Αυτές Είναι οι Δουλειές στο Σπίτι που Πρέπει να Κάνετε Όποτε Έχετε Νεύρα! 

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Αυτές Είναι οι Δουλειές στο Σπίτι που Πρέπει να Κάνετε Όποτε Έχετε Νεύρα! 

Τι μπορείτε να κάνετε όταν έχετε νεύρα ή απλά θέλετε να ξεσπάσετε σε κάτι γιατί κάποιος ή κάτι σας θύμωσε πολύ; Ποιος είναι ο πιο υγιής τρόπος να αντιδράσετε; 

* Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα καθαριστικά tips για κάθε χώρο του σπιτιού!

Μερικοί άνθρωποι κάνουν γυμναστική και άλλοι βγαίνουν έξω με φίλους να διασκεδάσουν. Υπάρχει, όμως, και ένας άλλος τρόπος για να διώξετε τα νεύρα σας και αυτός έχει να κάνει με το σπίτι και τις δουλειές του. Μπορείτε με λίγα λόγια να κάνετε το λεγόμενο «καθάρισμα του θυμωμένου».

Το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε.

Αν αυτόν τον τρόπο δεν τον έχετε δοκιμάσει τότε δεν ξέρετε τι χάνετε μιας και σας διαβεβαιώνουμε πως θα σας βοηθήσει πολύ και θα πάρει τα νεύρα σας μακριά.

Έτσι Θα Διατηρήσετε την Τέντα σας Καθαρή!

Ποιες είναι, όμως, οι πιο κατάλληλες δουλειές στο σπίτι για να κάνετε όποτε έχετε νεύρα;

Ξεσκονίστε τα πάντα στην βιβλιοθήκη σας Η βιβλιοθήκη είναι το τέλειο σημείο του σπιτιού για να στραφείτε όταν συμβαίνει κάτι που σας προκαλεί πολλά νεύρα. Πάρτε κάθε αντικείμενο που υπάρχει σε αυτήν και ξεσκονίστε το. Θα απορροφηθείτε τόσο πολύ από τη διαδικασία που μέχρι να τελειώσετε δεν θα θυμάστε καν για ποιο λόγο είχατε θυμώσει.

Κάντε ένα καλό ξεσκόνισμα σε όλα τα βιβλία της βιβλιοθήκης σας.

Με ΑΥΤΑ τα Tips θα Κάνετε τη Χειρότερη Οικιακή Δουλειά...Παιχνιδάκι

Καθαρίστε τους αρμούς στο μπάνιο σας Πρόκειται για μια από τις χειρότερες δουλειές που χρειάζεται να αφιερώσετε σε αυτήν και χρόνο και ενέργεια. Τρίψτε τους αρμούς στο μπάνιο σας και θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια εξαντλητική δουλειά την οποία συνηθίζετε να αποφεύγετε όσο περισσότερο μπορείτε. Τη στιγμή, λοιπόν, που θα νιώσετε ότι ξεφεύγετε λόγω νεύρων, σκεφτείτε τους αρμούς σας που είναι εκεί και σας περιμένουν να τους αναλάβετε.

Αναποδογυρίστε το στρώμα σας και φτιάξτε το κρεβάτι σας Μερικές φορές, όταν έχετε νεύρα, το μόνο που θέλετε είναι να κάνετε κάτι που θα ανεβάσει τους παλμούς σας. Μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο και να χτυπηθείτε μέχρι τελικής πτώσης ή μπορείτε να κάνετε κάτι στο σπίτι που θα αυξήσει τους παλμούς σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αναποδογυρίσετε το στρώμα σας. Μόλις τα καταφέρετε -χωρίς βοήθεια-στρώστε καθαρά σεντόνια και μαξιλαροθήκες στο κρεβάτι σας.

Το πιο Έξυπνο Τρικ για να Καθαρίσετε τις Περσίδες σας Εύκολα και Ανέξοδα!

Το τρίψιμο των τοίχων θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε ακόμα περισσότερο.

Τρίψτε τους τοίχους και τις πόρτες Περάστε από κάθε χώρο του σπιτιού σας και παρατηρήστε αν υπάρχουν σημεία στους τοίχους ή τις πόρτες που να είναι βρώμικα. Έπειτα γεμίστε μια λεκάνη με νερό και απορρυπαντικό πιάτων και ξεκινήστε το καθάρισμα. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα τελειώνοντας.

Κάντε τους Τοίχους σας να Αστράφτουν σε 5 Βήματα

Σκουπίστε και σφουγγαρίστε το σπίτι Μπορεί να μην είναι από τις αγαπημένες σας οικιακές δουλειές αλλά που και που πρέπει να γίνονται και αυτές. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε το αίμα σας να ανεβαίνει στο κεφάλι από κάτι που κάποιος σας είπε ή από κάτι που μπορεί να συνέβει στη δουλειά, πάρτε τη σκούπα, βάλτε μουσική στα αφτιά σας και ξεκινήστε το σκούπισμα. Έπειτα, αφού σφουγγαρίσετε κιόλας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Δείτε ακόμα:

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεντακάθαρο Σπίτι: Έτσι θα το Πετύχετε σε 1 Ώρα

.

Χτυπάει το τηλέφωνο και μαθαίνετε πως έχετε στη διάθεση σας μόνο μια ώρα μέχρι να φτάσουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες...

Με Αυτό το DIY Καθαριστικό θα Εξαφανίσετε Όλους τους Λεκέδες

.

Μέσα στη μέρα υπάρχουν πολλές, μικρές στιγμές απόλαυσης που ένας λεκές μπορεί να καταστρέψει.

Τζάκι: Κάντε το Καθάρισμά του Τώρα την Άνοιξη... Παιχνιδάκι!

.

Αφήστε το κρύο του χειμώνα πίσω καθαρίζοντας το τζάκι σας. Δεν θα το χρειαστείτε ξανά μέχρι του χρόνου!

DIY Απορρυπαντικά: Έτσι θα τα Φτιάξετε Μόνοι σας!

.

Μπορείτε πολύ εύκολα και με απλά υλικά από την κουζίνα σας να φτιάξετε 3 καθαριστικά προιόντα για το σπίτι σας. Δείτε πώς να τα φτιάξετε.

Αυτά τα Πράγματα δεν Πρέπει Ποτέ να Καθαρίσετε με Ξίδι

.

Αν καθαρίσετε κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα στο σπίτι σας με ξίδι, θα καταστραφούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έρευνα Λέει: Αυτή Είναι η Νο1 Διακοσμητική Τάση του 2017!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι Διακοσμητικές Συμβουλές που Πρέπει να Ακολουθήσετε Τώρα!