Τα 5 Λάθη που Κάνετε με το Απορρυπαντικό σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Τα 5 Λάθη που Κάνετε με το Απορρυπαντικό σας

Ακολουθώντας τα κατάλληλα tips και χρησιμοποιώντας σωστά τα απορρυπαντικά καθαρισμού μπορείτε να γλυτώσετε αρκετά χρήματα αλλά και χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην ακολουθήσετε τα παρακάτω τιπς και να έχετε έτσι περισσότερο ελεύθερο χρόνο και πιο πολλά χρήματα στην τσέπη σας;

Να μετράτε πάντα την ποσότητα απορρυπαντικού που βάζετε στο πλυντήριο ρούχων Η ποσότητα του απορρυπαντικού που θα βάλετε στο πλυντήριο ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο και εδώ δεν πρέπει να εφαρμόζετε τν αρχή «Θα βάλω στο περίπου με το μάτι». Τα ρούχα χρειάζονται συγκεκριμένη ποσότητα απορρυπαντικού για να καθαρίσουν και αν βάλετε παραπάνω δεν σημαίνει πως θα καθαρίσουν περισσότερο. Επιπλέον με το πολύ απορρυπαντικό, δημιουργείται πολύ σαπουνάδα που σε κάποια πλυντήρια δημιουργεί πρόβλημα και τα κάνει να κλείνουν ή να χαλάνε γρηγορότερα.

απορρυπαντικό

Να μετράτε πάντα την ποσότητα απορρυπαντικού που βάζετε στο πλυντήριο ρούχων.

Γρήγορο Καθάρισμα του Σπιτιού σε Μόνο 15 Λεπτά

Καθαρίστε τα πλακάκια με λίγο απορρυπαντικό Δεν χρειάζεται να ψεκάζετε με τις ώρες για να καθαρίσετε τα πλακάκια σας. Απλά ακολουθήστε τον σωστό τρόπο καθαρισμού. Ψεκάστε μερικά πλακάκια με ειδικό απορρυπνατικό και αφήστε το πρώτα να δράσει πριν το απομακρύνετε. Μόλις περάσουν λίγα λεπτά σκουπήστε την επιφάνεια και τα πλακάκια σας θα καθαρίσουν έτσι πολύ πιο εύκολα.

Μην γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων με απορρυπαντικό Μπορεί οι οδηγίες να συνιστούν να γεμίζετε την υποδοχή που μπαίνει το απορρυπαντικό στο πλυντήριο πιάτων, αλλά καλύτερα να τις αγνοήσετε και να βάλετε λιγότερο απορρυπαντικό. Για ελαφρώς βρώμικα πιάτα βάλτε απορρυπαντικό μέχρι τη μέση της υποδοχής ενώ για πολύ βρώμικα πιάτα βάλτε λίγο παραπάνω. Η υπερβολική δόση απορρυπαντικού θα κάνει τα πιάτα και τα ποτήρια να έχουν μια περίεργη υφή που δεν θα σας αρέσει.

απορρυπαντικό

Μην γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων με απορρυπαντικό.

Καθαρίστε τους Πιο Δύσκολους Λεκέδες Από το Χαλί σας Πριν το Φυλάξετε

Βρείτε οικολογικά απορρυπαντικά που κάνουν για πολλές χρήσεις Υπάρχουν απορρυπαντικά που είναι κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις. Με αυτά τα απορρυπνατικά θα γλυτώσετε αρετά χρήματα αλλά και αποθηκευτικό χώρο και είναι προτιμότερο και πιο βολικό να έχετε 1-2 απορρυπαντικά από το να έχετε 10 απορρυπαντικά που να κάνουν το καθένα για μια μόνο χρήση.

Ψεκάστε το ύφασμα και όχι την επιφάνεια Όταν καθαρίζετε τζάμια και καθρέφτες ή οποιαδήποτε επιφάνεια, αποφύγετε να ψεκάζετε πάνω στην επιφάνεια αλλά προτιμήστε να ψεκάζετε πάνω στο ύφασμα με το οποίο θα καθαρίσετε. Αν ρίξετε το απορρυπαντικό κατευθείαν στην επιφάνεια, θα δυσκολευτείτε περισσότερο να το απομακρύνετε και δεν υπάρχει λόγος να κουράζεστε άσκοπα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για πιο Καθαρό Σπίτι Κάντε... Αυτό!

.

Ακολουθώντας αυτές τις συνταγές θα μπορείτε να καθαρίσετε όλο σας το σπίτι εντελώς φυσικά και χωρίς τη χρήση τοξικών ουσιών.

DIY Απορρυπαντικά: Έτσι θα τα Φτιάξετε Μόνοι σας!

.

Μπορείτε πολύ εύκολα και με απλά υλικά από την κουζίνα σας να φτιάξετε 3 καθαριστικά προιόντα για το σπίτι σας. Δείτε πώς να τα φτιάξετε.

Φτιάξτε Μόνοι σας Καθαριστικό για Πλακάκια

.

Πείτε όχι στα τοξικά και με τις σωστές αναλογίες φτιάξτε το δικό σας καθαριστικό με υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Πεντακάθαρο Σπίτι: Έτσι θα το Πετύχετε σε 1 Ώρα

.

Χτυπάει το τηλέφωνο και μαθαίνετε πως έχετε στη διάθεση σας μόνο μια ώρα μέχρι να φτάσουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διατηρήστε τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους με Αυτά τα Μυστικά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Υπέροχο Σπίτι που Αποδεικνύει ότι 32 τμ Είναι Αρκετά!
More in TIPS, ΣΠΙΤΙ
Διατηρήστε τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους με Αυτά τα Μυστικά!

Με αυτούς τους τρόπους θα έχετε πάντα καθαρό και άδειο τον πάγκο της κουζίνας σας!

Close