Tι κάνουν οι Πετυχημένες Γυναίκες και τα Καταφέρνουν σε Όλα;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Tι κάνουν οι Πετυχημένες Γυναίκες και τα Καταφέρνουν σε Όλα;

Κάνουν τα αδύνατα δυνατά;

Μήπως και εσύ σαν γυναίκα νιώθεις ότι δεν έχεις όσες επαγγελματικές ευκαιρίες έχει ένας άντρας; Ή ότι οι άντρες είναι πιο τυχεροί και έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα σε αυτή τη ζωή; Άκουσέ με ~> Άφησε αυτές τις θεωρίες, ίσχυαν σε παλιές εποχές! Εάν θέλεις να είσαι πετυχημένη θα πρέπει να προσπαθήσεις και να κοπιάσεις! Δεν έχει σχέση αν είσαι άντρας ή γυναίκα! Οι γυναίκες έχουν εξίσου τις ίδιες δυνατότητες με τους άντρες. Εκεί που ίσως υστερούν είναι στο θέμα προώθησης του εαυτού τους. 

Πόσα παραδείγματα έχουμε με γυναίκες που είναι επιτυχημένες και τα καταφέρνουν σε όλα. Αντί να απορείς για το πως τα βγάζουν πέρα δες τα παρακάτω βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Προσδιόρισε ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και πρόβαλλέ τα! Μην είσαι ντροπαλή αλλά αποφασιστική! Να τραβάς την προσοχή των άλλων με τις ιδέες σου, με το λόγο σου, με την αυτοπεποίθησή σου. Θα πρέπει να δείξεις τι έχεις να προσφέρεις στη δουλειά σου και να προσπαθείς να ξεχωρίζεις από τους υπολοίπους (όχι με δόλιο τρόπο  αλλά μόνο με τις ικανότητές σου).

Δείτε επίσης πιο είναι το κλειδί για σούπερ πετυχημένη διακόσμηση.

Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια! Αντιθέτως, προσπάθησε να μαθαίνεις από τα λάθη που κάνεις. Με αυτό τον τρόπο θα δείξεις πόση θέληση έχεις να προσπαθείς να γίνεις καλύτερη και να επιμένεις μέχρι να βρεις το σωστό δρόμο έτσι ώστε να αποφεύγεις να κάνεις λάθη. 

Το να θέλεις να πετύχεις δεν αρκεί! Πρέπει να κάνεις και κάποιες κινήσεις για να μπορέσεις να πας προς αυτή τη κατεύθυνση γι' αυτό ~> ανάλαβε δράση! Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αν μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Προσπάθησε γι' αυτό που θέλεις. Μπορεί να αποτύχεις μία, δύο...άπειρες φορές. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να το διαχειριστείς αυτό και δεν θα σε επηρεάσει στην ψυχολογία σου. Δεν πρέπει να πτοηθείς αλλά να σταθείς στα πόδια σου και να ξαναπροσπαθήσεις!

Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και να οργανώνεις τους πάντες; Τότε δείξε τις ικανότητές σου! Δείξε στους ανωτέρους σου ότι μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις που βγαίνουν εκτός ελέγχου και χρειάζονται ψυχραιμία. Να είσαι cool και ήρεμη και σε οποιαδήποτε κατάσταση να δείξεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις. 

Eάν θέλεις να προχωρήσεις χρειάζεται να έχεις καινοτόμες ιδέες. Μην ανακυκλώνεις συνέχεια τις ίδιες ιδέες. Βάλε τα δυνατά σου και σκέψου κάποιες δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες για να προτείνεις. Οι πετυχημένοι άνθρωποι κοιτάνε ποια είναι τα κενά που υπάρχουν στην αγορά και δημιουργούν νέες ανάγκες. 

Μην είσαι ντροπαλή και προσπάθησε να γίνεις όσο πιο αντιληπτή γίνεται στους γύρω σου. Πρέπει να προωθήσεις τον εαυτό σου. Να έχεις επαγγελματική κάρτα και να την δίνεις όπου χρειαστεί και να απλώσεις το επαγγελματικό δίκτυο σου. 

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Κάνουν οι Επιτυχημένες Γυναίκες Κάθε Μέρα

.

Κάθε επιτυχημένη γυναίκα κάνει αυτά κάθε μέρα.

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Πρέπει να Γίνετε Διακοσμητής

.

Παρόλο που αν θέλετε να γίνετε διακοσμήτρια (interior designer) θα πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή να πάτε σε κάποια σχετική σχολή, κάποιοι από εσάς είστε πάρα πολύ καλοί στη διακόσμηση. Δείτε ποια είναι τα σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξετε επάγγελμα και να γίνετε διακοσμητής.

10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που κανένας άντρας δε θα μπορέσει να κάνει καλύτερα από μια γυναίκα.

Να πώς θα Πάρετε την Πολυπόθητη Προαγωγή

.

Δεν πάει το μυαλό σας τι πρέπει να κάνετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Melanie Griffith και Antonio Banderas: Μετά το Χωρισμό Βγάζουν την Πολυτελή Έπαυλη τους στο Σφυρί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Ηθοποιός Reese Witherspoon μας Ξεναγεί στο Πανέμορφο Σπίτι της (VIDEO)
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Melanie Griffith και Antonio Banderas: Μετά το Χωρισμό Βγάζουν την Πολυτελή Έπαυλη τους στο Σφυρί

Η έπαυλη του πρώην ζευγαριού είναι τόσο μεγαλοπρεπής και επιβλητική που θυμίζει και πωλείται όσο ένα παλάτι.

Close