7 Δουλειές που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι Όταν Έχετε Μόνο 1 Ώρα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

7 Δουλειές που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι Όταν Έχετε Μόνο 1 Ώρα

Μερικές φορές ο μόνος ελεύθερος χρόνος που έχουμε είναι μια ωρίτσα, και σε αυτήν προσπαθούμε να χωρέσουμε ό,τι δουλειές μπορούμε. Δείτε 7 δουλειές σπιτιού που μπορείτε να κάνετε και πάντα ξεχνάτε.

Αλλάξτε την κατεύθυνση του στρώματος Κάθε στρώμα πρέπει να αναποδογυρίζεται κάθε 6 μήνες για να φθείρεται ομοιόμορφα. Μην γυρνάτε το στρώμα απλά από την άλλη μεριά αλλά αφού το γυρίσετε, φέρτε και το πάνω-κάτω.

Πλύντε τα μαξιλάρια σας Δύο φορές το χρόνο πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας. Το φυσικό έλαιο που βγαίνει από τους πόρους του προσώπου μας, η σκόνη και το νεκρά κύτταρα που πέφτουν από το δέρμα απορροφώνται από τα μαξιλάρια, που χρειάζονται που και που ανανέωση.

Ξεκαθαρίστε τα φάρμακά σας Ανοίξτε τα συρτάρια και το φαρμακείο και ανακαλύψτε κρυμμένα φάρμακα και φαγητά που έχουν λήξει - ή είναι πολύ κοντά στη λήξη τους. Γιατί να το ρισκάρετε;

Καθαρίστε το ψυγείο Βγάλτε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και καθαρίστε το πολύ καλά. Κάντε το ίδιο και με τον καταψύκτη σας. Στο ψυγείο μερικές φορές συσσωρεύονται σκόνες, πάγος, μούχλα και μικρόβια από χαλασμένα φαγητά. Κάντε απόψυξη και απολύμανση στο ψυγείο κάθε 4 μήνες.

Βάλτε μέσα στο ψυγείο σας μισό πορτοκάλι χωρίς σάρκα και γεμίστε το με αλάτι. Με αυτό το τρικ το ψυγείο σας θα μοσχομυρίσει.

Βάλτε μέσα στο ψυγείο σας μισό πορτοκάλι χωρίς σάρκα και γεμίστε το με αλάτι. Με αυτό το τρικ το ψυγείο σας θα μοσχομυρίσει.

Αντικαταστήστε ή καθαρίστε τα φίλτρα στο σπίτι σας Κάθε χρόνο θα πρέπει να επιθεωρείτε τα φίλτρα σε μονάδες θέρμανσης, κλιματισμού, καθώς και στον απορροφητήρα. Επίσης φροντίστε να ελέγχετε και το φίλτρο νερού στο ψυγείο σας.

Καθαρίστε το φούρνο Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο πρέπει να κάνετε ένα γερό καθάρισμα στο φούρνο σας, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει να ξεκινήσετε ολόκληρη εκστρατεία με μπόλικο τρίψιμο και απολύμανση. Δείτε πώς να Καθαρίσετε τη Σχάρα του Φούρνου με μια Σακούλα

Καθαρίστε τον φούρνο σας εξωτερικά και εσωτερικά.

Καθαρίστε τον φούρνο σας εξωτερικά και εσωτερικά.

Ανανεώστε το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών Άμα συμβεί κάποιο μικροατύχημα στο σπίτι σας, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι γνωρίζοντας πού βρίσκεται το κάθε τι. Τσιρότα, οξυζενέ, οινόπνευμα και γάζες είναι όλα όσα θα πρέπει να έχετε σίγουρα σ’ ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει επίσης να προμηθευτείτε και μερικά φάρμακα για αλλεργίες ή για τσιμπήματα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διατηρήστε τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους με Αυτά τα Μυστικά!

.

Με αυτούς τους τρόπους θα έχετε πάντα καθαρό και άδειο τον πάγκο της κουζίνας σας!

7 «Μαστορέματα» που Πρέπει να Ξέρετε να Κάνετε Μόνοι σας στο Σπίτι

.

Αυτά είναι τα 7 μαστορέματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε να κάνουμε μόνοι στο σπίτι.

Μειώστε Δραματικά τον Χρόνο Καθαρισμού στο Σπίτι σας Με Αυτά τα 5 Κόλπα (VIDEO)

.

Αυτά είναι 5 απίστευτα τρικς για να μειώσετε δραματικά το χρόνο καθαρισμού στο σπίτι σας.

4 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Καθαρίσετε με Χαρτί Κουζίνας

.

4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με το χαρτί της κουζίνας.

10 Tips για Τέλειο Σφουγγάρισμα

.

Tips για τέλειο σφουγγάρισμα με τα απαραίτητα εργαλεία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Κάνετε το Μπάνιο σας να Αστράψει με 2 Κινήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξαφανίστε Εύκολα την Επίμονη Μυρωδιά του Φαγητού από το Σπίτι!