Δείτε 6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε στα Ντουλάπια της Κουζίνας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Δείτε 6 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε στα Ντουλάπια της Κουζίνας

Μερικές φορές προκειμένου να γνωρίζετε τι πρέπει τελικά να αποθηκεύετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι καλό να ξεκινήσετε την αναζήτηση λίγο διαφορετικά και να ενημερωθείτε για το τι δεν πρέπει!

Εμείς σας παρουσιάζουμε μια λίστα πραγμάτων που είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύονται στα ντουλάπια της κουζίνας.

Δίσκοι σερβιρίσματος Ένας σκεύος αρκετά χρήσιμο στην καθημερινότητα μιας νοικοκυράς είναι προτιμότερο να μην αποθηκεύεται στο εσωτερικό των ντουλαπιών. Τις περισσότερες φορές εξαιτίας των περίεργων σχεδιασμών των δίσκων είναι δύσκολο να χωρέσουν στα ντουλάπια με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός με τα υπόλοιπα αντικείμενα. Εμείς σας προτείνουμε να βγάλετε τους δίσκους από τα ντουλάπια και να τους τοποθετείτε στο «νεκρό» χώρο πάνω από το ψυγείο σας.

Γιατί να προσπαθείτε να τον στριμώξετε στο ντουλάπι εφόσον μπορείτε να τον αξιοποιήσετε διακοσμητικά;

Γιατί να προσπαθείτε να τους στριμώξετε στο ντουλάπι εφόσον μπορείτε να τους αξιοποιήσετε διακοσμητικά;

Μεταμορφώστε τα Παλιά Ντουλάπια της Κουζίνας Χωρίς Βάψιμο

Συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά Σίγουρα υπάρχουν συσκευές που καθημερινά χρησιμοποιείτε και θέλετε να έχετε πάντα κοντά σας. Για παράδειγμα η καφετιέρα σας είναι περιττό να αποθηκεύεται στο ντουλάπι καθώς η διαδικασία του να την βάζετε και την βγάζετε είναι χρονοβόρα. Όλες αυτές οι καθημερινές συσκευές είναι σωστό να τοποθετούνται στον πάγκο της κουζίνας σας. Με ένα γρήγορο τράβηγμα ξετυλίγετε το καλώδιο και την θέτετε σε λειτουργία.

Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση στην Κουζίνα!

Τραπεζομάντηλα και σουπλά Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακατεύετε υφάσματα με τρόφιμα. Καλό είναι να τοποθετείτε τα τραπεζομάντηλα και τα σουπλά σας σε κάποιο συρτάρι το οποίο θα έχετε για τέτοια χρήση. Αν δεν υπάρχει καθόλου έξτρα χώρος τότε αποθηκεύεστε τα τραπεζομάντηλά σας στο ψηλότερο ράφι τους ντουλαπιού σας έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να λερωθεί από τρόφιμα και υγρά που βάζετε στα υπόλοιπα ράφια.

Συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε Παγωτομηχανή, κατασκευαστής ποπ κορν, βαφλιέρα είναι μερικές οικιακές συσκευές που ενώ τις αγοράσατε με ενθουσιασμό πλέον συγκαταλέγονται στις όχι και τόσο δημοφιλείς συσκευές του νοικοκυριού σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που έχουν να τις χρησιμοποιήσουν περισσότερο από 5 χρόνια είναι καιρός ή να τις δωρίσετε ή να τις πουλήσετε. Αν φυσικά δεν θέλετε να τις αποχωριστείτε και θέλετε να τις κληροδοτήσετε στα παιδιά σας βρείτε έναν αποθηκευτικό χώρο να τις βάλετε. Το υπόγειο, η αποθήκη και η σοφίτα, αν διαθέτετε, είναι μέρη ιδανικά για αποθήκευση.

Ένας αποθηκευτικός χώρος εκτός των ντουλαπιών σας θα ήταν ιδανικός για τέτοιου είδους συσκευές.

Ένας αποθηκευτικός χώρος εκτός των ντουλαπιών σας θα ήταν ιδανικός για τέτοιου είδους συσκευές.

Αυτός Είναι ο Καλύτερος Τρόπος για να Καθαρίσετε τα Ντουλάπια της Κουζίνας!

Ανοιχτές συσκευασίες τροφίμων Για να μην δημιουργηθεί το απόλυτο χάος στα ντουλάπια σας δεν έχετε παρά να αποφεύγετε να τοποθετείτε ανοιχτές συσκευασίες τροφίμων. Οι μυρωδιές αλλά και τα μικροσκοπικά έντομα είναι σίγουρο πως θα κάνουν άμεσα την εμφάνισή τους. Επιλέξτε να αποθηκεύετε μόνο καλά σφραγισμένες τροφές όπως ζάχαρη, καφέ, ακόμα και αλεύρι στα δοχεία τους.

Διακοσμητικά Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αποθηκεύετε τα διακοσμητικά που δεν έχετε πού αλλού να βάλετε στα ντουλάπια της κουζίνας. Κάντε τα ένα ωραίο πακέτο και αποθηκεύστε τα στην αποθήκη ή το πατάρι σας. Εφόσον δεν θέλετε να φαίνονται καλό είναι να βρίσκονται κάπου οργανωμένα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

.

Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να σκεφτεί να φτιάξει μία τέτοια ντουλάπα στο σπίτι του!

Οι Celebrities Ανοίγουν τις Ντουλάπες τους και μας Εντυπωσιάζουν

.

Όταν η ντουλάπα είναι το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο του σπιτιού!

Tips για να Καταπολεμήσετε την Υγρασία στην Ντουλάπα!

.

Εξαφανίστε την υγρασία στη ντουλάπα με τους πιο σίγουρους τρόπους.

Μικρή Κουζίνα: Έξυπνες Λύσεις για να Κερδίσετε Χώρο

.

Υπάρχουν ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις μικρές κουζίνες σας σε όμορφους, λειτουργικούς χώρους. Δείτε μερικές από αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρό Υπνοδωμάτιο: 7 Μικρές Παρεμβάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένας Τρόπος για να Γίνουν οι Πετσέτες σας Σούπερ Απαλές και να Μοσχοβολούν!
More in TIPS, ΣΠΙΤΙ
Μικρό Υπνοδωμάτιο: 7 Μικρές Παρεμβάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

Με αυτές τις μικρές αλλαγές θα δείτε μεγάλα αποτελέσματα.

Close