Αποκτήστε τον πιο Καθαρό Νεροχύτη με Αυτά τα 4 Tips!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Αποκτήστε τον πιο Καθαρό Νεροχύτη με Αυτά τα 4 Tips!

Αν δεν γνωρίζετε πως ο νεροχύτης σας μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από ότι η τουαλέτα σας, τότε ήρθε η ώρα να το μάθετε. 

Οι νεροχύτες τείνουν να μένουν υγροί με υπολλείματα φαγητών στο εσωτερικό τους στη διάρκεια όλης της ημέρας. Έτσι τα βακτήρια βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να «ανθίσουν». Για να έχετε πάντα έναν καθαρό και μακριά από βακτήρια νεροχύτη αρκεί να κάνετε αυτά τα 4 πολύ απλά πράγματα κάθε μέρα. 

Το πιο Έξυπνο Tip για να Μοσχομυρίσει ο Νεροχύτης

Μην αφήνετε υπολλείματα φαγητού μέσα στον νεροχύτη Μπορεί να μην θέλετε να βάλετε πλυντήριο πιάτων αμέσως μετά το φαγητό ή να μην επιθυμείτε να πλύνετε τα πιάτα σας άμεσα αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήνετε μέσα στον νεροχύτη σας γεμάτα με υπολλείματα φαγητού. Καθαρίζετε με μια χαρτοπετσέτα τα πιάτα σας από υπολλείματα φαγητού πριν τα βάλετε στον νεροχύτη. 

καθαρό νεροχύτη

Μην αφήνετε υπολλείματα φαγητού μέσα σε αυτόν.

Ξεβουλώστε τον Νεροχύτη σας σε 15 Δευτερόλεπτα

Τρίψτε τον Αφού τελειώσετε με το πλύσιμο των πιάτων κάντε ένα γρήγορο scrub στον νεροχύτη σας με ένα σφουγγαράκι που θα έχετε για αυτή τη χρήση και το υγρό απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο των πιάτων. Με αυτόν τον τρόπο σκοτώνεται οποιαδήποτε βακτήρια έχουν επιβιώσει. 

Αφήνετέ τον να στεγνώνει Ένας λόγος που τα πιάτα σας δεν κουβαλάνε βακτήρια είναι ότι στεγνώνουν εντελώς πριν από κάθε επόμενη χρήση τους. Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει και για τον νεροχύτη σας. Αν τον χρησιμοποιείτε πολλές φορές μέσα στην ημέρα φροντίζετε να τον αφήνετε να στεγνώνει ενδιάμεσα έτσι ώστε τα βακτήρια να μην βρίσκουν έδαφος για να επιβιώσουν. 

καθαρό νεροχύτη

Αφήνετέ τον να στεγνώνει.

Καθαρίστε τον Νεροχύτη Όπως δεν το Έχετε Ξανακάνει

Ψεκάζετε με ένα απολυμαντικό Αν παρόλα τα παραπάνω ανησυχείτε για την υγεία σας τότε δεν έχετε παρά να ψεκάζετε τον νεροχύτη σας κάθε μερικές μέρες με ένα απολυμαντικό. Απλά φροντίζετε πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία του απολυμαντικού. 

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιάτα: Μάθετε πώς να τα Πλένετε με Λιγότερο Νερό

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομείτε νερό και χρήματα όταν πλένετε τα πιάτα.

10 Εγγυημένοι Τρόποι για να Διώξετε τις Άσχημες Μυρωδιές από το Σπίτι

.

Διαβάστε διάφορα tips για να εξαφανίσετε τις άσχημες μυρωδιές και να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει πάντα... φρεσκάδα και καθαριότητα.

Δείτε τι Κάνουν Καθημερινά όσοι Λατρεύουν την Καθαριότητα

.

Η καθαριότητα (και η συνεπακόλουθη αρχοντιά) θέλει θυσίες. Για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε ποια πράγματα φροντίζουν καθημερινά οι λάτρεις της καθαριότητας.

7 Τρικς Οργάνωσης για τον Χώρο Κάτω του Νεροχύτη σας!

.

Αυτά είναι τα 7 πιο έξυπνα tricks οργάνωσης του χώρου κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα.

Αυτός Είναι ο Τρόπος για να Έχετε Πεντακάθαρο Πάτωμα Χωρίς Καθάρισμα!

.

Δείτε πώς να διατηρείτε το πάτωμα καθαρό για περισσότερο χρόνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δίνει 10 Κορυφαίες Συμβουλές Διακόσμησης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Καθαρίσετε το Συρτάρι Απορρυπαντικού του Πλυντηρίου!