8 Πράγματα που Κάνουν κάθε Κυριακή οι Άνθρωποι με Αστραφτερά Σπίτια

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

8 Πράγματα που Κάνουν κάθε Κυριακή οι Άνθρωποι με Αστραφτερά Σπίτια

Η Κυριακή είναι αδιαμφισβήτητα η μέρα της ξεκούρασης αλλά και η μέρα για να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι έτσι ώστε να ξεκινήσει καλύτερα και πιο οργανωμένα η εβδομάδα σας. Ψάξαμε και βρήκαμε tips και tricks που κάνουν άνθρωποι με αστραφτερά, καθαρά σπίτια κάθε Κυριακή ώστε να παραμένουν αυτά τέλεια οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Λένε στους εαυτούς τους πως έχουν μόνο 10 λεπτά για ξεσκόνισμα Όσο αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο χωρίς περιορισμό χρόνου τόσο πιο πολύ χρόνο θα σπαταλάτε σε διάφορες δουλειές του σπιτιού. Βάλτε χρονόμετρο και ξεκινήστε το ξεσκόνισμα. Σε δέκα λεπτά, αν είστε συγκεντρωμένοι, θα έχετε τελειώσει το ξεσκόνισμα όλου του σπιτιού και θα μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε στην επόμενη δουλειά.

Γρήγορο Καθάρισμα του Σπιτιού σε Μόνο 15 Λεπτά

Βάζουν τα πεταμένα ρούχα στη θέση τους Όσο έχετε πεταμένα ρούχα σε όλο το σπίτι, τόσο πιο δύσκολη θα είναι όλη η εβδομάδα σας. Βάλτε τα καθαρά ρούχα πίσω στην ντουλάπα ώστε να τα έχετε οργανωμένα για την εβδομάδα που ξεκινάει.

Αν η ντουλάπα σας είναι κάπως έτσι θα έχετε νεύρα όλη την εβδομάδα.

Αν η ντουλάπα σας είναι κάπως έτσι θα έχετε νεύρα όλη την εβδομάδα.

Αδειάζουν το ψυγείο από τα παλιά περισσευούμενα φαγητά Αν δεν έχετε φάει ακόμα την τυρόπιτα που φτιάξατε την περασμένη Δευτέρα τότε μάλλον δεν πρόκειται να την φάτε ποτέ. Φροντίστε κάθε Κυριακή να αδειάζετε το ψυγείο σας από χαλασμένα τρόφιμα και φαγητά που δεν πρόκειται να φάτε.

Ανώδυνοι Τρόποι για να Κάνετε το Καθάρισμα σας Παιχνιδάκι

Χαλαρώνουν και ηρεμούν ψυχικά και σωματικά Η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης και συλλογισμού. Καθίστε για μερικά λεπτά ξαπλωμένοι και χαλαροί και σκεφτείτε όλα αυτά που θα θέλατε να βγάλετε από τη ζωή σας για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ξεκαθαρίστε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσα στην εβδομάδα σας για να ξεκινήστε την επόμενη εβδομάδα πιο δυνατοί!

Σταματάνε τους εαυτούς τους πριν το παρακάνουν με τις δουλειές Υπάρχει η μέθοδος των 15 λεπτών όπου μέσα σε αυτά τα λεπτά μπορείτε να κάνετε μια πιο απαιτητική δουλειά που πρέπει να γίνει στο σπίτι σας. Κάθε Κυριακή μπορείτε να βάζετε ένα διαφορετικό 15λεπτο project (όπως να καθαρίσετε τους πάγκους και τα ράφια, να καθαρίσετε κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές, να πλύνετε το μπαλκόνι κλπ).

Κάντε το Καθάρισμα της Κουζίνας Μετά το Μαγείρεμα Εύκολη Υπόθεση!

Κάνουν τις δουλειές διασκέδαση.

Κάνουν τις δουλειές διασκέδαση.

Χρησιμοποιούν καλάθια για να βάζουν μέσα όλα τα πράγματα που δημιουργούν ακαταστασία Χρησιμοποιήστε καλάθια και κάντε μια βόλτα κρατώντας τα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Βάλτε μέσα σε αυτά όλα τα πράγματα που προκαλούν ακαταστασία. Στη συνέχεια περάστε ακόμα μια φορά από όλους τους χώρους για να τα τοποθετήσετε στη θέση τους.

6 Κόλπα της Γιαγιάς για Τέλειο Καθάρισμα

Οργανώνουν πάντα το γραφείο τους Το γραφείο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους για τους πολύ οργανωμένους ανθρώπους. Αν είναι οργανωμένο και τακτοποιημένο τότε η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει πολύ πιο όμορφα.

Έχουν πάντα οργανωμένα γραφεία.

Έχουν πάντα οργανωμένα γραφεία.

Συνδυάζουν τις δουλειές του σπιτιού με διασκέδαση Κάντε μια μάσκα ομορφιάς ενώ σκουπίζετε, βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι να παίζει ενώ σιδερώνετε, χορέψτε με τη σφουγγαρίστρα ως καβαλιέρο. Απολαύστε την Κυριακή σας ακόμα και εκείνες τις λίγες ώρες που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε την Mπανιέρα σας να Αστράφτει με τα πιο Απλά Tips

.

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να προστατέψετε και να καθαρίσετε την μπανιέρα σας.

Οδηγός για Πεντακάθαρο Σπίτι χωρίς Κόπο

.

Καθαρίστε το σπίτι σας εύκολα. Απλοποιήστε τη ζωή σας και αφιερώστε ελάχιστο χρόνο σε ό,τι σας κουράζει.

7+1 Λάθη Καθαρισμού που σας Κάνουν να Χάνετε Πολύτιμο Χρόνο

.

Αυτά τα 8 λάθη καθαρισμού σας κάνουν να χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

Κάντε τα Πλακάκια να Αστράψουν: Δείτε πώς θα το Πετύχετε (VIDEO)

.

Τα πλακάκια είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και αντέχουν στην υγρασία. Δείτε μερικές απλές συμβουλές για τη φροντίδα τους.

«Πώς θα καθαρίσω τέλεια έναν βρώμικο τοίχο χωρίς να του αφήσω στάμπες;»

.

Δείτε πώς πρέπει να καθαριστούν οι τοίχοι σας για να γίνουν σαν καινούργιοι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Αφαιρέσετε το Κερί Πάνω από Κάθε Επιφάνεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μυστικό των Υδραυλικών για να Ξεβουλώσετε την Τουαλέτα σε 1 Λεπτό!