Ένας Πανέξυπνος Τρόπος για να Χρησιμοποιήσετε μια Επιφάνεια Κοπής Εκτός Κουζίνας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Ένας Πανέξυπνος Τρόπος για να Χρησιμοποιήσετε μια Επιφάνεια Κοπής Εκτός Κουζίνας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πρακτικές είναι οι επιφάνειες κοπής στην κουζίνα. Γνωρίζατε, όμως, πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και εκτός αυτής και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα;

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Καθαρίζετε τα Χαλάκια σας!

Σκεφτείτε τη λειτουργία τους Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιφάνεια η οποία εξυπηρετεί στο να κόψετε τα λαχανικά σας και άλλες τροφές και να μειώσει την ακαταστασία της κουζίνας σας. Οι επιφάνειες κοπής, λοιπόν, είναι ακριβώς αυτό: επιφάνειες που μειώνουν την ακαταστασία. Γι αυτό είναι και ιδανικές για να τις χρησιμοποιήσετε σε ένα άλλο μέρος του σπιτιού που συχνά οι επιφάνειες λείπουν και οι πιθανότητες ακαταστασίας είναι αυξημένες: το μπάνιο σας.

επιφάνεια κοπής

Οι επιφάνειες κοπής είναι ακριβώς αυτό: επιφάνειες που μειώνουν την ακαταστασία.

Να τι θα Συμβεί αν Ρίξετε Γιαούρτι στη Λεκάνη της Τουαλέτας!

Γιατί πρέπει να έχετε μια επιφάνεια κοπής στο μπάνιο σας Η σκέψη είναι απλή. Όπως τοποθετείται μια γέφυρα πάνω από νερό, έτσι μπορείτε κι εσείς να τοποθετήσετε μια επιφάνεια πάνω από τον νιπτήρα σας. Μάλιστα αν την βάλετε σωστά δεν θα περιορίσει καν την πρόσβασή σας στη βρύση. Έπειτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ακουμπήσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας (ή ακόμα και να αραδιάσετε τα καλλυντικά σας πάνω της για ευκολία στη χρήση) και να περιορίσετε τα «ατυχήματα» από το ρουζ ή το makeup αποκλειστικά στον χώρο του νιπτήρα σας. Είναι επίσης ιδανική για να ακουμπάτε την βούρτσα σας όταν ισιώνετε τα μαλλιά σας.

επιφάνεια κοπής

Τοποθετήσετε μια επιφάνεια πάνω από ένα μέρος του νιπτήρα σας.

Απίστευτο Τρικ για να Εξαφανίσετε Κάθε Λεκέ από Λάδι!

Το κόλπο αυτό λειτουργεί πολύ καλύτερα με τις πλαστικές επιφάνειες κοπής καθώς στερεώνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια πάνω στην επιφάνεια του νιπτήρα. Αφού τελειώσετε μπορείτε να τοποθετήσετε την επιφάνεια όρθια σε οποιοδήποτε σημείο του μπάνιου – μπροστά από τον καθρέπτη, σε κάποιο ντουλάπι, κλπ – και να την ξαναβγάλετε όταν την χρειαστείτε.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρήκαμε το Μυστικό για να Αφιερώνετε τον Μισό Χρόνο στην Καθαριότητα του Σπιτιού

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά.

DIY Απορρυπαντικά: Έτσι θα τα Φτιάξετε Μόνοι σας!

.

Μπορείτε πολύ εύκολα και με απλά υλικά από την κουζίνα σας να φτιάξετε 3 καθαριστικά προιόντα για το σπίτι σας. Δείτε πώς να τα φτιάξετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Μικροσκοπικές Κουζίνες που Είναι Ανατριχιαστικά Στιλάτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σαν Εκατομμυριούχοι Χωρίς να Είστε!