6 Κόλπα για το Πλύσιμο των Πιάτων που Πρέπει να Δοκιμάσετε! 

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

6 Κόλπα για το Πλύσιμο των Πιάτων που Πρέπει να Δοκιμάσετε! 

Ρωτήσαμε ανθρώπους που μισούν το πλύσιμο των πιάτων να μας πουν τα κόλπα τους για πιο αποτελεσματικό πλύσιμο χωρίς κόπο. 

Είναι μια από τις οικιακές δουλειές που μισούν οι περισσότερες νοικοκυρές ειδικά αν δεν έχουν πλυντήριο πιάτων. Πέρα, όμως, από το να τρώτε μόνο σε πλαστικά πιάτα και να παραγγέλνετε μονίμως απ’έξω για να αποφύγετε το πλύσιμο των πιάτων -πράγμα που δεν κάνει καλό ούτε στο περιβάλλον ούτε στην τσέπη σας- δείτε μερικά tips που πρέπει να υιοθετήσετε.

Πλένετε πιάτα καθώς μαγειρεύετε Πλένετε τα πιάτα καθώς μαγειρεύετε ή αμέσως μετά το μαγείρεμα. Μην τα αφήνετε ποτέ για αργότερα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα το κάνετε αν θέλετε να απολαύσετε το φαγητό σας ζεστό. Το μόνο που θα σας έχει μείνει να πλύνετε μετά είναι τα πιάτα που φάγατε και το σκεύος που μαγειρέψατε.

Κάντε το Πλύσιμο των Πιάτων στο Χέρι Παιχνιδάκι με Αυτά τα 7 Tips

πλύσιμο πιάτων

Μην έχετε πολλά πιάτα και ποτήρια στα ντουλάπια σας.

Μην έχετε πολλά πιάτα στα ντουλάπια σας Αν έχετε μόνο 4 πιάτα δεν θα μπαίνετε στον πειρασμό να αφήνετε πολλά άπλυτα γνωρίζοντας ότι έχετε κι άλλα για να βγάλετε σε περίπτωση που τα τέσσερα είναι για πλύσιμο. Έχετε μόνο 4 πιάτα, 4 μπολ, 4 ποτήρια και 4 μαχαιροπήρουνα.

Μην Βάλετε Ποτέ Απορρυπαντικό Πιάτων σε Αυτά τα Μέρη

Κάντε το πλύσιμο πιο διασκεδαστικό Βάλτε το tablet ή το laptop κοντά σας την ώρα που πλένετε έτσι ώστε να βλέπετε κάτι που σας αρέσει κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Έτσι θα τελειώσετε πριν καν το καταλάβετε.

Μαγειρεύετε φαγητά που μπορούν να είναι έτοιμα με τη χρήση ενός μόνο σκεύους Έτσι δεν θα λερώνετε πολλά σκεύη και πιάτα κατά την προετοιμασία του φαγητού σας.

πλύσιμο πιάτων

Μαγειρεύετε γεύματα που δεν χρειάζονται πολλά μαγειρικά σκεύη για να ετοιμαστούν.

“Τελικά Χρειάζεται ή Όχι να Ξεπλένω τα Πιάτα πριν τα Βάλω στο Πλυντήριο Πιάτων;”

Αφήνετε τα πάντα να μουλιάζουν σε ζεστό σαπουνόνερο Ξεπλένετε όλα τα πιάτα με το που τα χρησιμοποιείτε έτσι ώστε να μην κολλάνε φαγητά πάνω τους και βάζετέ τα στον νεροχύτη τον οποίο έχετε γεμίσει με ζεστό νερό και υγρο πιάτων. Μέχρι να φάτε θα έχουν μουλιάσει τόσο που το πλύσιμό τους θα σας φαίνεται παιχνιδάκι.

Μην αφήνετε τον νεροχύτη γεμάτο όλη νύχτα Υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως όσο κι αν βαριέστε δεν θα αφήνετε άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη σας πριν πάτε για ύπνο.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πως θα Διατηρείτε την Κουζίνα σας Καθαρή Καθώς θα Μαγειρεύετε

.

Μια καθαρή και καλά οργανωμένη κουζίνα, βοηθάει στο να μαγειρεύετε πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και σίγουρα πιο γευστικά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με Αυτό το DIY Καθαριστικό θα Εξαφανίσετε Όλους τους Λεκέδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Έχω Μαρμάρινο Πάτωμα. Πώς Μπορώ να το Γυαλίσω;»