Οι 7 Κινήσεις που θα Βάλουν σε Τάξη το Χαοτικό Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Οι 7 Κινήσεις που θα Βάλουν σε Τάξη το Χαοτικό Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας!

To υπνοδωμάτιο είναι ο πιο προσωπικός χώρος ενός σπιτιού. Έτσι, πρέπει να είναι πάντα οργανωμένο και τακτοποιημένο. Εκεί αντικρίζουμε το πρώτο φως της ημέρας, εκεί ονειρευόμαστε κι εκεί κλείνουμε τα μάτια μας για να ξεκουραστούμε. Εσείς δημιουργήστε ένα οργανωμένο δωμάτιο ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Aδειάστε τα πάντα Αδειάστε τις ντουλάπες, τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να οργανώσετε σωστά τα υπαρχοντά σας και να βάλετε τάξη στο δωμάτιό σας. Αφού τα αδειάσετε ξεκινήστε να τα τοποθετείτε ανά κατηγορίες στη θέση τους, πετώντας όλα όσα δεν χρειάζεστε.

Αποθηκευτικοί χώροι Προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους αλλά φροντίστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ένα καλό σημείο για να αποθηκεύσετε πράγματα είναι κάτω από το κρεβάτι. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε κάθε εποχή του χρόνου ή να πακετάρετε αντικείμενα που δεν σας είναι χρήσιμα στην καθημερινότητά σας. Εναλλακτικά μια όμορφη συρταριέρα σίγουρα μπορεί να χρησιμεύσει ως αποθηκευτικός χώρος αλλά και να ομορφύνει το υπνοδωμάτιο. 

υπνοδωμάτιο

Μια συρταριέρα μπορεί να βάλει σε τάξη τα ρούχα σας.

Υπνοδωμάτιο: Κάντε το Κρεβάτι σας το πιο «Θελκτικό» Μέρος στον Κόσμο

Παπουτσοθήκη Τα παπούτσια είναι σε πολλά σπίτια αιτία ακαταστασίας καθώς είναι τα πρώτα που βγάζετε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο και συνήθως μένουν εκεί πεταμένα στο πάτωμα μέχρι να τα ξαναχρειαστείτε. Βάλτε σε ένα μέρος της ντουλάπας σας έναν χώρο για παπούτσια. Μπορείτε είτε να αφήσετε χώρο για να βάζετε κουτιά με παπούτσια είτε να προσθέσετε μία παπουτσοθήκη σε περίπτωση που έχετε άνεση χώρου.

Τακτοποιήστε τα αξεσουάρ σας Προσπαθήστε να μην πετάτε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματά σας δεξιά και αριστερά. Αγοράστε μια μπιζιουτιέρα ή λίγα όμορφα κουτιά και οργανώστε τα αξεσουάρ σας για να είναι πάντα σε τάξη. Βάλτε τα κουτιά σε εμφανές σημείο ώστε να τα βλέπετε και να φοράτε τα αξεσουάρ σας πιο συχνά. Μπορείτε μάλιστα να τους προσθέσετε και ετικέτες έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται μέσα σε κάθε κουτί. 

8 Προβλήματα στο Υπνοδωμάτιο που Μπορούμε να Λύσουμε με Αυτά τα Έξυπνα Tips

Φροντίστε να στρώνετε το κρεβάτι σας Το κρεβάτι πρέπει να είναι καθημερινά στρωμένο και έτοιμο να σας υποδεχτεί και πάλι στα φρέσκα και καθαρά σεντόνια του κάθε βράδυ. Με το που ξυπνάτε το πρωί στρώστε το κρεβάτι σας αμέσως και μην το αφήνετε για αργότερα γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην το φτιάξετε τελικά ποτέ. 

υπνοδωμάτιο

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε με το που ξυπνάτε το πρωί.

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

Ξεσκονίστε/σκουπίστε Μην βαριέστε το ξεσκόνισμα και το σκούπισμα γιατί αν το δωμάτιο σας είναι απαλλαγμένο από βρωμιές θα έχετε πιο ήρεμο ύπνο και θα ξυπνάτε πιο ανανεωμένοι το πρωί. Φροντίστε το δωμάτιό σας γα να φροντίσετε και τον εαυτό σας.

Παιδικό δωμάτιο Αν θέλετε να έχετε σε τάξη τα δωμάτια των παιδιών σας τότε θα πρέπει να αγοράσετε μερικά καλάθια για να μπορείτε να βάζετε μέσα τα παιχνίδια τους που συνήθως είναι η βασική αιτία ακαταστασίας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

.

Αυτές είναι οι οικονομικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας.

Υπνοδωμάτιο: Κάντε το Κρεβάτι σας το πιο «Θελκτικό» Μέρος στον Κόσμο

.

Αυτές είναι οι ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά το κρεβάτι σας.

7 «Κόλπα» που Χρησιμοποιούν οι Διακοσμητές και θα Κάνουν το Υπνοδωμάτιο σας να Φαίνεται Ακριβό

.

Δείτε τι κάνουν οι επαγγελματίες διακοσμητές και φτιάξτε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Hot Trend Διακόσμησης που Βάζει τα Βάζα σε Κορνίζες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι για να Οργανώσετε ένα Μπάνιο Χωρίς Συρτάρια και Ντουλάπια