Τα 7 Trends στη Διακόσμηση που θα είναι Εκτός Μόδας το 2015

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα 7 Trends στη Διακόσμηση που θα είναι Εκτός Μόδας το 2015

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο ο κόσμος (ακόμα κι αυτοί που δεν είναι ειδικοί) γνωρίζουν πάνω-κάτω ποια είναι τα trends στη διακόσμηση. Μπορεί να μην ξέρουν τι ακριβώς «παίζει» κάθε χρονιά, τι καινούργιο έρχεται και τι φεύγει από τη μόδα, αλλά σε γενικές γραμμές έχουν μία ιδέα για το τι πρέπει σιγά-σιγά να ξεφορτωθούν.

Φράσεις-Αποφθέγματα Κατά πάσα πιθανότητα ένα από τα trends που όσο γρήγορα ήρθε τόσο γρήγορα θα φύγει είναι τα αποφθέγματα, όπως το YOLO: You Only Live Once, από το ντεκόρ του σπιτιού. Πρόκειται για μία μόδα που εμφανίστηκε όταν αυτές οι φράσεις έγιναν τόσο πολύ της μόδας και ειπώθηκαν από τόσα πολλά χείλη που έπρεπε να κυκλοφορήσουν και τυπωμένες σε μαξιλαράκια, σε καλύματα και σε ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τελικά, η μόδα τους δεν κράτησε πολύ.

Το τιρκουάζ Όσο φορέθηκε, φορέθηκε. Τώρα ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από το navy blue. Από το πολύ έντονο τιρκουάζ που βρισκόταν παντού τη χρονιά που πέρασε, περνάμε στο ναυτικό μπλε που είναι και πιο σικ και πιο σοφιστικέ.

Το τιρκουάζ μας εγκαταλείπει προς το παρόν και τη θέση του παίρνει το πιο σοφιστικέ navy blue.

Το τιρκουάζ μας εγκαταλείπει προς το παρόν και τη θέση του παίρνει το πιο σοφιστικέ navy blue.

Το μοτίβο Chevron Το μοτίβο που σχηματίζει ένα συνεχές V  κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από τη μόδα. Φορέθηκε πολύ στα περισσότερα σπίτια και μάλιστα για αρκετά χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει τη θέση του σε κάποιο άλλο μοτίβο.

Οι ανοξείδωτες κουζίνες Τα τελευταία χρόνια οι συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι ήταν πολύ στη μόδα και όλα τα σπίτια τις προτιμούσαν για τις κουζίνες τους. Το 2015 θα είναι η χρονιά της επιστροφής στις πιο κλασικές συσκευές και μάλιστα στις λευκές. Το λευκό είναι από τα χρώματα που θα επικρατήσουν στις νέες και ανακαινισμένες κουζίνες ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι φεύγει προς το παρόν από τις ζωές μας.

Πίνακας σημειώσεων Φεύγει ο μαυροπίνακας σημειώσεων της οικογένειας που θυμίζει και κάτι από σχολείο και έρχεται το χαρτί του χασάπη. Κρεμάστε και εσείς ένα σκούρο χαρτί-λαδόκολα στον τοίχο και ανοίξτε το σαν πάπυρο. Εκεί μπορείτε να γράφετε τις λίστες για τα ψώνια σας και ό,τι άλλο θέλετε.

thehomeissue_trends01

Φεύγει ο μαυροπίνακας και τη θέση του παίρνει η ένα ρολό λαδόκολα.

Τοίχοι με διαφορετικό χρώμα Πρόκειται για ένα trend που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια με τον κόσμο να θέλει να βάφει οπωσδήποτε έστω και έναν τοίχο του κάθε δωματίου σε διαφορετικό χρώμα από τους υπόλοιπους. Το 2015 επιστρέφει στη μόδα η ταπετσαρία που κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει σιγά σιγά την πολυχρωμία στους τοίχους.

Το «ξεφτισμένο» μοτίβο IKAT Το συγκεκριμένο μοτίβο «έπαιξε» πολύ στη διακόσμηση το 2014 αλλά σιγά-σιγά θα σταματήσει να εμφανίζεται τόσο πολύ στις νέες δημιουργίες των σχεδιαστών και επομένως θα σταματήσει να μπαίνει στα σπίτια και στα ντεκόρ των ανθρώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trend: Το χρυσό στη διακόσμηση

.

Η μόδα για άλλη μια φορά οδηγεί τις τάσεις και μας βοηθά να εξοικειωθούμε με ό,τι θεωρούμε πιο δύσκολο να υιοθετήσουμε μόνοι μας.

Το Πουά στη Διακόσμηση

.

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, τα πουά φτιάχνουν τη διάθεση. Μερικές ιδέες διακόσμησης αρκούν για να σας πείσουν ότι οι βούλες κάθε άλλο παρά βαρετές είναι.

Κάντε «Botox» στο Σπίτι σας με Μερικά Νεανικά Στοιχεία

.

Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με μερικά νεανικά στοιχεία.

10 Μοναδικές Ταπετσαρίες που Σίγουρα θα σας Εμπνεύσουν!

.

Τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις 10 πανέμορφες ταπετσαρίες που ακολουθούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Απόλυτος Οδηγός για το Δέρμα στη Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Σκέφτομαι να Βάλω Νησίδα στην Κουζίνα μου; Τη χρειάζομαι όμως;»