Τι να Κάνετε Όταν δεν Έχετε Καθόλου Αποθηκευτικό Χώρο στο Υπνοδωμάτιο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Τι να Κάνετε Όταν δεν Έχετε Καθόλου Αποθηκευτικό Χώρο στο Υπνοδωμάτιο

Ίσως έχετε διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό σας στο στιλ που αγαπάτε και έχετε δημιουργήσει ένα όμορφο περιβάλλον για να ξεκουράζεστε και να περνάτε προσωπικό χρόνο. Όμως όσο και αν έχετε προσπαθήσει δεν έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους που χρειάζεστε.

Φυσικά, όπως στα περισσότερα πράγματα, υπάρχουν λύσεις που απλώς ίσως δεν σας έχουν περάσει από το μυαλό. Ποιες είναι αυτές; Διαβάστε παρακάτω.

Αυτό Είναι το Έπιπλο για να Φτιάξετε τον Τέλειο Αποθηκευτικό Χώρο

Χρησιμοποιήστε πανομοιότυπες κρεμάστρες Ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να αυξήσει τον χώρο στην ντουλάπα του είναι να χρησιμοποιήσει ίδιες μεταξύ τους κρεμάστρες. Μπορεί να σας ακούγεται απλό αλλά αν οι κρεμάστρες είναι διαφορετικές «πιάνονται» η μία πάνω στην άλλη και καταναλώνουν πολύ περισσότερο χώρο.

υπνοδωμάτιο

Οι ίδιες κρεμάστρες θα εξασφαλίσουν περισσότερο χώρο στη μικρή σας ντουλάπα.

Βάλτε καλάθια Ο χώρος που βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι μένει συνήθως ανεκμετάλλευτος. Μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε βάζοντας πλεκτά καλάθια που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα και αξεσουάρ. Είναι πρακτικά και ιδανικά αν ο χώρος αυτός είναι ορατός καθώς δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον.

υπνοδωμάτιο

Είναι μια πρακτική και όμορφη παρέμβαση στο υπνοδωμάτιο.

Μικρό Διαμέρισμα: Έξυπνες Ιδέες για να το «Μεγαλώσετε»!

Εκμεταλλευτείτε τους τοίχους Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν τοίχοι που μένουν ανεκμετάλλευτοι. Επιλέξτε έναν τοίχο ή ακόμα και δύο τοίχους που κάνουν μεταξύ τους γωνία και βάλτε κατά μήκος πολλούς μικρούς γάντζους. Είναι ένας απλός και πολύ πρακτικός τρόπος για να δημιουργήσετε χώρο που θα κρεμάτε τις τσάντες, τα φουλάρια ή ακόμα και κάποια ρούχα σε κρεμάστρες.

υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο σίγουρα έχει κενούς τοίχους. Εκμεταλλευτείτε τους!

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές σκάλες Οι διακοσμητικές σκάλες έχουν διττή ιδιότητα: από τη μία δημιουργούν μια πολύ όμορφη διακοσμητική παρέμβαση στο υπνοδωμάτιό σας και από την άλλη είναι πολύ πρακτικές καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω τους διάφορα πράγματα όπως τσάντες, πετσέτες, μικρές κουβέρτες, κασκόλ κ.α. Η διακοσμητική σκάλα της παρακάτω φωτογραφίας έχει ενσωματωμένο ακόμα και έναν καθρέπτη.

υπνοδωμάτιο

Οι διακοσμητικές σκάλες είναι όμορφες και πρακτικές.

Μπάνιο: Μυστικά για να Εξοικονομήσετε Περισσότερο Αποθηκευτικό Χώρο

Μπάρες Αν το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει καθόλου ντουλάπα τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε εσείς μία. Πώς; Βάλτε σε κάποιον τοίχο μεταλλικές μπάρες πάνω στις οποίες μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα, ακριβώς όπως συμβαίνει στην παρακάτω φωτογραφία. Ένας ένας απλός και έξυπνος τρόπος που θα σας λύσει το πρόβλημα μια και καλή.

υπνοδωμάτιο

Δημιουργήστε τη δική σας ντουλάπα με μπάρες.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί Είναι οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Κερδίσετε Αποθηκευτικό Χώρο σε ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

.

'Εχετε μικρό υπνοδωμάτιο; Με αυτούς τους τρόπους θα κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο.

Πανέξυπνα Έπιπλα για κάθε Μικρό Διαμέρισμα!

.

Δείτε τα πιο έξυπνα έπιπλα για να εξοικονομήσετε χώρο στο μικρό σας διαμέρισμα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Φτιάξετε τις Δικές σας Χρωμοπαγίδες για το Πλυντήριο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Κρατήσετε Μακριά από τα Ρούχα σας την Υγρασία