6 Tips για να Κρατήσετε την Άμμο της Παραλίας Έξω από το Σπίτι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

6 Tips για να Κρατήσετε την Άμμο της Παραλίας Έξω από το Σπίτι

Τα παιχνίδια στην παραλία είναι υπέροχα, για όσους τουλάχιστον θέλουν να καταναλώνουν το χρόνο και την ενέργειά τους σε κάτι πιο δραστήριο από το να λιώνουν σε μια ξαπλώστρα καταμεσής της παραλίας, χωρίς βέβαια και αυτό να είναι κατακριτέο. Όπως κι αν έχει, ό,τι τύπος κι αν είστε, το να μεταφέρετε την άμμο της παραλίας στο σπίτι δεν το γλιτώνετε. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. 

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να κρατήστε την άμμο έξω από το σπίτι είναι να την αφήσετε στην παραλία όπου και ανήκει! Φροντίστε να στεγνώσετε τα πόδια σας καλά πριν φύγετε από την παραλία όπως και τις σαγιονάρες σας έτσι ώστε η «ύπουλη» άμμος να μη βρει νωπό «πρόσφορο» έδαφος για να κολλήσει. Αυτό μπορείτε να επιτύχετε πραγματοποιώντας την τελευταία σας βουτιά ή το γρήγορο ντους της παραλίας αρκετή ώρα πριν από την αναχώρησή σας, αφήνοντας πάντα τις σαγιονάρες σας στον ήλιο για να παραμένουν στεγνές.

Αν το δέρμα σας δεν είναι νωπό τότε η άμμος μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα με το πέρασμα μίας πετσέτας από πάνω. Απομακρύνετε την άμμο από τις πατούσες σας για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Αν το δέρμα σας δεν είναι νωπό τότε η άμμος μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα με το πέρασμα μιας πετσέτας από πάνω.

Αν πάλι δεν κρατιέστε και συνεχίζετε να κρατάτε τις παιδικές σας συνήθειες με το να βγαίνετε από τη θάλασσα 5 λεπτά πριν την αναχώρησή σας και πάλι υπάρχει τρόπος. Φροντίστε να έχετε ένα μπουκάλι νερό μαζί σας για να ξεπλύνετε τα πόδια σας πριν φτάσετε στο σπίτι. Φυσικά αυτό ισχύει και για το αυτοκίνητο. Μπορείτε να ξεπλύνετε τα πόδια σας καθήμενοι στο αυτοκίνητο με τα πόδια έξω από αυτό. Στην αρχή ίσως και να μοιάζει η εύκολη λύση το να πάρετε το δρόμο της επιστροφής από την παραλία στο σπίτι με το αμάξι και την άμμο κολλημένη παντού όταν, όμως, πάτε να καθαρίσετε το αμάξι και τη βρίσκετε μπροστά σας μέχρι τα Χριστούγεννα δε θα σας αρέσει καθόλου.

Φροντίστε πάντα να απομακρύνετε την άμμο από πάνω σας πριν μπείτε στο αμάξι σας γιατί η άμμος κολλάει παντού και μπορεί να τη βρίσκετε για μήνες μέσα στο αμάξι όπως τα κομφετί των πάρτυ που σκουπίζετε σκουπίζετε και πάντα εκεί είναι.

Φροντίστε πάντα να απομακρύνετε την άμμο από πάνω σας πριν μπείτε στο αμάξι σας γιατί η άμμος κολλάει παντού και μπορεί να τη βρίσκετε για μήνες μέσα στο αμάξι όπως τα κομφετί των πάρτυ που όσο κι αν σκουπίζετε, είναι πάντα εκεί.

Έχετε πάντα μαζί σας παιδική πούδρα. Η χρήση της θα σας εκπλήξει! Μπορείτε να περάσετε μια ποσότητα πούδρας στα χέρια και τα πόδια σας πριν φύγετε από την παραλία και να αφήσετε εκεί ότι της ανήκει. Η πούδρα απορροφά την υγρασία του δέρματος και βοηθάει στο να απομακρυνθεί με ευκολία η άμμος από το δέρμα.

Βάλτε την παιδική πούδρα σε μικρότερη συσκευασία που μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών και κερδίστε χώρο στην τσάντα της παραλίας.

Βάλτε την παιδική πούδρα σε μικρότερη συσκευασία που μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών και κερδίστε χώρο στην τσάντα της παραλίας.

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν κήπος έξω από το σπίτι τότε ξεκινήστε να μαζεύετε πέτρες από την παραλία, λείες κατά προτίμηση. Στη συνέχεια, πάρτε ένα ξύλινο καφάσι (που μπορείτε να βρείτε δωρεάν ακόμη και σε ένα μανάβικο) ή αγοράστε ένα ξύλινο τελάρο (μπορείτε αυτό τον καιρό να βρείτε οικονομικά σε καταστήματα πώλησης εποχιακού εξοπλισμού), βάλτε τις πέτρες μέσα και τοποθετήστε τα κοντά στη μάνικα του νερού. Ένα γρήγορο ξέπλυμα πριν μπείτε στο σπίτι θα σας απαλλάξει από το επίπονο καθάρισμα μετά.

Καλό θα ήταν να έχετε μία πετσέτα και ένα άλλο, καθαρό, ζευγάρι σαγιονάρες μαζί σας πριν την πλύση. Έτσι θα αποφύγετε τις πατημασιές από τις βρεγμένες σαγιονάρες στο πάτωμα.

Καλό θα ήταν να έχετε μία πετσέτα και ένα άλλο, καθαρό, ζευγάρι σαγιονάρες μαζί σας πριν την πλύση. Έτσι θα αποφύγετε τις πατημασιές από τις βρεγμένες σαγιονάρες στο πάτωμα.

Oι Καλύτερες Παραλίες της Ελλάδας όπως Ψηφίστηκαν από τους Επισκέπτες

Για τους μη τυχερούς της υπόθεσης που δεν έχουν κήπο στο σπίτι τους ακολουθείστε μια από τις δύο πρώτες συμβουλές και στη συνέχεια φροντίστε να βάλετε το τραχύ πατάκι της εισόδους σε απόσταση ασφαλείας από την πόρτα. Το πατάκι θα φυλακίζει την περισσότερη ποσότητα της άμμου και θα επιτρέπει την είσοδο μόνο σε μικρότερες ποσότητες. Ακριβώς, όμως, επειδή θα επιτρέπει την είσοδο της άμμου στο σπίτι βάλτε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι κοντά στην είσοδο για να μαζεύετε αμέσως τα υπολείμματα της άμμου.

Αν τακτά χρονικά διαστήματα καλό θα είναι να τινάζετε το πατάκι για να απομακρύνετε την άμμο που φυλακίζετε ανάμεσα στις τρίχες από το πατάκι.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα καλό θα είναι να τινάζετε το πατάκι για να απομακρύνετε την άμμο που φυλακίζεται ανάμεσα στις τρίχες από το πατάκι.

Να τι Μπορείτε να Κάνετε για να μη Ψάχνετε πια Ξαπλώστρα στην Παραλία

Η κορυφαία, όμως, λύση είναι το κομπρεσέρ αέρος που με δύο κινήσεις δεν διώχνει μόνο την άμμο από τα πόδια αλλά επιμένοντας μπορείτε να στεγνώσετε μέχρι και το μαγιό σας μέσα σε 1 λεπτό! Το πρόβλημα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι πως το κομπρεσέρ αέρος δεν ενδείκνυται για οικιακή χρήση. Υπάρχει, όμως, στα βενζινάδικα!! Γι’ αυτό αν υπάρχει κάποιο βενζινάδικο κοντά στην παραλία μη διστάσετε να ζητήσετε να το χρησιμοποιήσετε!

Με διακριτικότητα, πάντα, μπορείτε να ζητήσετε να χρησιμοποιήσετε το κομπρεσέρ αέρος. Μονάχα μη πάτε να πάρετε αυτό που φουσκώνουν τα λάστιχα! Δε θα φταίει κανείς μετά αν σας γελούν!

Με διακριτικότητα, πάντα, μπορείτε να ζητήσετε να χρησιμοποιήσετε το κομπρεσέρ αέρος. Μονάχα μη πάτε να πάρετε αυτό που φουσκώνουν τα λάστιχα! Δεν θα φταίει κανείς μετά αν σας γελούν!

Αυτά για την ώρα! Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να σας ευχηθούμε καλές βουτιές.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε Λεμόνι στα Βάζα σας και Δείτε τι θα Συμβεί!

.

Έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά με υλικά που έχετε μέσα στο σπίτι.

Καθαρίστε Σωστά και Αποτελεσματικά το Ψυγείο της Παραλίας!

.

Τι γίνεται όταν επιστρέφουμε από την παραλία και το ψυγείο αφού έχει αδειάσει από τις τροφές, μένει με τα υπολείμματα;

Πετσέτες Θαλάσσης: Αυτός είναι ο Μοναδικός τρόπος για να τις Πλένετε

.

Αυτή είναι η σωστή διαδικασία για να πλένετε τις πετσέτες θαλάσσης σας.

Διώξτε Εύκολα τα Ενοχλητικά Ζωύφια από τις Γλάστρες σας με Δύο Φυσικούς Τρόπους!

.

Μάθετε πώς θα κόψετε τον αέρα στα ζωύφια που ψάχνουν για καταφύγιο στα φυτά σας με δύο απόλυτα φυσικούς τρόπους.

DIY: Φτιάξτε Απλά και Οικονομικά το Δικό σας Αρωματικό για τη Ντουλάπα σας!

.

Μπορεί η ιδέα του να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό να σας τρομάζει ωστόσο η διαδικασία όπως θα δείτε είναι εξαιρετικά απλή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Απίστευτοι Λόγοι που Πρέπει να Κόψετε Άμεσα το Σφουγγάρι σας στη Μέση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνο Tip για να Παρατείνετε τη Διάρκεια Ζωής μιας Ανθοδέσμης