Πριν Ξεκινήσετε να Βάφετε το Σπίτι σας Δείτε Αυτά τα 5 Ιδιοφυή Tips

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙ, TIPS

Πριν Ξεκινήσετε να Βάφετε το Σπίτι σας Δείτε Αυτά τα 5 Ιδιοφυή Tips

Το βάψιμο ενός δωματίου (ή ενός επίπλου, της σκάλας κλπ) είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που δημιουργεί ακαταστασία και για να το κάνετε σωστά χρειάζεται να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Γι αυτό κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας 5 ιδιοφυή tips που θα κάνουν το βάψιμο ευκολότερο, γρηγορότερο και θα περιορίσουν την ακαταστασία.

Βάψιμο Σπιτιού: Γίνετε Επαγγελματίες με 8 Tips!

Αποφύγετε τη μυρωδιά της μπογιάς Ρίξτε δύο κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε 3.5 λίτρα σκούρου ή φωτεινού χρώματος (αποφύγετε να το κάνετε σε πολύ ανοιχτές αποχρώσεις). Το εκχύλισμα θα κάνει το χρώμα σας να μυρίζει πολύ καλύτερα καθώς βάφετε και θα καλύψει τις αναθυμιάσεις.

βαψίματα

Λίγο εκχύλισμα βανίλιας θα απομακρύνει τις άσχημες μυρωδιές.

Αποφύγετε τα σταξίματα Βάλτε δύο χοντρά λάστιχα στον τενεκέ με το χρώμα τοποθετώντας τα κάθετα στο άνοιγμα. Αφού βουτήξετε το πινέλο στο χρώμα και απομακρύνετε την περιττή ποσότητα περάστε τις τρίχες του πινέλου από τα λάστιχα για να μην μείνουν καθόλου σταγόνες πάνω του. Είστε έτοιμοι να βάψετε χωρίς να στάξει τίποτα.

βαψίματα

Βάλτε δύο χοντρά λάστιχα στον τενεκέ με το χρώμα τοποθετώντας τα κάθετα στο άνοιγμα.

«Τι Κάνω για να Ξεμυρίσει το Σπίτι Μετά το Βάψιμο;»

Επιταχύνετε το καθάρισμα Για να γλιτώσετε χρόνο όταν καθαρίζετε το σκαφάκι βαφής επενδύστε το με αλουμινόχαρτο πριν ξεκινήσετε να βάφετε. Χρησιμοποιήστε αρκετό αλουμινόχαρτο ώστε να το τυλίξετε γύρω από το σκαφάκι και να μην φύγει καθώς βουτάτε το ρολό. Όταν τελειώσετε βγάλτε το αλουμινόχαρτο κα πετάξτε το.

βαψίματα

Επενδύστε το σκαφάκι με αλουμινόχαρτο.

Ανοίξτε εύκολα τον τενεκέ με το χρώμα Αν έχει περισσέψει χρώμα χρησιμοποιήστε μεμβράνη  για να κλείσετε τον τενεκέ και μετά βάλτε το καπάκι από πάνω όπως θα τον κλείνατε κανονικά. Την επόμενη φορά που θα τον ανοίξετε θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας καθώς το ξεραμένο χρώμα δεν θα αποτελεί πρόβλημα.

βαψίματα

Βάλτε μεμβράνη πριν κλείσετε τον τενεκέ.

Βάψιμο Επίπλων: Αυτά είναι τα 5 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι

Μαρκάρετε τα χρώματα Αν έχετε αρκετά χρώματα ή αν χρησιμοποιείτε αρκετές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος στο σπίτι σας, τότε βάζοντας μια μικρή ετικέτα πάνω σε κάθε χρώμα θα σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα την επόμενη φορά που θα θέλετε να διορθώσετε  μια ατέλεια στο μπάνιο. Βάλτε λίγο από το ίδιο το χρώμα στο εξωτερικό του τενεκέ και με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο γράψτε πάνω του το δωμάτιο στο οποίο το χρησιμοποιήσατε!

βαψίματα

Σημειώστε σε ποιο δωμάτιο χρησιμοποιήσατε κάθε χρώμα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι στο Βάψιμο των Επίπλων

.

Σας αρέσει το χρώμα στα έπιπλα, αλλά το αποφεύγετε γιατί δεν έχετε πίστη στα χέρια σας; Μάθετε από τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλοι και ετοιμαστείτε να αγγίξετε την τελειότητα!

5 Projects που θα Μεταμορφώσουν το Σπίτι σας Μόνο με Χρώμα

.

Ανανεώστε τον χώρο σας με χρώμα, ακολουθώντας αυτά τα projects.

Ξύλινα Ντουλάπια Κουζίνας: 5 Tips για να τα Βάψετε!

.

Βάψτε τα ντουλάπια σας λευκά και απολαύστε μια μοντέρνα κουζίνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Για να Κρεμάσετε Ολόισια ένα Κάδρο Πρέπει να Ξέρετε Αυτό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Ένα Μικρό Διαμέρισμα σαν το Δικό σας που θα σας Εμπνεύσει!