6 Διαφορετικές Στάσεις Ύπνου και τι Δείχνουν για τη Σχέση σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Διαφορετικές Στάσεις Ύπνου και τι Δείχνουν για τη Σχέση σας

Έρευνες δείχνουν πως όταν ένα ζευγάρι κοιμάται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σημαίνει πως βρίσκεται σε μία ευτυχισμένη σχέση. Άλλωστε, δεν λένε πως η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μαρτυράει τα πάντα; Δείτε τι σημαίνει η στάση ύπνου για τη σχέση σας.

Πλάτη με πλάτη χωρίς άγγιγμα Τα ζευγάρια που κοιμούνται με την πλάτη γυρισμένη ο ένας στον άλλον αισθάνονται σύνδεση μεταξύ τους αλλά είναι και αρκετά ανεξάρτητοι σαν προσωπικότητες έτσι ώστε να κοιμούνται χωριστά. Γνωρίζουν καλά τις συνήθειες ο ένας του άλλου και τις αποδέχονται. Βρίσκονται πλέον στο σημείο όπου νιώθουν τόσο άνετα που προτιμούν να κάνουν έναν άνετο ύπνο παρά να ακούν στα αφτιά τους ο ένας το ροχαλητό του άλλου.

Πλάτη με πλάτη και άγγιγμα Αυτή η στάση είναι αρκετά δημοφιλής σε μία νέα σχέση καθώς δείχνει πως το ζευγάρι είναι άνετο, αισθάνεται οικειότητα και είναι χαλαροί ο ένας με τον άλλον.

6 Πράγματα που Κάθε Ζευγάρι Πρέπει να Έχει στην Κρεβατοκάμαρά του

Στάση κουτάλι Πρόκειται για μία παραδοσιακή στάση στη διάρκεια της οποίας ο άντρας έχει τον ρόλο του αρχηγού και προστατεύει με αυτόν τον τρόπο τη σύντροφό του. Τη συνηθίζουν τα περισσότερα ζευγάρια και κυρίως αυτά που είναι παντρεμένα 3-5 χρόνια.

Η στάση κουτάλι συνηθίζεται σε πολλά ζευγάρια.

Η στάση κουτάλι συνηθίζεται σε πολλά ζευγάρια.

Πρόσωπο με πρόσωπο (Με μπλεγμένα πόδια για κανένα δεκάλεπτο και μετά ο καθένας γυρίζει πλευρό) Αυτή η στάση δείχνει αγάπη που συνοδεύεται από ανεξαρτησία. Αποτελεί σημάδι οικειότητας και δείχνει πως το ζευγάρι έχει έντονη σεξουαλική ζωή.

Η γυναίκα ακουμπάει το κεφάλι της στο στήθος του άντρα Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ και δείχνει ότι το ζευγάρι μόλις έχει ξεκινήσει τη σχέση του. Αν συνεχίζεται και μετά από χρόνια σχέσης υποδεικνύει πως υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Αν κοιμάστε με μπλεγμένα πόδια τότε η σεξουαλική σας ζωή είναι σίγουρα πολύ καλή.

Αν κοιμάστε με μπλεγμένα πόδια τότε η σεξουαλική σας ζωή είναι σίγουρα πολύ καλή.

Πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς άγγιγμα Αυτή η στάση αντιπροσωπεύει μία ανάγκη του ζευγαριού να έρθει σε επαφή και να επικοινωνήσει στο κρεβάτι. Επίσης μάθετε ποιο χρώμα στους τοίχους σας καταστρέφει τη σεξουαλική σας ζωή.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Στρώμα

.

Πέντε βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή στο στρώμα, για να πέφτετε στα μαλακά όταν κοιμάστε.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

.

Έρευνα αποκαλύπτει το μυστικό για τη διάρκεια και την επιτυχία μιας σχέσης!

6 Πράγματα που Αλλάζουν Μετά τη Συγκατοίκηση

.

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που αλλάζουν με τη συγκατοίκηση.

Τι Λέει ο Τρόπος που Κοιμόμαστε για τον Χαρακτήρα μας

.

Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι στον ύπνο μας από ό,τι στον ξύπνιο μας; Κι αν ναι, πώς μπορείς να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά;

Αρσενικό vs Θηλυκό (και στη Διακόσμηση)

.

Η προσπάθεια για μια αρμονική συμβίωση περνάει και από τη διακόσμηση. Μη θεωρήσετε το συγκεκριμένο άρθρο ως το εγχειρίδιο της ευτυχισμένης συγκατοίκησης. Δείτε απλώς μερικές χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να συνυπάρξετε ειρηνικά σεβόμενοι ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου – που μπορεί τελικά να είναι και δικές σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

vintage τροχόσπιτο
Βρήκαμε το Vintage Τροχόσπιτο των Ονείρων μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νηστίσιμα Πασχαλινά Κουλουράκια Χωρίς Ζάχαρη