Θωρακίστε Συνολικά το Αυτοκίνητο από τη Ζέστη και τον Ήλιο

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Θωρακίστε Συνολικά το Αυτοκίνητο από τη Ζέστη και τον Ήλιο

Ο ήλιος και η ζέστη είναι δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς του αυτοκινήτου σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το προφυλάξετε το εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό του, από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Παρκάρετε στη σκιά Ο ευκολότερος τρόπος για να προφυλάξετε το αυτοκίνητό σας από τις υψηλές θερμοκρασίες είναι να το παρκάρετε στη σκιά. Μπορεί να νομίζετε ότι είναι προφανές, αλλά πολλές φορές έχετε την επιλογή να παρκάρετε στη ζημιά, αλλά λόγω βιασύνης ή αμέλειας, δεν το κάνετε.

Χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα για το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου Μπορεί να μην σας αρέσει πολύ το πώς δείχνει αλλά πρόκειται για έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να προφυλάξετε τα πλαστικά του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιήστε καλύμματα για τα καθίσματα Δεν προστατεύουν μόνο τα δερμάτινα και τα υφασμάτινα καθίσματα αλλά ταυτόχρονα τα διατηρούν και πιο δροσερά.

thehomeissue_zesti01

Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε σκιερά μέρη για να το προφυλάξετε.

Προστατεύστε τα δερμάτινα καθίσματα Ο ήλιος και η ζέστη μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά στο δέρμα. Για να αποφύγετε την καταστροφή διατηρείτε καθαρά τα καθίσματά σας βάζοντας δερμάτινο conditioner συχνά. Αυτό τα προστατεύει και επεκτείνει τη ζωή τους κατά πολύ. Απλώστε το conditioner στα καθίσματα με μια καθαρή πετσέτα. Αφήστε το για μερικά λεπτά και περάστε από πάνω με μια καθαρή πετσέτα για να απορροφηθεί το επιπλέον.

Πλένετε συχνά το αυτοκίνητο Ο ήλιος και η ζέστη μπορούν να κάνουν το χρώμα του αυτοκινήτου εξωτερικά να ξεθωριάσει. Ένας πολύ απλός τρόπος για να το αποτρέψετε αυτό είναι να το πλένετε τακτικά και να το στεγνώνετε με το χέρι με μια πετσέτα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε το ξεθώριασμα του χρώματος.

thehomeissue_zesti03

Δροσίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε το αυτοκίνητό σας για να μην ξεθωριάζει το χρώμα του.

Διαβάστε επίσης:

Βάλτε κερί Το ειδικό κερί που είναι ιδανικό για το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να το προφυλάξει από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Καλό είναι να κερώνετε το αυτοκίνητό σας 2 φορές το χρόνο (μια την άνοιξη και μια το φθινόπωρο). Το ειδικό αυτό κερί θα προμηθευτείτε από ειδικά καταστήματα που πουλάνε υλικά αυτοκινήτου.

Ελέγχετε την πίεση των ελαστικών Η καυτή άσφαλτος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα ελαστικά σας. Ακόμα και τα καλά ελαστικά μπορεί να χάσουν αρκετό αέρα το μήνα, με αποτέλεσμα να αλλάζει η οδηγική συμπεριφορά.

thehomeissue_zesti02

Ελέγχετε συχνά όλα τα υγρά του αυτοκινήτου καθώς και τα ελαστικά του.

Ελέγχετε τα υπόλοιπα υγρά Ό,τι ισχύει για τα ελαστικά σας ισχύει και για τα υπόλοιπα υγρά του αυτοκινήτου. Ελέγχετε τακτικά τα λάδια του κινητήρα, το νερό και το υγρό του υδραυλικού τιμονιού και των φρένων σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

Προσέχετε τη μπαταρία Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν φθορά στη μπαταρία του αυτοκινήτου και να την αποδυναμώνουν πιο συχνά. Πηγαίνετε τακτικά για έλεγχο το αυτοκίνητό σας σε κάποιον επαγγελματία μηχανικό έτσι ώστε να βεβαιώνεστε ότι λειτουργεί σωστά η μπαταρία του.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος Μέσα στο Σπίτι

.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το κερί αυτοκινήτου θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος μέσα στο σπίτι.

Πώς να Προστατευτείτε από τον Καύσωνα στην Παραλία

.

Προστασία από τον καύσωνα ΚΑΙ στην παραλία με αυτά τα έξυπνα tips.

Σώστε τους Υαλοκαθαριστήρες του Αυτοκινήτου σας με μια Κίνηση!

.

Δείτε πώς να καθαρίσετε τους υαλοκαθαριστήρες σας με ένα εύκολο μείγμα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπέροχες Τεχνικές για να Διώξετε τις Αρνητικές Σκέψεις Μακριά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Άλλες 7 Πανέμορφες Κουζίνες Διασήμων που θα σας Ανοίξουν την Όρεξη