Βρείτε τα πιο Smart Πλυντήρια Πιάτων, που θα σας "Λύσουν τα Χέρια"!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Βρείτε τα πιο Smart Πλυντήρια Πιάτων, που θα σας

Βρίσκεστε στην αναζήτηση για ένα πλυντήριο πιάτων; Έχετε αναλογιστεί πόσα μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε που αποκτήσατε το προηγούμενό σας μέχρι σήμερα; Σίγουρα, έχουν γίνει πιο αποδοτικά, πιο εξελιγμένα σε διάφορες καθημερινές λειτουργίες, ενδεχομένως και πιο εύχρηστα σε σχέση με το πώς ήταν μερικά χρόνια πριν. Όμως η πραγματική επανάσταση είναι η… "εξυπνάδα" που πλέον κατέχουν τα πλυντήρια πιάτων.

Με τον αριθμό συσκευών που ενσωματώνουν smart λειτουργίες να είναι πλέον σχεδόν ίσιος με τα συμβατικά, η επιλογή του πλυντηρίου πιάτων που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σας δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Σε τι μπορεί να σας ωφελήσει ένα έξυπνο πλυντήριο πιάτων; Κατά βάση, θα έχετε πάντοτε γνώση του φόρτου που διαχειρίζεται, της κατάστασης πλύσης ή της στάθμης του απορρυπαντικού. Πιο εξελιγμένα μοντέλα σας επιτρέπουν και απομακρυσμένο χειρισμό, για να εκτελείτε προγράμματα πλύσης από όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ άλλα αναλύουν το επίπεδο λεκέδων των περιεχομένων για να ρυθμίσουν την κατανάλωσή τους. Τα οφέλη είναι πολλά, οπότε αυτό που απομένει είναι να βρείτε ποιο ταιριάζει σε εσάς.

Candy CDPN 2D522PX/E

Το Candy CDPN 2D522PX/E είναι το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για μια μικρή οικογένεια.

Ένα ελεύθερο πλυντήριο πλάτους 60 εκατοστών, το Candy CDPN 2D522PX/E είναι ιδανικό για πληθώρα χώρων καθώς κινείται σε γνώριμα μεγέθη. Χωράει 15 σερβίτσια οπότε μπορεί εύκολα να καλύψει την ανάγκη ενός ζευγαριού ή μιας μικρής οικογένειας και έχει, εννέα προγράμματα πλύσης για να αντιμετωπίζει πάντοτε επαρκώς τους λεκέδες που βρίσκονται στο… διάβα του. Από άποψη ευκολιών, παρέχει μέχρι και τρίτο καλάθι για να τοποθετείτε τα μαχαιροπίρουνα, ενώ ο ευρύχωρος κάδος του φωτίζεται όταν ανοίξει η πόρτα για να βρίσκετε εύκολα ό,τι ψάχνετε και να μην ξεχαστεί τίποτα μέσα.

Πέραν αυτών, οι smart λειτουργίες του θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χειριστείτε το πλυντήριο πιάτων από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, έχοντας μονάχα δύο πράγματα: ένα smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο και το application της Candy. Έτσι, θα μπορείτε να καθυστερήσετε μια πλύση, να παύσετε τη λειτουργία του ή και να αλλάξετε κάποια ρύθμιση με απλές κινήσεις μέσω της εφαρμογής. Αποτελεί μια άριστη επιλογή για όποιον θέλει να εισέλθει στον «χορό» των smart πλυντηρίων πιάτων με μια προσιτή, άκρως λειτουργική έξυπνη συσκευή.

Pitsos DSS60I00

Το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για κουζίνες που δεν έχουν πολύ χώρο.

Κλασική κι αγαπημένη, η Pitsos προσφέρει το DSS60I00, ένα στενόμακρο πλυντήριο πιάτων πλάτους 45cm για πιο περιορισμένους χώρους – χωρίς να περιορίζεται σε δυνατότητες. Χωράει μέχρι και εννέα σερβίτσια και υποστηρίζει έξι προγράμματα πλύσης, που το κάνουν ένα από τα πιο ευέλικτα στην κατηγορία μεγέθους του. Διευκολύνει την κατάσταση με λειτουργίες όπως η εντατική πλύση στο κάτω καλάθι για όταν έχετε πολύ λερωμένα σκεύη, όπως ταψιά και κατσαρόλες. Η βολική οθόνη του προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πορεία της πλύσης, ενώ διαθέτει ασφάλεια κλειδώματος για τυχόν… παρεμβάσεις από παιδιά.

Με την εφαρμογή Home Connect που διατίθεται για smartphones, μπορείτε να χειριστείτε το πλυντήριο από όπου κι αν βρίσκεστε και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του Eco Motor κινητήρα που χρησιμοποιεί, εγγυώνται πως οποιαδήποτε στιγμή κι αν το ενεργοποιήσετε, δε θα ενοχλήσει αυτούς που βρίσκονται στο σπίτι, ακόμα κι αν κοιμούνται. Μικρότερες κουζίνες ή κουζίνες με ιδιαίτερη διαρρύθμιση είναι βέβαιο πως θα επωφεληθούν από την παρουσία του Pitsos DSS60I00.

Bosch SMS4HTW33E

Οι δυνατότητες του πλυντηρίου πιάτων της Bosch είναι πολλές.

Μια άκρως δελεαστική πρόταση αποτελεί το Bosch SMS4HTW33E, ένα πραγματικά έξυπνο πλυντήριο πιάτων για πληθώρα νοικοκυριών, που φροντίζει για το συμφέρον σας! Με πλάτος 60cm, χωράει 12 σερβίτσια και διαθέτει ξεχωριστή θήκη για τα μαχαιροπίρουνα, ενώ το επάνω καλάθι είναι ρυθμιζόμενο σε τρία ύψη, για να φιλοξενεί όσο πιο άνετα γίνεται τα σερβίτσια ή τα σκεύη που θα τοποθετηθούν εκεί. Επίσης διαθέτει αισθητήρα φορτίου, που εγγυάται βελτιστοποίηση της κατανάλωσης νερού, αφού "υπολογίζει" βάσει του βάρους του φορτίου και της στάθμης νερού, πόσο νερό θα χρειαστεί για την πλύση. Επιπλέον με τη λειτουργία Extra Dry τα πιάτα και τα σκεύη σας θα στεγνώνουν τέλεια κατά το ξέβγαλμα, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τα πράγματα παραμένουν εντυπωσιακά στο κομμάτι "smart", καθώς η εφαρμογή Home Connect σας κρατά διαρκώς «συνδεδεμένους» με τις λειτουργίες του πλυντηρίου σας, αφού σας παρέχει ενημερώσεις για τους κύκλους πλύσης ή τις διαθέσιμες ταμπλέτες και βέβαια, σας δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεών σας και με απομακρυσμένο χειρισμό. Τέλος, χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με την Alexa της Amazon, το πλυντήριό σας μπορεί να επικοινωνήσει με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές του σπιτιού στο οποίο βρίσκεται αλλά και να αυτοματοποιηθούν λειτουργίες του μέσω του Home Connect. Ένα πλυντήριο με τρομερές δυνατότητες και αποτελέσματα τίποτα λιγότερο από φανταστικά!

Siemens SR65ZX23ME

Το πλυντήριο πιάτων της Siemens είναι εκτός από λειτουργικό και πολύ στιλάτο.

Το στιλάτο Siemens SR65ZX23ME, με πλάτος 45cm παρά λίγα χιλιοστά, θα γίνει το «στολίδι» της κουζίνας σας. Όντας εντοιχιζόμενο και με περίτεχνη όψη, θα ταιριάξει δίπλα σε ντουλάπια και ξύλινες επενδύσεις χωρίς να «προδίδει» τη φύση του. Και δεν παίρνει άριστα με τόνο μόνο στο κομμάτι της εμφάνισης, αλλά και στην απόδοση, αφού χωράει 10 σερβίτσια για να ξεμπερδεύετε με το πλύσιμο όλων των πιάτων σε έναν μόνο κύκλο, ενώ διαθέτει 6 προγράμματα, για να επιλέγετε αυτό που σας εξυπηρετεί κάθε φορά. Η λειτουργία varioSpeed Plus που διαθέτει κάνει τον κύκλο να τελειώσει ακόμη και στο ένα τρίτο του κανονικού χρόνου, για περιπτώσεις όπου είτε υπάρχει μεγάλος όγκος και θα χρειαστούν πολλές πλύσεις είτε δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αναμονής. Η τεχνολογία timeLight προβάλλει στο πάτωμα το χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου για να είστε διαρκώς ενήμεροι αλλά και το στέγνωμα γίνεται «εμπειρία», αφού χρησιμοποιείται σύστημα με ζεόλιθο, ένα φυσικό ορυκτό που έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και να τη μετατρέπει σε θερμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ένα ιδιαίτερα απαλό και οικονομικό στέγνωμα των σκευών και των ποτηριών σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή Home Connect σας δίνει τη δυνατότητα εκκίνησης ή αναστολής λειτουργίας από οπουδήποτε, μέσα από την ευκολία που παρέχει ένα smartphone, ενώ από την ίδια εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης, είτε χειροκίνητα είτε μέσω αυτοματοποιημένων ειδοποιήσεων για διάφορα βήματα της διαδικασίας πλύσης – ακόμη και για τις διαθέσιμες ταμπλέτες. Μπορείτε επίσης να δώσετε πληροφορίες για την εκάστοτε πλύση στην εφαρμογή κι εκείνη να σας προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα, ζυγίζοντας όλες τις συνθήκες. Μια από τις πλέον premium λύσεις, το Siemens SR65ZX23ME θα ανεβάσει πολλά επίπεδα οποιαδήποτε κουζίνα το φιλοξενήσει!

Neff S199YB800E

Αυτό το πλυντήριο είναι επαγγελματικών προδιαγραφών.

Μια εξαιρετική πρόταση για εκείνους που δεν κάνουν υποχωρήσεις σε δυνατότητες, εξοικονόμηση ενέργειας, smart λειτουργίες αλλά και στο design, είναι το Neff S199YB800E. Με πλάτος 60cm και χώρο για 13 σερβίτσια, προσφέρει επαγγελματικών προδιαγραφών λύσεις ακόμη και για τις πιο δύσκολες εργασίες. Το εντατικό πρόγραμμα Chef 70° θα καταφέρει να απομακρύνει ακόμη και ξεραμένα υπολείμματα ζύμης από μαγειρικά σκεύη δίχως κόπο, ενώ το στέγνωμα γίνεται πάντα με τη χρήση ζεόλιθου για πεντακάθαρα, εντελώς στεγνά σερβίτσια που μπορούν να πάνε κατευθείαν πίσω στο ντουλάπι τους. Επιπλέον, η πόρτα ανοίγει εξαιρετικά εύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια λαβή, χάρη στην τεχνολογία Door Open Assist ενώ με το VarioHinge, τον ειδικό μηχανισμό για το άνοιγμα της πρόσοψης, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πλυντήριό σας είτε ψηλά είτε χαμηλά – δεν πρόκειται για έναν τυπικό μηχανισμό ανοίγματος!

Όπως και με άλλες έξυπνες συσκευές της εταιρείας, η εφαρμογή Home Connect μετατρέπει την καθημερινή της χρήση σε παιχνιδάκι, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ελέγξετε την κατάσταση της πλύσης ανά πάσα στιγμή, να δώσετε εντολές για την εκκίνηση ή παύση ενός προγράμματος ή ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας «Αγαπημένο» πρόγραμμα για πλύσεις και να το έχετε εύκολα και γρήγορα πάντα εύκαιρο.

Μετά από όλα αυτά, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως το δυσκολότερο πράγμα που το Neff S199YB800E θα χρειαστεί από κάποιον, είναι να τοποθετήσει τα λερωμένα σκεύη μέσα! Από εκεί κι έπειτα, όλες οι εντυπωσιακές του τεχνολογίες αναλαμβάνουν δράση!

Βρείτε όλα τα παραπάνω πλυντήρια στο plaisio.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακαλύψτε το Πλυντήριο Πιάτων που Ταιριάζει στο Δικό σας Σπίτι!

.

Όλα τα πλυντήρια πιάτων που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας.

Αυτή Είναι η Τάση που Έχει Κατακλύσει τα Σύγχρονα Μπάνια

.

Αυτή η μίνιμαλ τάση στα μπάνια έχει γίνει η αγαπημένη των διακοσμητών.

«Το Πλυντήριο Πιάτων δεν Καθαρίζει Καλά. Τι να Κάνω;»

.

Δείτε τα πιθανά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει το πλυντήριο πιάτων σας και δεν πλένει καλά.

Έχει η Κουζίνα σας Λίγα Ντουλάπια; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε

.

Έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο σε μια κουζίνα που δεν έχει ντουλάπια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαλακτικό
Προσοχή! Αποφύγετε το Μαλακτικό σε ΑΥΤΑ τα Ρούχα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αποκτήστε τις πιο Καθαρές Σωληνώσεις σε Κουζίνα και Μπάνιο Χωρίς τη Βοήθεια Υδραυλικού!
More in ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ, ΣΠΙΤΙ
μαλακτικό
Προσοχή! Αποφύγετε το Μαλακτικό σε ΑΥΤΑ τα Ρούχα

Κι όμως, αυτή είναι η πάσα αλήθεια!

Close