5 Μυστικά για να Στρώσετε το Κρεβάτι σας όπως αυτά στα Πολυτελή Ξενοδοχεία

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Μυστικά για να Στρώσετε το Κρεβάτι σας όπως αυτά στα Πολυτελή Ξενοδοχεία

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που απολαμβάνει κάποιος όταν πηγαίνει διακοπές είναι ότι κοιμάται στο τέλεια στρωμένο και μαλακό κρεβάτι που έχουν τα ξενοδοχεία.

Εμείς αποφασίσαμε πως δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα και στο σπίτι μας. Μπορεί ένα πολύ καλό στρώμα να παίζει τον ρόλο του, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Από τον τρόπο που διπλώνετε τα σεντόνια μέχρι την υφή τους, είναι αρκετά τα πράγματα που, αν τα προσέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το κρεβάτι των ονείρων σας.

Δείτε πως θα Κάνετε τα Σεντόνια σας να Μυρίζουν Περισσότερο Μαλακτικό

Πυκνότητα κλωστών Ξεκινήστε με πολύ καθαρά, λευκά σεντόνια, με υψηλή πυκνότητα κλωστών. Η πυκνότητα κλωστών καθορίζει πόσο μαλακό θα είναι το σεντόνι σας. Τα καλά ξενοδοχεία έχουν σεντόνια με πυκνότητα 300 κλωστών και πάνω. Ακόμα και αν δεν θέλετε λευκά σεντόνια, είναι σημαντικό να έχουν μεγάλη πυκνότητα ώστε να είναι μαλακά.

κρεβάτι

Ξεκινήστε με πολύ καθαρά, λευκά σεντόνια, με υψηλή πυκνότητα κλωστών.

Μην παίρνετε σεντόνια με λάστιχο Τα πολυτελή ξενοδοχεία γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φτιάξουν το ιδανικό περιβάλλον στο κρεβάτι για να νιώθετε άνετα. Αυτό σημαίνει πως αντί να χρησιμοποιήσετε σεντόνι με λάστιχο, βάλτε δύο σεντόνια χωρίς λάστιχο, και διπλώστε τις άκρες τους λίγο πιο κάτω από το πάνω μέρος του κρεβατιού. Έτσι θα μπορείτε να ξαπλώνετε ανάμεσά τους, χωρίς να ξεστρώνεται το κρεβάτι.

κρεβάτι

Προτιμήστε τα σεντόνια χωρίς λάστιχο.

Ένα Πανεύκολο Tip που θα Κάνει τα Μαξιλάρια σας και Πάλι Λευκά!

Εξασκηθείτε στο... δίπλωμα Όλα έχουν να κάνουν με τις «καθαρές γραμμές» που μπορείτε να πετύχετε. Υπάρχουν δύο τεχνικές: η μία αφορά τα σεντόνια και η άλλη το πάπλωμα. Πάρτε τα δύο σεντόνια που βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο στο κάτω μέρος του κρεβατιού, κάντε μια γωνία 45 μοιρών και βάλτε το ύφασμα που περισσεύει κάτω από το στρώμα. Όσον αφορά το στρώμα, θέλετε να κάνετε ένα ωραίο δίπλωμα στο πάνω μέρος, ώστε να φαίνονται τα μαξιλάρια. Υπολογίστε περίπου στο μήκος ενός χεριού.

κρεβάτι

Όλα έχουν να κάνουν με τις «καθαρές γραμμές» που μπορείτε να πετύχετε.

Ξεφορτωθείτε τις ζάρες Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα ζαρωμένα σεντόνια. Μπορείτε να τα σιδερώσετε, πράγμα που θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά υπάρχει και ο επαγγελματικός τρόπος: χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι σπρέι με νερό της βρύσης. Ψεκάστε το στρώμα με το νερό και αφήστε το να «κάτσει» ένα λεπτό. Έπειτα ισιώστε τις ζάρες.

κρεβάτι

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα ζαρωμένα σεντόνια.

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Στρώμα

Στοιβάξτε τα μαξιλάρια Το τελευταίο tip αφορά τα έξτρα μαξιλάρια σας. Ξεκινήστε από τα μεγαλύτερα μαξιλάρια και βάλτε τα όρθια στο πάνω μέρος. Συνεχίστε με τα μικρότερα μαξιλάρια με τον ίδιο τρόπο. Ο κανόνας λέει να μην χρησιμοποιείτε πάνω από 5 μαξιλάρια, διαφορετικά το κρεβάτι σας θα είναι «παραγεμισμένο».

κρεβάτι

Ξεκινήστε από τα μεγαλύτερα μαξιλάρια και βάλτε τα όρθια στο πάνω μέρος.

Αν εφαρμόσετε τα παραπάνω, μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο κρεβάτι σαν αυτά των πολυτελών ξενοδοχείων , ώστε να απολαύσετε… τον πιο γλυκό ύπνο!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικά τα Σεντόνια Μιλάνε και Λένε Πολλά! Τι Λένε για τον Χαρακτήρα σας;

.

Τι λένε τα σεντόνια σας για τον χαρακτήρα σας; Λένε πολλά και εμείς τα ανακαλύψαμε!

Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Άδειο Τοίχο που Βρίσκεται Πάνω από το Κρεβάτι σας

.

Διακοσμητικές ιδέες για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας διακοσμώντας τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι.

Υπνοδωμάτιο: Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη!

.

Εμείς σας λέμε ποια είναι αυτά για να τα διορθώσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Τρόποι για να Κοιμάστε πιο Γρήγορα Όταν Ξυπνάτε κατά τη Διάρκεια του Ύπνου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Εύκολοι Τρόποι για Διατηρήσετε το Βάρος σας