3 Πανεύκολα Βήματα για να Καθαρίσετε το Πάτωμα από Σπασμένο Αυγό

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

3 Πανεύκολα Βήματα για να Καθαρίσετε το Πάτωμα από Σπασμένο Αυγό

Έχει συμβεί σε όλους μας αρκετές φορές. Εκεί που ανέμελα κάνουμε τις δουλειές μας, όλο και κάποιο αυγό θα πέσει, θα σπάσει και θα γεμίσει είτε τον πάγκο της κουζίνας είτε το πάτωμα με τσόφλια αλλά και το εσωτερικό του αυγού που δεν μαζεύεται καθόλου εύκολα.

Το καθάρισμα, λοιπόν, του αυγού από τον πάγκο ή το πάτωμα είναι πανεύκολη υπόθεση αρκεί να ακολουθήσετε τα 3 παρακάτω βήματα.

Μαζέψτε το με ένα σφουγγαράκι και μια σπάτουλα Πάρτε ένα σφουγγάρι και μια σπάτουλα και μαζέψτε το σπασμένο αυγό. Με τη σπάτουλα σπρώξτε το πάνω στο σφουγγάρι και πετάξτε το στον κάδο απορριμάτων.

Πεντακάθαρο Σπίτι: Αυτό Είναι το Έξυπνο Χρονοδιάγραμμα για να το Πετύχετε σε 1 Ώρα

Ένα σπασμένο αυγό στο πάτωμα είναι μεγάλος μπελάς!

Πασπαλίστε το Με το που θα καθαρίσετε το πρώτο χάλι, ρίξτε στο σημείο αλάτι έτσι ώστε να γίνει στερεό οτιδήποτε σε υγρή μορφή έχει απομείνει στο πάτωμα. Έτσι θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να το μαζέψετε. Αφήστε το αλάτι να κάτσει για 1 λεπτό πριν το σκουπίσετε με το σφουγγάρι ή με μια βαμβακερή πετσέτα.

Αν το αυγό σας έπεσε πάνω σε χαλί τότε αντί για αλάτι πασπαλίστε με ανθρακούχο νερό. Έπειτα σκουπήστε με ένα σφουγγάρι ή μια πετσέτα.

Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας θα Μυρίζει σαν Ανοιξιάτικος Παράδεισος με Αυτόν τον Τρόπο!

Αν το αυγό σας που έπεσε ήταν μαγειρεμένο τότε ρίξτε σε μια πετσέτα υγρό σαπούνι και τρίψτε λιγάκι το σημείο.

Καθαρίστε το (με ένα υγρό πανάκι μικροϊνών) Τα ωμά αυγά μπορεί να μεταφέρουν βακτήρια παντού αν δεν τα καθαρίσετε σωστά. Μην ανησυχείτε, όμως. Το τελευταιό βήμα θα τελειοποιήσει το καθάρισμα. Πάρτε ένα πανάκι μικροϊνών, βουτήξτε το σε ζεστό νερό και περάστε την επιφάνεια.

Αυτοί Είναι οι πιο Φυσικοί Τρόποι για να Εξαφανίσετε τα Μυρμήγκια

Έξτρα πληροφορία: Αν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος σας πέσει αυγό πάνω στα μάτια της κουζίνας τότε θα πρέπει να κάνετε το εξής: Αφήστε την κουζίνα σας να κρυώσει. Έπειτα πάρτε ένα βρεγμένο πανί και ακουμπήστε το πάνω στον «λεκέ». Αφήστε το εκεί για 10 λεπτά και έπειτα θα δείτε ότι θα φύγει πανεύκολα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Αποκτήσετε Πεντακάθαρη Κουζίνα σε 30 Λεπτά

.

Καθαρίστε έξυπνα και γρήγορα την κουζίνα σας μέσα σε 30 λεπτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

tips
11 Ιδιοφυή Tips για το Σπίτι που θα Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 5 Σημεία που Πρέπει να Καθαρίζετε Μια Φορά το Χρόνο!