Ξαναδώστε το Απόλυτο Μαύρο στα Ρούχα σας με Μια Κίνηση

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Ξαναδώστε το Απόλυτο Μαύρο στα Ρούχα σας με Μια Κίνηση

Το μαύρο χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα ανδρών και γυναικών αλλά για να αναδεικνύεται σωστά πρέπει να είναι... μαύρο! Αν τα δικά σας μαύρα ρούχα έχουν χάσει κάτι από τη λάμψη τους, σας έχουμε τη λύση!

Διατηρήστε το μαύρο των ρούχων σας Για να παραμείνουν τα μαύρα ρούχα σας... μαύρα πρέπει να τα φροντίζετε σωστά από την πρώτη στιγμή που θα τα αποκτήσετε. Πλύνετέ τα από την πρώτη φορά με ειδικό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα ώστε να διατηρηθεί -για πολύ περισσότερο καιρό- το λαμπερό έντονο μαύρο χρώμα τους.

Το απορρυπαντικό που είναι ιδανικό για αυτή τη δουλειά είναι το Endless Super Black, ένα υγρό πλυντηρίου ρούχων κατάλληλο για το πλύσιμο των μαύρων και σκούρων ρούχων. Το απορρυπαντικό αυτό καθαρίζει και περιποιείται τα ρούχα και δεν τα ξεβάφει. Έτσι, αποτελεί την τέλεια λύση για τα μαύρα σας.

Με το σωστό απορρυπαντικό τα ρούχα σας δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ τη λάμψη τους.

Με το σωστό απορρυπαντικό τα ρούχα σας δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ τη λάμψη τους.

Extra tips για να διατηρήσετε το μαύρο των ρούχων σας για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα

1) Πριν βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο γυρίστε τα από την ανάποδη μεριά γιατί το πλυντήριο χαλαρώνει τις ίνες των ρούχων, τις σπάει, δημιουργώντας αποχρωματισμό στα ρούχα. Γυρίζοντάς τα ανάποδα και χρησιμοποιώντας το ειδικό απορρυπαντικό της Endless για μαύρα ρούχα, τα ρούχα προστατεύονται και βγαίνουν άθικτα από το πλύσιμο.

Είναι κρίμα να φοράτε ξεθωρισμένο το πουλόβερ σας! Απλά πλύντε το με τα σωστά εργαλεία για να ξαναβρεί τη χαμένη του λάμψη.

Είναι κρίμα να φοράτε ξεθωριασμένο το πουλόβερ σας! Απλά πλύντε το σωστά για να ξαναβρεί τη χαμένη του λάμψη.

2) Επιλέξτε πλύση με κρύο νερό, για ευαίσθητα ρούχα, και χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού (γιατί η επιπλέον ποσότητα μπορεί επίσης να ξεθωριάσει τα ρούχα σας).

3) Βάλτε πλυντήριο μόνο με μαύρα ρούχα και προσπαθήστε να κατηγοριοποιήσετε τα ρούχα σας με βάση το βάρος τους. Όταν πλένετε χοντρά υφάσματα μαζί με πιο λεπτά υφάσματα τότε τα λεπτότερα υφάσματα φθείρονται ενώ τα πιο χοντρά υφάσματα δεν πλένονται καλά.

4) Μην τα αφήνετε να στεγνώνουν απευθείας στον ήλιο γιατί το μαύρο χρώμα απορροφάει περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο (συγκριτικά με άλλα χρώματα) με αποτέλεσμα να ξεθωριάζει πολύ γρήγορα.

5) Αφήστε τα να στεγνώσουν σε σκιερό μέρος και γυρισμένα από την ανάποδη μεριά.

Το ξεθωριαμσένο μαύρο χάνει πόντους από τη γοητεία του. Προστατέψτε τα μαύρα ρούχα σας ακολουθώντας αυτά τα tips.

Το ξεθωριασμένο μαύρο χάνει πόντους από τη «γοητεία» του. Προστατέψτε τα μαύρα ρούχα σας ακολουθώντας αυτά τα tips.

6) Σε γενικές γραμμές, με τις πολλές και συχνές πλύσεις τα μαύρα ρούχα ξεθωριάζουν. Αν, όμως, χρησιμοποιείτε το Endless Super Black απορρυπαντικό μπορείτε άφοβα να πλένετε όσο συχνά θέλετε τα ρούχα σας και αυτά θα συνεχίσουν να διατηρούν το τέλειο μαύρο χρώμα τους.

7) Ο σωστός τρόπος για να σιδερώσετε τα μαύρα ρούχα σας είναι με χαμηλή θερμοκρασία χωρίς πετσέτα ή με πιο υψηλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας ένα λεπτό ύφασμα. Φυσικά, γυρίστε πάντα τα μαύρα σας ρούχα από τη ανάποδη μεριά.

Στις γιορτές και στα ρεβεγιόν ο περισσότερος κόσμος επιλέγει μαύρα ρούχα. Φροντίστε τα δικά σας ώστε να είναι τα πιο αστραφτερά.

Στις γιορτές και στα ρεβεγιόν ο περισσότερος κόσμος επιλέγει μαύρα ρούχα. Φροντίστε σωστά τα δικά σας ώστε να είναι τα πιο αστραφτερά.

Τι να κάνετε αν τα μαύρα σας είναι ήδη ξεθωριασμένα

Αν κάνετε όλα τα παραπάνω στα καινούρια μαύρα ρούχα σας τότε αυτά θα παραμείνουν μαύρα για πάντα! Τι γίνεται όμως με τα παλιά μαύρα ρούχα που έχετε και ήδη έχουν ξεθωριάσει; Η λύση και σε αυτή την περίπτωση είναι το Endless Super Black. Με το συγκεκριμένο απορρυπαντικό τα μαύρα σας ρούχα θα αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη τους λάμψη! Δοκιμάστε το!

thehomeissue_black01

Το απορρυπαντικό Endless Super Black θα διατηρήσει το λαμπερό μαύρο στα ρούχα σας και θα δώσει πίσω τη χαμένη λάμψη στα ξεθωριασμένα μαύρα σας !

Βρείτε περισσότερες συμβουλές για τη φροντίδα των ρούχων σας εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε Γιατί Πρέπει να Καθαρίσετε Άμεσα το Λάστιχο του Πλυντηρίου Ρούχων!

.

Μάθετε να καθαρίζετε το λάστιχο του πλυντηρίου σας με τον πιο απλό τρόπο.

Απίστευτα Μυρωδάτες Πετσέτες με Αυτά τα Tips

.

Υπάρχουν κάποια κόλπα που θα ανανεώσουν τις πετσέτες σας και θα διώξουν τις δυσάρεστες μυρωδιές.

4 Λάθη που Κάνουν τα Ρούχα να Βγαίνουν Άοσμα από το Πλυντήριο

.

Δείτε τους λόγους που τα ρούχα σας δεν μυρίζουν φρεσκάδα όταν βγαίνουν από το πλυντήριο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Tips για τα 5 πιο Σημαντικά Σκεύη της Κουζίνας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χωρίς Αυτό η Ζωή σας θα Ήταν Διαφορετική! Απολυμάνετέ το σε 2 Λεπτά