5 Καθημερινά Αντικείμενα στο Σπίτι που Απειλούν την Υγεία σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Καθημερινά Αντικείμενα στο Σπίτι που Απειλούν την Υγεία σας!

Μπορεί να είναι φιλικά για το σπίτι σας, αλλά αυτά τα 6 αντικείμενα έχουν «εχθρικές» διαθέσεις για την υγεία σας.

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι- κρύβονται στα ντουλάπια της κουζίνας μας και στα συρτάρια μας. Ωστόσο, όλα ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία μας. Μάθετε ποια πράγματα πρέπει να δείτε με δεύτερο μάτι και από ποια πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας.

Κρυφός Κίνδυνος #1: Αρωματικά χώρου Μπορεί να δίνουν άλλο... αέρα και μυρωδιά στο χώρο σας, ωστόσο τα αποσμητικά χώρου περιέχουν τοξικές ουσίες οι οποίες με τον καιρό συσσωρεύονται στον οργανισμό σας. Τι κακό μπορεί να σας κάνουν; Μα φυσικά να επηρεάσουν τη λειτουργία των ορμονών σας. Για να το αποφύγετε, προτιμήσετε εκείνα που έχουν βιολογική πιστοποίηση ή φτιάξτε τα δικά σας φυσικά αρωματικά χώρου.

Προσοχή στα αρωματικά χώρου!

Προσοχή στα αρωματικά χώρου!

Κρυφός Κίνδυνος #2: Αντικολλητικά σκεύη Ναι, όλοι λατρεύουμε τα αντικολλητικά σκεύη για τον εξής απλούστατο λόγο: κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι! Ωστόσο, το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, με την κωδική ονομασία πολυτετραφθοροαιθυλένιο, απελευθερώνει αέρια όταν η θερμοκρασία του ανεβαίνει. Αυτά τα αέρια μπορεί να αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για την υγεία σας μιας και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τι μπορείτε να κάνετε; Πολύ απλά, προσπαθήστε να περιορίσετε τη χρήση τους.

Τα αντικολλητικά σκεύη μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σας.

Τα αντικολλητικά σκεύη μπορεί να είναι βολικά αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σας.

Κρυφός Κίνδυνος #3: Καθαριστικά τουαλέτας Τα συστατικά που περιέχονται στα περισσότερα καθαριστικά τουαλέτας μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα και στα μάτια. Επίσης, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα όταν αναμειγνύονται με άλλα είδη καθαριστικών. Για να αποφύγετε τυχόν... επιπλοκές από τη χρήση τους, μην ξεχνάτε να φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε το μπάνιο σας.

Καθαριστικά τουαλέτας: προτιμήστε τα φυσικά!

Καθαριστικά τουαλέτας: προτιμήστε τα φυσικά!

Κρυφός Κίνδυνος #4: Ναφθαλίνη Το ότι η ναφθαλίνη δεν είναι καθόλου αθώα για την υγεία σας, το γνωρίζετε ήδη. Μπορεί να μην έχει αποδειχτεί ακόμα ότι η ναφθαλίνη προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο (έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί στα ζώα) αλλά πρόκειται για ένα υλικό το οποίο μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τα κύτταρα του αίματος. Ναφθαλίνη στοπ!

Ναφθαλίνη στοπ!Κρυφός Κίνδυνος #5: Καθαριστικά φούρνου Πολλά από τα εν λόγω καθαριστικά περιέχουν τοξικές ουσίες. Αν μάλιστα τις εισπνεύσετε ή τις καταπιείτε, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το γαστρεντερικό και το αναπνευστικό σύστημα σας. Φορέστε λοιπόν μάσκα κάθε φορά που καθαρίζετε με αυτά τον φούρνο σας.

Τα καθαριστικά φούρνο επιβάλλουν... μάσκα όταν τα χρησιμοποιείτε.

Τα καθαριστικά φούρνο επιβάλλουν... μάσκα όταν τα χρησιμοποιείτε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Πράγματα στο Σπίτι που Πρέπει να Καθαρίσετε Πριν Φύγει η Άνοιξη

.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίζονται κάθε χρόνο για να μπορείτε να υποδέχεστε το καλοκαίρι σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον.

Όλα Όσα Μπορείτε να Κάνετε Μόνο με ένα Μπολ!

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα απλό βαρετό μπολ. Δείτε μερικούς από αυτούς.

5 Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Διαμέρισμα του Καλού Σας!

.

Μεταμορφώστε το εργένικο διαμέρισμα του καλού σας σε ένα μοντέρνο και στιλάτο καταφύγιο!

7 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Φούρνο Μικροκυμάτων

.

Μην δοκιμάσετε να βάλετε αυτά στον φούρνο μικροκυμάτων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το φρούτο που Προλαμβάνει την Οστεοπόρωση - Ποια είναι η ιδανική ποσότητα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Τρόποι για να Ξυπνάτε με Ευκολία και Χαρά Κάθε Πρωί