι. Γιατί να εκνευριστείτε λοιπόν από το πρώτο δευτερόλεπτο; Προσθέστε ένα μικρό επιπλάκι και έξτρα κρεμάστρες για να μπορείτε να τοποθετείτε εκεί παπούτσια, αξεσουάρ και οτιδήποτε δημιουργεί ακαταστασία στο χώρο σας.

DIY: Συμβουλές και Μυστικά που θα Βάλουν όλο το Σπίτι σας σε Τάξη!

Οργανώστε το χολ σας με κάποιο έπιπλο και κρεμάστρες ώστε να μην χρειάζεται να πετάτε το τζάκετ σας πάνω στον καναπέ και την τσάντα στο πάτωμα.

Οργανώστε το χολ σας με κάποιο έπιπλο και κρεμάστρες ώστε να μην χρειάζεται να πετάτε το τζάκετ σας πάνω στον καναπέ και την τσάντα στο πάτωμα.

Κρεβατοκάμαρα Έχετε πρόβλημα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας που κυριαρχούν σε όλο το δωμάτιο; Μια σωστά οργανωμένη ντουλάπα με έξτρα ράφια κατά μήκος ενός τοίχου θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται να βάλετε μια ογκώδη ντουλάπα. Απλά αξιοποιήστε τον έναν από τους τέσσερις τοίχους και προσθέστε πολλά ραφάκια, ράγες για ρούχα και έπιπλα που δε πιάνουν χώρο.

Εκμεταλλευτείτε τον έναν τοίχο του δωματίου κατα μήκος για να οργανώσετε εκεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Εκμεταλλευτείτε τον έναν τοίχο του δωματίου κατα μήκος για να οργανώσετε εκεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που γκρινιάζουν συνεχώς λέγοντας πως δεν έχουν πολύ χώρο στο σπίτι τους να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν τρόποι αποθήκευσης ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους. Μελετήστε καλά το σπίτι σας και βρείτε αυτά τα σημεία που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα τα Μυστικά για Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα

.

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για την πιο οργανωμένη ντουλάπα.

Συμβουλές και Μυστικά που θα Βάλουν όλο το Σπίτι σας σε Τάξη!

.

Βάλτε τάξη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας τροποποιώντας αντικείμενα που ήδη έχετε σε αυτό!

Δείτε τι Κάνουν Καθημερινά όσοι Λατρεύουν την Καθαριότητα

.

Η καθαριότητα (και η συνεπακόλουθη αρχοντιά) θέλει θυσίες. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε ποια πράγματα φροντίζουν καθημερινά οι λάτρεις της καθαριότητας.

Πώς να Οργανώσετε τα Πράγματά σας σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους σε ένα σπίτι χωρίς ντουλάπια

Τα πιο Έξυπνα Tips Καθαρισμού από... Πραγματικές Νοικοκυρές!

.

Αυτά είναι τα πιο έξυπνα tips που μοιράστηκαν μαζί μας διάσημες νοικοκυρές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Αχτύπητες Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης για Μικρά Διαμερίσματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Καθαρίσετε Επιτραπέζιο Ανεμιστήρα σε 3 Απλά Βήματα