Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε

Όσο κι αν προσέχετε τα πράγματά σας, υπάρχουν κάποιες φορές που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αποτρέψετε μια κλοπή. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια έξυπνα tips που μπορούν να μειώσουν αισθητά τις πιθανότητες να σας κλέψουν τη βαλίτσα σας στο αεροδρόμιο.

Πάνω από 400 εκατομμύρια αποσκευές ελέγχονται κάθε χρόνο στα αεροδρόμια. Ένα μικρό ποσοστό από αυτές καταλήγουν να χάνονται ή να κλέβονται στο διάσημο καρουζέλ των αποσκευών. Αν δε θέλετε να είστε εσείς ένας από τους άτυχους ταξιδιώτες που θα πάνε διακοπές χωρίς τη βαλίτσα τους, τότε δώστε βάση στα παρακάτω.

Αυτά είναι τα Μυστικά που οι Αεροπορικές Εταιρίες δεν Θέλουν Ποτέ να Μάθουν οι Επιβάτες!

Πώς κλέβονται οι αποσκευές στο καρουζέλ Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κλέφτες αποσκευών συνηθίζουν να πηγαίνουν σε ώρες αιχμής και συγκεκριμένα όταν φτάνουν πολλές πτήσεις ταυτόχρονα και υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου. Συνηθίζουν να βάζουν ως στόχο βαλίτσες διάσημων σχεδιαστών, καθώς θεωρούν πως εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχει κάτι ακριβό. Έτσι αρπάζουν την τσάντα που επιθυμούν και φεύγουν σαν να είναι απλοί ταξιδιώτες που βρήκαν τη βαλίτσα τους.

thehomeissue_valitsaklopi02

Μην καθυστερήσετε να φτάσετε στον χώρο παραλαβής αποσκευών.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τις κλοπές στα αεροδρόμια; Όταν χαθεί η βαλίτσα σας, δύσκολα θα βρείτε το δίκιο σας. Από τη στιγμή που την παραδώσετε για έλεγχο, η βαλίτσα περνάει από πολλά χέρια και έτσι είναι δύσκολο να αποδοθεί η ευθύνη σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Άλλωστε οι περισσότερες αεροπορικές δε θεωρούν δική τους ευθύνη αν χαθεί η βαλίτσα στο καρουζέλ.

Πώς μπορείτε να προστατέψετε τη βαλίτσα σας Μην καθυστερείτε να φτάσετε στο καρουζέλ αποσκευών. Προσπαθήστε να φτάσετε από τους πρώτους και μην καθυστερείτε κάνοντας άλλα πράγματα μετά την προσγείωση. Η πρώτη σας δουλειά με το που φτάσετε στον προορισμό σας, είναι να παραλάβετε τη βαλίτσα σας.

4 Εύκολα Tips για να Ταξιδεύετε Χωρίς Καθόλου Άγχος.

Τοποθετήστε μέσα στη βαλίτσα ή στο χερούλι, τα βασικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο. Πολλές φορές γίνονται λάθη και κάποιοι συνταξιδιώτες σας μπορεί να μπερδευτούν παίρνοντας τη δική σας βαλίτσα που ίσως μοιάζει με τη δική τους.

thehomeissue_valitsaklopi03

Προτιμήστε βαλίτσες σε κάποιο έντονο χρώμα που θα μπορείτε να τις ξεχωρίσετε από μακριά.

Κλειδώστε τη βαλίτσα σας και αν ταξιδεύετε προς Αμερική βεβαιωθείτε πως η κλειδαριά έχει πάνω το logo Safe Skies ή Travel Sentry, που επιτρέπει στους ελεγκτές να την ανοίξουν και να την ξανακλειδώσουν (τα υπόλοιπα λουκέτα απλά κόβονται και απομακρύνονται). Μπορεί η κλειδαριά να μην προστατεύσει τη βαλίτσα από κλοπή, αλλά συνήθως οι κλέφτες προτιμούν βαλίτσες χωρίς κλειδαριές.

Βάλτε στη βαλίτσα σας ένα ευδιάκριτο σημάδι. Οι κλέφτες αποφεύγουν βαλίτσες που έχουν πάνω φιόγκους, tags ή οτιδήποτε κάνει τη βαλίτσα εύκολα αναγνωρίσιμη από μακριά.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα Πράγματα θα Κρατήσουν τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι σας

.

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τους κλέφτες.

«Έξυπνη Βαλίτσα»: Θα Αλλάξει τον Τρόπο Που Ταξιδεύετε

.

Αυτή είναι η έξυπνη βαλίτσα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 5 Πράγματα που Πρέπει Πάντα να Παίρνετε στo Ταξίδι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξε Μόνοι σας το Τέλειο Κραγιόν!