Σπίτι που Λάμπει από Καθαριότητα με την Απόλυτη Σκούπα Ρομπότ

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Σπίτι που Λάμπει από Καθαριότητα με την Απόλυτη Σκούπα Ρομπότ

Παραδεχτείτε το: όσο απαραίτητο κι αν είναι για κάθε νοικοκυριό, σε κανέναν δεν αρέσει το σκούπισμα. Ευτυχώς για εσάς η τεχνολογία έχει προοδεύσει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σας λύσει και αυτό το πρόβλημα. Πώς; Μα φυσικά με μία σκούπα ρομπότ!

Πρόκειται για συσκευές που λειτουργούν αυτόνομα και ανεξάρτητα (μην αγχώνεστε, εξακολουθείτε να έχετε δυνατότητα πλήρους ελέγχου), καθαρίζοντας τον χώρο σας από άκρη σε άκρη και διατηρώντας τον απαλλαγμένο από σκόνη και βρωμιές. Διατίθενται δε σε ένα μεγάλο εύρος τιμών, έτσι ώστε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς, τον χώρο και την τσέπη σας χωρίς καμία δυσκολία. Τι θα λέγατε να βλέπαμε τις καλύτερες λύσεις της αγοράς;

iRobot Roomba e5

Η σκούπα αυτή εξασφαλίζει αυτονομία έως και 90 λεπτά, μετά το πέρας της οποίας επιστρέφει στη βάση της για να φορτίσει.

Με όπλο την εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει, η Roomba e5 εγγυάται κορυφαίο καθάρισμα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Διαθέτει μεγάλη μπαταρία που της εξασφαλίζει αυτονομία έως και 90 λεπτά, μετά το πέρας της οποίας επιστρέφει στη βάση της για να φορτίσει. Ενσωματώνει σύστημα iAdapt 1.0 για λεπτομερές καθάρισμα του χώρου σας δίχως να αφήσει ακάλυπτα σημεία. Το μοτέρ 2ης γενιάς της προσφέρει έως και πενταπλάσια δύναμη απορρόφησης σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο. Ανιχνεύει στη στιγμή τη βρωμιά χάρη στην τεχνολογία Dirt Detect και την αιχμαλωτίζει στον χωρητικότητας 0,4 λίτρων κάδο της.

iRobot Roomba 671

Οικονομική και με την εγγύηση ποιότητας του ονόματος της iRobot, η Roomba 671 προσφέρει αποτελεσματικό σκούπισμα γλιτώνοντάς σας από την ταλαιπωρία. Με χωρητικότητα κάδου 0,6 λίτρων και αυτονομία 90 λεπτών είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για πιο μεγάλους χώρους. Ακόμα κι αν η μπαταρία της αρχίζει και αδειάζει άλλωστε, θα επιστρέψει από μόνη της στη βάση φόρτισής της χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε το παραμικρό. Πλοηγείται με τη βοήθεια του συστήματος iAdapt 1.0 ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα Wi-Fi για άνετο χειρισμό μέσω smartphone.

Xiaomi Essential Mi Vacuum-Mop

Μία υπερπλήρης πρόταση που θα φροντίσει έτσι ώστε ο χώρος σας να αστράφτει, η Xiaomi Essential Mi Vacuum-Mop είναι μία σκούπα ρομπότ 2-σε-1 αφού σκουπίζει και σφουγγαρίζει. Καλύπτει με άνεση χώρους έως και 90 τ.μ. συλλέγοντας έως και 420 ml σκόνης στο δοχείο της. Προσφέρει σκούπισμα σε τέσσερα επίπεδα καθαρισμού συμπεριλαμβανομένης και αθόρυβης λειτουργίας για καθάρισμα ενώ εσείς δουλεύετε ή κοιμάστε. Διαθέτει τριπλό φίλτρο (HEPA, Sponge, Nylon) προκειμένου να μην επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, ενώ έρχεται με δοχείο νερού 200 ml για σφουγγάρισμα. Αψηφά εμπόδια ύψους έως και 17 χιλ. και υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa.

iRobot Roomba Combo 113

Αυτή η σκούπα και σκουπίζει και σφουγγαρίζει.

Η iRobot Roomba Combo 113 τα κάνει όλα και συμφέρει! Μία λύση που θα επιμεληθεί το σκούπισμα αλλά και το σφουγγάρισμα στον χώρο σας, είναι εξοπλισμένη με πλευρικές βούρτσες που απομακρύνουν αποτελεσματικά τις βρωμιές από τοίχους και γωνίες. Επιλέξτε μεταξύ τριών επιπέδων καθαρισμού και αφήστε τη να καθαρίσει σχολαστικά τον χώρο σας. Έρχεται με δοχεία σκόνης και νερού χωρητικότητας 0,45 και 0,3 λίτρων αντίστοιχα καθώς επίσης και με μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 110 λεπτά, πριν η Roomba Combo 113 αποσυρθεί στη βάση της για φόρτιση.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro

Καθάρισμα με έμφαση στη λεπτομέρεια, σκούπισμα-σφουγγάρισμα και πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία: ό,τι θα μπορούσατε να ζητήσετε από μία σκούπα ρομπότ, το έχει η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro. Με αυτονομία 110 λεπτών και δυνατότητα κάλυψης χώρων έως και 180 τ.μ. η πρόταση της Xiaomi έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή που της προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Οι 12 αισθητήρες της τη βοηθούν να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ενώ οι δύο μεγάλοι κάδοι νερού και σκόνης από 550 ml έκαστος αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Hoover H-GO320

Προγραμματίστε το καθάρισμα για τις ώρες που θα βρίσκεστε εκτός σπιτιού και ξενοιάστε.

Προσιτή οικονομικά και με την τεχνογνωσία ενός έμπειρου κατασκευαστή ηλεκτρικών σκουπών, η Hoover H-GO320 προσφέρει διπλή δράση, σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας. Προσφέρει αυτονομία 120 λεπτά και είναι εφοδιασμένη με δοχεία νερού και σκόνης 150 και 350 ml αντίστοιχα. Το brushless μοτέρ και το γυροσκοπικό σύστημα πλοήγησής της επιτρέπουν να μετακινείται άνετα στον χώρο σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πέντε λειτουργιών καθαρισμού όπως επίσης και να προγραμματίσετε το καθάρισμα για τις ώρες που θα βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Αν στο μεταξύ η στάθμη της μπαταρίας της πέσει σε χαμηλά επίπεδα, θα επιστρέψει αυτόματα στη βάση της για φόρτιση.

iRobot Braava m6

Ξεχάστε μια για πάντα το σφουγγάρισμα χάρη στην iRobot Braava m6. Μία σφουγγαρίστρα ρομπότ με δοχείο νερού 455 ml και αυτονομία 90 λεπτών, θα κάνει τα δάπεδα του σπιτιού σας να λάμπουν. Χάρη στην τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας καλύπτει κάθε γωνία απομακρύνοντας τη βρωμιά στοχευμένα ενώ ενσωματώνοντας σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 με τεχνολογία vSLAM είναι σε θέση να προσανατολίζεται στη στιγμή χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η Braava m6 χρησιμοποιεί ειδικά πανάκια υγρού καθαρισμού που είναι αποτελεσματικά σε κάθε επιφάνεια ενώ ελέγχεται άνετα μέσω του app iRobot HOME.

iRobot Roomba i7+

Τώρα πλέον μπορείτε να ελέγχετε την σκούπα σας από το smartphone σας.

Μία από τις πληρέστερες και πλέον προηγμένες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, η Roomba i7+ είναι μία από τις ναυαρχίδες της iRobot. Καθαρίζει λεπτομερώς και επιμελώς τον χώρο σας χάρη στις διπλές βούρτσες πολλαπλών επιφανειών, εξαφανίζοντας τρίχες, σκόνη και λοιπή βρωμιά. Υιοθετεί σύστημα iAdapt 3.0 για πλοήγηση ακριβείας μέσω χαρτογράφησης του κάθε δωματίου. Με κάδο μεγάλης χωρητικότητας (0,4 λίτρα) και αυτονομία 75 λεπτών, τα καταφέρνει περίφημα ακόμα και με μεγαλύτερους χώρους. Ο έλεγχός της, τέλος, γίνεται από την άνεση του smartphone σας χάρη στο ειδικό, συνοδευτικό app.

iRobot Roomba 697

Η Roomba 697 είναι μία αξιοπρόσεκτη πρόταση κατάλληλη για κάθε σπίτι. Διαθέτει αυτονομία 90 λεπτών και μεγάλο κάδο χωρητικότητας 0,6 λίτρων ενώ είναι εξοπλισμένη με προφυλακτήρες και αισθητήρες αποφυγής πτώσης, αποφεύγοντας έτσι τις ζημιές και τα ατυχήματα. Το πρωτοποριακό φίλτρο AeroVac αιχμαλωτίζει τα μικροσωματίδια με αποτελεσματικότητα 99% αυξάνοντας παράλληλα την ισχύ της σκούπας μέσω της συγκέντρωσης της ροής του αέρα. Με άνετο χειρισμό μέσα από την εφαρμογή iRobot HOME, θα έχετε την ευχέρεια να προγραμματίσετε τη λειτουργία της όποτε σας βολεύει.

Samsung VR05R5050WK/WB

Μια σκούπα που κάνει όλα όσα θα θέλατε να κάνει μια σκούπα.

Με τη σκούπα ρομπότ VR05R5050WK/WB της Samsung, ο χώρος σας θα είναι πάντοτε καθαρός και αστραφτερός. Μιλάμε για ένα μοντέλο, άλλωστε, με αυτονομία 150 λεπτών και πλήρη ανάκτηση δυνάμεων μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες που θα είναι ετοιμοπόλεμο όποτε το χρειαστείτε. Το ακόμα καλύτερο, είναι πως πρόκειται για 2-σε-1 λύση αφού σκουπίζει και σφουγγαρίζει, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας. Διαθέτει Gyro Sensor που της επιτρέπει να πλοηγείται με ασφάλεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς ζημιές, τη στιγμή που τα Anti-Collision και Cliff Sensor αποτρέπουν χτυπήματα και πτώσεις.

Βρείτε όλες τις σκούπες ρομπότ στο plaisio.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Απολυμάνετε» την Ηλεκτρική Σκούπα Γρήγορα και Εύκολα

.

Μία από τις χειρότερες δουλειές μέσα στο σπίτι είναι το καθάρισμα της ηλεκτρικής σκούπας. Δείτε πώς να την κάνετε παιχνιδάκι και να την ολοκληρώσετε μέσα σε 5-10 λεπτά.

Ιδέες για να Αποθηκεύσετε την Σκούπα και τη Σφουγγαρίστρα σας

.

Εξοικονομήστε χώρο και τοποθετήστε με τάξη τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα σας.

Ξύλινο Πάτωμα: 5 Tips για να το Διατηρείτε στην Εντέλεια!

.

Τέλος στο ταλαιπωρημένο, γδαρμένο ξύλινο δάπεδο.

Οι 5 Κανόνες Καθαριότητας που Ακολουθούν στη Γερμανία!

.

Οι κανόνες καθαριότητας που πρέπει να ακολουθείτε.

Καθαρίστε Σωστά με τα πιο Σημαντικά "Εργαλεία" του Σπιτιού

.

Η σωστή τους χρήση όχι μόνο αυξάνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων αλλά το καθάρισμα είναι πιο υγιεινό και πολύ πιο αποτελεσματικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κανόνες
Αυτές Είναι οι Διακοσμητικές Τάσεις που Ακολουθούν Όσοι Έχουν Κομψά Σπίτια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανακαλύψτε το Πλυντήριο Πιάτων που Ταιριάζει στο Δικό σας Σπίτι!