6 Μικρά Υπνοδωμάτια Χωρίς Ντουλάπες! Δείτε πώς Έχει Γίνει η Αποθήκευση των Ρούχων

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

6  Μικρά Υπνοδωμάτια Χωρίς Ντουλάπες! Δείτε πώς Έχει Γίνει η Αποθήκευση των Ρούχων

Αν έχετε μικρό υπνοδωμάτιο και παράλληλα πολλά ρούχα και αξεσουάρ, τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα τοποθετήσετε στον χώρο με κομψότητα και στυλ.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ μπορούν να αποτελέσουν από μόνα τους μία διακοσμητική παρέμβαση, αρκεί να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα τοποθετήσετε στον χώρο. Δείτε παρακάτω 6 υπνοδωμάτια που το κατάφεραν και με το παραπάνω.

Βήμα-βήμα: Πώς θα Αποκτήσετε και Εσείς Ντουλάπα Διάσημων

Μπάρα στον τοίχο Οργανώστε τα ρούχα σας τοποθετώντας μια μπάρα σε κάποιον άδειο τοίχο. Έπειτα προμηθευτείτε ομοιογενείς κρεμάστρες και τοποθετήστε τα πάνω. Στο κάτω μέρος μπορείτε να βάλετε παπούτσια, ενώ στις γωνιές μπορείτε να βάλετε 1-2 αξεσουάρ, όπως πχ ένα καπέλο.

ρούχα

Οργανωθείτε τοποθετώντας μια μπάρα σε κάποιον άδειο τοίχο.

Σταντ Εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε ένα όμορφο μεταλλικό σταντ σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Είναι ένας ιδιαίτερα πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας όταν δεν έχετε ντουλάπα και θα σας βοηθήσει να διατηρείτε το υπνοδωμάτιο σε τάξη.

ρούχα

Προμηθευτείτε ένα σταντ.

Έτσι θα Βάλετε σε Τάξη τη Ντουλάπα σας!

Ντουλάπα-κεφαλάρι Μια έξυπνη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε τον τοίχο πάνω από τον κρεβάτι σας για να δημιουργήσετε μία ανοιχτή ντουλάπα, η οποία θα λειτουργήσει ως κεφαλάρι. Θα χρειαστείτε 1-2 μπάρες για να κρεμάσετε τα ρούχα, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ράφια και μικρά συρτάρια που είναι ιδανικά για να αποθηκεύσετε όλα σας τα αξεσουάρ.

ρούχα

Αφήστε την ντουλάπα να λειτουργήσει ως κεφαλάρι.

Αυτοσχέδια σύνθεση Φτιάξτε μια αυτοσχέδια σύνθεση ανάλογα με τον χώρο που έχετε. Στοχεύστε σε έναν ανοιχτό τοίχο και συνδυάστε μπάρες με μακρόστενα αποθηκευτικά μέσα που θα εκμεταλλευτούν τον χώρο κάθετα. Χρησιμοποιήστε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας για να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά που θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του χώρου.

ρούχα

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια σύνθεση ανάλογα με τον χώρο που έχετε.

Όλα τα Μυστικά για Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα

Κρεμαστά ρούχα Αν τα ρούχα σας δεν είναι πολλά και θέλετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, να τι μπορείτε να κάνετε: στερεώστε μερικές κρεμάστρες με πετονιά που θα κρέμεται από το ταβάνι και βάλτε πάνω 3-4 κομμάτια που θα λειτουργήσουν διακοσμητικά. Είναι σίγουρο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

ρούχα

Είναι σίγουρο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Ράφι-βιβλιοθήκη Αν δεν θέλετε να βάλετε τη μπάρα σας στον τοίχο, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μακρόστενο ράφι κατά μήκος κάποιου τοίχου και να στερεώσετε μια μπάρα ακριβώς από κάτω όπου θα κρεμάσετε τα υπάρχοντά σας. Το ράφι μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε μια όμορφη μίνι-βιβλιοθήκη!

ρούχα

Τοποθετήστε ένα ράφι κατά μήκος κάποιου τοίχου.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σιδερώστε Καλύτερα με Αυτόν τον Έξυπνο Τρόπο!

.

Θέλετε να μάθετε πώς θα σιδερώνετε με πιο εύκολο τρόπο χωρίς να μειώσετε καθόλου το καλό αποτέλεσμα των σιδερωμένων ρούχων σας; Το μόνο που θα μειώσετε είναι ο χρόνος που θα είσαστε με το σίδερο στο χέρι.

Η Νο1 Τάση της Διακόσμησης Είναι Εμπνευσμένη από… Ρούχα!

.

Η πιο δημοφιλής τάση της διακόσμησης έχει αντλήσει την έμπνευσή της από το fashion design.

10 Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε την Ντουλάπα σας

.

Αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την ντουλάπα σας εύκολα και οικονομικά.

Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

.

Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να σκεφτεί να φτιάξει μία τέτοια ντουλάπα στο σπίτι του!

Φτιάξτε ένα Ατμοσφαιρικό και Φιλόξενο Υπνοδωμάτιο σε 6 Βήματα

.

Κάνει κρύο, καιρός... για αλλαγή! Μάθετε πώς θα κάνετε ακόμα και το πιο ψυχρό υπνοδωμάτιο να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε το Σίδερο στην Ντουλάπα! Δείτε πώς θα Σιδερώνετε από Εδώ και Πέρα τα Τσαλακωμένα Ρούχα σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

O Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 14 Πράγματα που σας Κάνουν Δυστυχισμένους Μέσα στο Σπίτι