Όλα τα Διακοσμητικά Λάθη που Μάλλον Κάνετε στο Υπνοδωμάτιο!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Όλα τα Διακοσμητικά Λάθη που Μάλλον Κάνετε στο Υπνοδωμάτιο!

Το υπνοδωμάτιο, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να είναι ο χώρος όπου η χαλάρωση και η ηρεμία έχουν θέση μοναδική. Τι μπορεί να κάνετε, όμως, λάθος και να πηγαίνουν όλα στραβά!

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος του σπιτιού όπου θα πρέπει να συναντάτε τη γαλήνη, την αγάπη, να είναι το καταφύγιό σας και τα όνειρά σας να είναι ειρηνικά.

Κάποιες φορές οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός δωματίου κοντά στα υπέρτατα πρότυπα μπορεί να ναυαγούν. Αυτός, όμως, δεν είναι λόγος για να σταματάτε την προσπάθεια και δε όταν κάποια τελικά μπορεί να σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τα παρακάτω και δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Έντονες ασύνδετες αποχρώσεις Το να χρησιμοποιείτε πολλές φορές έντονες και διάφορες αποχρώσεις για να δώσετε διάφορους τόνους αισιοδοξίας και χαράς μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας φέρνει λάθος αποτελέσματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα ή αν ό,τι μέχρι στιγμής έχετε δοκιμάσει σας βαραίνει ψυχολογικά τότε δεν έχετε από το να επενδύσετε στο κλασικό.

Οι 7 Κινήσεις που θα Βάλουν σε Τάξη το Χαοτικό Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας!

υπνοδωμάτιο

Επιλέξτε κλασικά και αγαπημένα χρώματα για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Το λευκό ενδείκνυται για ηρεμία, χαλάρωση και γαλήνη μέσω της απλότητας και της διαύγειας του. Επίσης, είναι το καταλληλότερο χρώμα για βάση πάνω στην οποία μπορείτε να κάνετε προσθέσεις άλλων χρωμάτων σε μικρές εκτάσεις για να δώσετε την χρωματική ένταση που αναζητάτε.

Σε μια λευκή κρεβατοκάμαρα, ως προς το σύνολό της,  μπορείτε να εντάξετε διάφορα διακοσμητικά στοιχεία σε κάποια άλλη απόχρωση που θα τα αλλάζετε εύκολα και οικονομικά κάθε φορά που θα σας χτυπά η πόρτα της ανανέωσης.

Ανεξέλεγκτα διακοσμητικά έξοδα Η διακόσμηση είναι δημιουργία και χαρά και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουμε τονίσει. Για ένα όμορφο διακοσμητικό αποτέλεσμα στην κρεβατοκάμαρά σας δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία, άλλωστε δεν είναι καιροί για μεγάλα έξοδα.

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

Μπορείτε εύκολα, σε διάφορα καταστήματα με διακοσμητικά είδη να βρείτε πολλά, όμορφα, εντυπωσιακά και οικονομικά διακοσμητικά στοιχεία τα οποία θα υπηρετήσουν επάξια το σκοπό τους.

υπνοδωμάτιο

Μην κάνετε μεγάλα διακοσμητικά έξοδα.

Επίσης, με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να πραγματοποιείτε πιο συχνά αλλαγές στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας αφού οι καιροί προστάζουν συχνές αλλαγές και όχι ακριβή διακόσμηση. Μια εναλλακτική είναι να ανανεώσετε τα ήδη υπάρχοντα διακοσμητικά σας.

Ανύπαρκτη διακόσμηση Είναι ιδιαίτερα καταθλιπτικό να συναντά κανείς χώρους δίχως διακοσμητικές επεμβάσεις ακόμη κι να πρόκειται για μικρές ή διακριτικές. Ανεξάρτητα με το ύφος ή το στιλ η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος όπου καθρεπτίζεται ο ψυχισμός των ιδιοκτητών της.

Στην περίπτωση που η βαριά διακόσμηση δεν είναι του δικού σας στιλ μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας μινιμαλιστικά με έξυπνο και οικονομικό τρόπο και αν μη τη άλλο με τους πιο εύκολους και απλούς τρόπους.

Τεχνολογία και κρεβατοκάμαρα Ένα από τα μεγαλύτερα και συνηθέστερα λάθη της εποχής είναι η εξάρτηση από την τεχνολογία. Με το να κουβαλάτε τις συσκευές που έχετε όλη μέρα ανά χείρας στην κρεβατοκάμαρα δημιουργείτε αναπόφευκτα πολλά πιθανά προβλήματα και σίγουρα δεν αναφερόμαστε σε αυτά της ενέργειας του χώρου όπως το Φενγκ Σούι ορίζει για όνειρα γλυκά αλλά ούτε και στα άλλα των εκπομπών ραδιενέργειας των συσκευών.

7 «Κόλπα» που Χρησιμοποιούν οι Διακοσμητές και θα Κάνουν το Υπνοδωμάτιο σας να Φαίνεται Ακριβό

Δυο σκέψεις αρκούν για να αποκλείσετε τις συσκευές από το χώρο της κρεβατοκάμαράς σας και δεν είναι άλλες από αυτές της υγιεινής και της εγκεφαλικής ηρεμίας.

υπνοδωμάτιο

Μην κουβαλέτε στο υπνοδωμάτιό σας κινητά, laptop και tablet.

Τα βακτήρια που βρίσκονται πάνω στις συσκευές μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα του προσώπου ενώ η δεσμίδα φωτός που εκπέμπεται από μια κινητή συσκευή, ακόμη και σε κατάσταση ενημέρωσης, είναι δυνατή για να ερεθίσει τα εγκεφαλικά κύτταρα κατά τη διάρκεια του ύπνου και να διαταράξει την ομαλή διαδικασία αυτού.

Οργάνωση και τάξη Όσο κι αν οι ρυθμοί της καθημερινότητας πιέζουν ανελέητα πάντα θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνος για την οργάνωση και την τάξη της κρεβατοκάμαρας και αυτό γιατί ένας ακατάστατος χώρος επιφέρει ανισόρροπα αποτελέσματα και υπερένταση στην ψυχολογική ανθρώπινη διάθεση.

Ένας ακατάστατος χώρος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ακόμη και στη σκέψη σας. Τρόποι για τη αποθήκευση και την οργάνωση των προσωπικό σας αντικειμένων υπάρχουν πολλοί και θα πρέπει να τους τηρείτε σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να μη συσσωρεύονται οι δουλειές και μετά σας φαίνονται βουνό.

Ο φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο Εάν πέρα του φυσικού φωτισμού μέσα στην κρεβατοκάμαρα έχετε μονάχα ένα φωτιστικό οροφής είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αλλάξετε αμέσως. Ο φωτισμός μονάχα από το ταβάνι κάνει τα πράγματα μέσα στο χώρο να μοιάζουν άγρια λόγω της σκληρότητάς του και των σκιών που δημιουργεί.

Ο φωτισμός μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας θα πρέπει να είναι μαλακός για να γεννά αισθήματα χαλάρωσης, ηρεμίας και αισθησιασμού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν στο χώρο υπάρχει συμπληρωματικός φωτισμός από άλλες πηγές, όπως αυτές των επιτραπέζιων ή επιδαπέδιων φωτιστικών.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

.

Αυτές είναι οι οικονομικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας.

Έτσι θα Φέρετε την Άνοιξη στο Υπνοδωμάτιο σας εντός Budget!

.

5 οικονομικές και εύκολες ιδέες για να φέρετε την άνοιξη εντός των τειχών του σπιτιού σας.

Εξαφανίστε την Ακαταστασία στο Σπίτι σας με ένα Απλό Κόλπο!

.

Αυτό είναι το τρικ που πρέπει να ακολουθήσετε για να μην έχετε ακαταστασία στο σπίτι σας.

Υπνοδωμάτιο: Κάντε το Κρεβάτι σας το πιο «Θελκτικό» Μέρος στον Κόσμο

.

Αυτές είναι οι ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά το κρεβάτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένας Τρόπος για να Γίνουν οι Πετσέτες σας Σούπερ Απαλές και να Μοσχοβολούν!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαλακτικό
Προσοχή! Αποφύγετε το Μαλακτικό σε ΑΥΤΑ τα Ρούχα