Για να Μοσχομυρίζει για Ώρες το Σπίτι σας Μετά το Σφουγγάρισμα Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΑ!

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Για να Μοσχομυρίζει για Ώρες το Σπίτι σας Μετά το Σφουγγάρισμα Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΑ!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που όλοι θέλετε να νιώσετε με το που μπείτε στο σπίτι ύστερα από μια κουραστική μέρα; Μπορεί το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό να είναι  ότι θέλετε να φάτε, να κοιμηθείτε, να κάνετε ντους, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που μετράει πολύ και επηρεάζει όλα όσα θα κάνετε μετά (και τη διάθεση με την οποία θα τα κάνετε) είναι οι μυρωδιές που υπάρχουν στον χώρο σας.

Tips για να σφουγγαρίσετε σωστά ώστε να μυρίζει ο χώρος σας υπέροχα για πολλές ώρες και... μέρες!
Αλλάξτε τακτικά το νερό στον κουβά Πολλές νοικοκυρές συνηθίζουν να σφουγγαρίζουν ολόκληρο το σπίτι με το ίδιο νερό στον κουβά και την ίδια ποσότητα απορρυπαντικού. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται δυσάρεστες οσμές από δωμάτιο σε δωμάτιο και ο χώρος δεν καθαρίζεται σε βάθος. Για να είστε σίγουροι πως ένας χώρος θα καθαριστεί καλά και πως θα μυρίζει όμορφα για πολλές ώρες πρέπει να γίνεται συχνή αλλαγή του νερού στον κουβά σφουγγαρίσματος.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας: Καθαρή σφουγγαρίστρα, σωστή τεχνική και καθαριστικό δαπέδου Endless Ultra.

Tip Παρακολουθήστε τον καιρό και όταν δείτε πως μια μέρα τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα είναι πολύ χαμηλά, ανοίξτε διάπλατα όλες τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα και αφήστε τα ανοιχτά μέχρι λίγο πριν βραδιάσει. Ο ξηρός αέρας βοηθάει στην απορρόφηση της υγρασίας σε ένα σπίτι και καθώς η υγρασία πολλές φορές είναι υπεύθυνη για τις δυσάρεστες οσμές, αυτό το τρικ θα βελτιώσει πολύ τη μυρωδιά του χώρου σας.

Καθαρίστε τη σφουγγαρίστρα πριν και μετά τη χρήση Μια βρώμικη σφουγγαρίστρα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καθαρίσει έναν χώρο όσο καθαρό και να είναι το νερό στον κουβά και όσο απορρυπαντικό και αν προσθέσετε. Καθαρίστε τη σφουγγαρίστρα σας καλά με ζεστό νερό, ξίδι και υγρό πιάτων πριν τη χρησιμοποιήσετε. Μόλις ολοκληρώσετε το σφουγγάρισμα, καθαρίστε την και πάλι ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση και μην ξεχνάτε να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώνει πιο γρήγορα!

Βασικό κριτήριο για μυρωδάτο σπίτι και πετυχημένο σφουγγάρισμα: Καθαρίστε τη σφουγγαρίστρα σας πριν και μετά το σφουγγάρισμα!

Tip Μην ξεχνάτε να αφήνετε ποτέ και πουθενά, σε κανένα δωμάτιο του σπιτιού, σκουπίδια. Ακόμα και ένα μικρό σκουπιδάκι μπορεί να αλλοιώσει τη μυρωδιά του χώρου σας. Επίσης, ρίχνετε κάθε λίγο καιρό πούδρα μωρού στα χαλιά σας, αφήνετέ την να δρα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε.

Χρησιμοποιήστε το σωστό απορρυπαντικό Φανταστείτε να μπαίνετε στο σπίτι σας μετά από μια δύσκολη μέρα και αυτό να μυρίζει σαν εξοχή ή σαν μια ανθισμένη κοιλάδα! Πόσο τέλειο συναίσθημα θα ήταν αυτό; Ε λοιπόν, η Endless δημιούργησε 2 υγρά καθαριστικά δαπέδου και επιφανειών με αρώματα «Φρεσκάδα Εξοχής» και «Ανθισμένη Κοιλάδα» για να δώσει στο σπίτι σας ακριβώς αυτή τη μυρωδιά που ονειρεύεστε! Πέρα από τα πιο κλασικά αρώματα, όπως λεμόνι, λεβάντα και κεράσι, στην Endless θα βρείτε τα δύο αυτά αρώματα καθαριστικών δαπέδου και άλλων επιφανειών που θα πάνε τη μυρωδιά του χώρου σας σε άλλο level.

Μπορεί η καθαρή σφουγγαρίστρα και η σωστή τεχνική σφουγγαρίσματος να είναι βασικά κριτήρια για μυρωδάτο σπίτι μετά το σφουγγάρισμα, αλλά η επιλογή του σωστού απορρυπαντικού είναι ο πιο βασικός παράγοντας από όλους.

Μην στραγγίζετε τη σφουγγαρίστρα στο πρώτο πέρασμα Αν το πάτωμά σας δεν είναι ξύλινο, τότε μην στραγγίζετε τη σφουγγαρίστρα σας στο πρώτο πέρασμα. Αυτή η νέα τεχνική σφουγγαρίσματος φαίνεται να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά στο καθάρισμα ενός χώρου και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό. Σφουγγαρίστε όλο το δωμάτιο και μόλις το περάσετε μια φορά, στη συνέχεια στραγγίστε τη σφουγγαρίστρα και περάστε πάλι, φροντίζοντας τώρα να στραγγίζετε τακτικά. Με αυτόν τον τρόπο σφουγγαρίσματος το πάτωμα καθαρίζεται καλύτερα και οι μυρωδιές του απορρυπαντικού ....θα «απλωθούν» καλύτερα στον χώρο.

Αν το πάτωμά σας είναι ξύλινο, χρησιμοποιήστε καθαριστικό δαπέδου Endless Ultra για μυρωδάτο και πεντακάθαρο σπίτι! Φροντίστε απλά να στραγγίσετε καλά τη σφουγγαρίστρα σας!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

2 Εύκολες Φυσικές Συνταγές για τους πιο Δύσκολους Λεκέδες στην Κουζίνα σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κουζίνα...Κουζινάκι μου: Αποκτήστε Μεγαλύτερη με 4 Τρόπους