Νέες Τάσεις: Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε στο Μπάνιο σας τη Νέα Χρονιά

Κατηγορίες: ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Νέες Τάσεις: Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε στο Μπάνιο σας τη Νέα Χρονιά

Με την πρώτη ματιά μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι το μπάνιο είναι ο πιο ανιαρός και ο λιγότερος μοντέρνος και λειτουργικός χώρος κάθε σπιτιού.

Αλλά αν σκεφτείτε λογικά είναι ένα από τα μέρη στο οποίο περνάμε αρκετό χρόνο. Για το λόγο αυτό πρέπει να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να το μετατρέψουμε σε έναν μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο.

Εμείς μέσα από αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις στα χρώματα, τα σχέδια και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στα μπάνια το 2022.

Μπάνιο: Αυτή Είναι η Νέα Τάση στη Διακόσμησή του

Συνδυασμός από φυσικά υλικά Αρχικά κρατήστε στο νου σας ότι το 2022 χαρακτηρίζεται από την επιστροφή των αναλλοίωτων, λειτουργικών, φυσικών και οργανικών υλικών. Έτσι, όταν πρόκειται να σχεδιαστεί ένα μπάνιο η κατεύθυνση θα είναι: καθαρά χρώματα και απλή και πρακτική διάταξη του χώρου, αλλά πάντα με τόλμη και κομψότητα. Έτσι, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και μετατρέψτε το μπάνιο σας σε έναν χώρο τέχνης και στιλ. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να ορίστε μερικές κατευθυντήριες γραμμές που θα σας βοηθήσουν.

Φυσικά υλικά για ένα κομψό και ιδιαίτερο μπάνιο.

Φυσικά υλικά για ένα κομψό και ιδιαίτερο μπάνιο.

Συνοχή Η συνοχή θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη τάση για το νέο έτος. Ο τρόπος με τον οποίο θα συνδυαστεί η απλότητα, με την παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορεί να δημιουργήσουν ένα πραγματικά στιλάτο μπάνιο. Κάντε τη ζωή σας πιο ευχάριστη, καινοτόμα, δυναμική και παιχνιδιάρικη με υλικά τα οποία ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν εύκολα να «παντρευτούν». Εξασφαλίστε το στιλ, την κομψή ατμόσφαιρα των ίσιων γραμμών και την αισθητική της τοιχοποιίας, επενδύοντας τους τοίχους και τα πατώματα με τα ίδια υλικά.

Οι συνδυασμοί πολλών και διαφορετικών υλικών που ταιριάζουν μοναδικά θα δώσουν στιλ στο μπάνιο σας.

Οι συνδυασμοί πολλών και διαφορετικών υλικών που ταιριάζουν μοναδικά θα δώσουν στιλ στο μπάνιο σας.

Τι Πιστεύουν οι Άντρες για τις Φετινές Τάσεις στη Διακόσμηση!

Συνδυασμοί
Ο συνδυασμός οργανικών και μοντέρνων υλικών, θα δημιουργήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα, δίνοντας την αίσθηση του στιλάτου και του καθαρού. Η τοποθέτηση ξύλου και πέτρας είναι ένας πολύ έξυπνος συνδυασμός, ο οποίος είναι κατάλληλος για κάθε μπάνιο. Στην παραπάνω εικόνα παρουσιάζεται μία μπανιέρα μικρών διαστάσεων, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στη ζεστασιά του ξύλου και στη λάμψη των κεραμικών πλακιδίων. Ο συνδυασμός αυτός ενισχύεται από συνθετικά υλικά, που  δίνουν την αίσθηση της ζεστασιάς και του μοντέρνου.

To ξύλο και η πέτρα είναι έξυπνος συνδυασμός κατάλληλος για κάθε μπάνιο.

To ξύλο και η πέτρα είναι έξυπνος συνδυασμός κατάλληλος για κάθε μπάνιο.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά Ο στόχος σας καθώς σχεδιάζετε το μπάνιο σας θα πρέπει να είναι τέτοιος ώστε η τελική εικόνα του χώρου να είναι κομψή και να δίνει την αίσθηση της καλής οργάνωσης, χωρίς όμως αυτή να είναι εμμονική. Η ισορροπία αυτή μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεται η ποιότητα, η καινοτομία, το κλασσικό, ο μινιμαλισμός, το μοντέρνο, η ζεστασιά και η αρμονία της φύσης.

Ανακαλύψτε ξανά Στις νέες τάσεις για τον σχεδιασμό των μπάνιων, οι νέοι δημιουργοί έφεραν πάλι στην επιφάνεια τη χρήση παλαιότερων οργανικών υλικών, όπως τον συνδυασμό του πηλού και νερού. Στην ιστορία της ανθρωπότητας ο πηλός αποτελεί ένα από τα παλαιότερα υλικά, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη δημιουργία δοχείων νερού. Σήμερα όμως, αποτελεί ένα από τα κυριότερα υλικά, από το οποίο δημιουργούν υλικά από ψευδάργυρο και άλλες μοντέρνες συσκευές μπάνιου. Ο πηλός είναι το πιο φυσικό, πλαστικό και ελεύθερο υλικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να περιορίζει τη φαντασία μας. Ένα υπέροχο παράδειγμα που απορρέει από αυτό, είναι ότι η θάλασσα και η ακτή είναι φτιαγμένα από πηλό, όπως ακριβώς ένα ράφι και μία βρύση.

Μάθετε Πρώτοι Ποιες Είναι οι Νέες Τάσεις στα Χαλιά!

Δώστε ζωή στη διακόσμηση Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε πράσινα φυτά μέσα στο μπάνιο, το οποίο δεν είναι μόνο μοντέρνο αλλά δίνει μια διαφορετική αισθητική του χώρου.

Τα φυτά είναι η μοναδική και αξιόπιστη λύση για να δώσετε ζωή στο μπάνιο σας.

Τα φυτά είναι η μοναδική και αξιόπιστη λύση για να δώσετε ζωή στο μπάνιο σας.

Καινοτομήσετε χρησιμοποιώντας διαχρονικά υλικά Ένα άλλο υλικό το οποίο φέρνει αναμφισβήτητα τη φύση μέσα στο σπίτι μας, είναι το ξύλο. Η έρευνα και η καινοτομία στον τομέα των υλικών, επέτρεψε την ποικίλα χρήση του ξύλου, του μετάλλου, της πέτρας και των κεραμικών με νέους διαφορετικούς τρόπους.

Διαχρονικά υλικά δίνουν χαρακτήρα στο μπάνιο σας.

Διαχρονικά υλικά δίνουν χαρακτήρα στο μπάνιο σας.

Σκοτεινά χρώματα Καθώς ξέρετε φέτος τα σκοτεινά και τα μουντά χρώματα μπήκαν δυναμικά στο σκηνικό των νέων και μοντέρνων μπάνιων. Εάν τα χρησιμοποιήσετε σωστά θα δώσουν στον χώρο μια αίσθηση χαλαρότητας και πολυτέλειας. Κρατήστε πάντα στο μυαλό σας ότι η νέα τάση της χρήσης φυσικών υλικών και ψηφιδωτών πλακιδίων, θα κάνει θραύση αυτό τον χρόνο. Το πιο δημοφιλές χρώμα αυτή την εποχή χωρίς καμία αμφιβολία, θα είναι το γκρι. Μπορεί αρχικά αυτό το χρώμα να σας φαίνεται ανιαρό, αλλά μην ξεχνάτε ότι το γκρι διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, οι οποίες προσδίδουν στο χώρο ηρεμία, κομψότητα και δυναμισμό.

Σκοτεινά χρώματα στα μπάνιο προβλέπουν οι τάσεις για το νέο έτος δίνοντας πολυτέλεια και κομψότητα.

Σκοτεινά χρώματα στα μπάνιο προβλέπουν οι τάσεις για το νέο έτος δίνοντας πολυτέλεια και κομψότητα.

Δημοφιλή χρώματα μπάνιου Δώστε μεγάλη προσοχή στις δικές μας συμβουλές για τα φετινά χρώματα. Τέρμα τα φωτεινά χρώματα και οι επιφάνειες με ψηφιδωτά πλακάκια, πλέον στις νέες τάσεις παρατηρούνται τα ματ, nude και φυσικά χρώματα. Αυτά θα είναι ένας τέλειος συνδυασμός με το σκοτεινό γκρι και θα προσδώσουν μια αντίθεση στο τελικό αποτέλεσμα.

Παστέλ αποχρώσεις και ματ επιφάνειες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Παστέλ αποχρώσεις και ματ επιφάνειες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ο μπρούντζος είναι στη μόδα Οι μαρμάρινες επενδύσεις στους τοίχους και τα μεταλλικά αξεσουάρ στα χρώματα του μπρούντζου και του χρυσού είναι μία νέα τάση για την αισθητική του μπάνιου, η οποία επέστρεψε από τη δεκαετία του 70. Φαίνεται ότι ο μπρούντζος έχει γίνει το πιο δημοφιλές μέταλλο για το μπάνιο και σε συνδυασμό με τα αριστοκρατικά μάρμαρα αποτελούν μια ακαταμάχητη σύνθεση. Στις παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται ένα παράδειγμα για το πως η πέτρα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μινιμαλιστικά και φυσικά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά σύγχρονο και κομψό περιβάλλον.

Ο μπρούτζος σε συνδυασμό με το μάρμαρο θα κάνουν το μπάνιο σας αριστοκρατικό.

Ο μπρούτζος σε συνδυασμό με το μάρμαρο θα κάνουν το μπάνιο σας αριστοκρατικό.

Κουζίνα: Παλιές Τάσεις που Επιστρέφουν Δυναμικά!

Γεωμετρικά σχήματα με τα πλακάκια Οι φωτεινές γραμμές της αρχιτεκτονικής και τα δομικά στοιχεία εμπνέουν μια μεγάλη ποικιλία γεωμετρικών σχημάτων, σε ότι αφορά την επένδυση τοίχων και πατωμάτων χρησιμοποιώντας κεραμικά πλακάκια. Αυτό το εξάγωνο σχήμα των πλακιδίων είναι ένας διαχρονικός και δημοφιλής συνδυασμός με πολλαπλές παραλλαγές. Επίσης προσδίδει στον χώρο τρισδιάστατο βάθος. Πιθανότατα το κλασικό αυτό σχήμα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, διότι τα γεωμετρικά κομμάτια προσαρμόζονται εύκολα και δίνει ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμών.

Τα γεωμετρικά σχήματα που δίνουν βάθος στο χώρο θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

Τα γεωμετρικά σχήματα που δίνουν βάθος στο χώρο θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

Μινιμαλιστικά μπάνια Όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα του μπάνιο, η νέα τάση κινείται προς την κατεύθυνση των μικρότερων και των πιο prive χώρων. Παρατηρούνται λοιπόν, πιο οικείες και μινιμαλιστικές κατευθύνσεις. Το σχήμα και το μέγεθος της τουαλέτας και της μπανιέρας μειώνονται σημαντικά, όχι μόνο για να ταιριάζει καλύτερα στα μικρά αστικά διαμερίσματα, αλλά και να εισαγάγει μια αίσθηση συγκρατημένης κομψότητα και οικειότητας. Έτσι μικρότερο μέγεθος δεν σημαίνει απαραίτητα υποβάθμιση της άνεσης, του στιλ και της λειτουργικότητας. Παίξτε με τις αποχρώσεις των χρωμάτων: γκρι, μπεζ και τον αριστοκρατικό συνδυασμό μαύρου και λευκού. Οι αποχρώσεις αυτές δημιουργούν έναν τέλειο καμβά για ένα μινιμαλιστικό και σύγχρονο μπάνιο.

Τα μικρά και λιτά διακοσμημένα μπάνια έρχονται στο προσκήνιο χωρίς αυτό να σημαίνει υποβάθμιση της άνεσης.

Τα μικρά και λιτά διακοσμημένα μπάνια έρχονται στο προσκήνιο χωρίς αυτό να σημαίνει υποβάθμιση της άνεσης.

Καινοτόμες λύσεις για τη θέρμανση του μπάνιου Εν κατακλείδι θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα θέρμανσης που είναι σίγουρα η νέα τάση για την επόμενη σεζόν. Ο σύγχρονος σχεδιασμός των συλλογών προσδίδει ένα εκλεκτό άγγιγμα, με υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες. Το αναδιπλούμενο σχήμα τους μοιάζει περισσότερο με χάρτινο origami ασιατικού μινιμαλιστικού πνεύματος.

Όταν η πολυτέλεια συναντά την τεχνολογία τα αποτελέσματα είναι μοναδικά.

Όταν η πολυτέλεια συναντά την τεχνολογία τα αποτελέσματα είναι μοναδικά.

Ο σχεδιασμός των συλλογών απέχει πολύ από τα παραδοσιακά σχέδια και παραπέμπει στο σχήμα σκάλας. Οι συλλογές αυτές είναι σχεδιασμένες σαν αντικείμενα που ζεσταίνουν και διακοσμούν ταυτόχρονα. Τα χαρακτηριστικά τους προσφέρουν απεριόριστη ελευθερία κατά την τοποθέτησή τους. Είτε οριζόντια, είτε κάθετα γίνει η εγκατάστασή τους έχει μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχήμα και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που το καθιστούν κατάλληλο για την τοποθέτηση σε χώρους με ποικίλα στιλ. Ανάμεσα στις επιλογές των χρωμάτων, των υλικών και των σχεδίων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Martha Stewart σας Αποκαλύπτει τα Μεγάλα Λάθη Διακόσμησης που Κάνετε στο Σαλόνι σας

.

Αυτά τα λάθη που κάνετε στο σαλόνι σας μάλλον δεν τα είχατε φανταστεί.

Αυτές Είναι οι πιο Φρέσκες Ιδέες Διακόσμησης που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα

.

Η διακόσμησή σας δεν πρέπει να υπακούει στους ίδιους και τους ίδιους κανόνες. Δείτε μερικές ολοκαίνουργιες ιδέες διακόσμησης και ανανεωθείτε.

Φενγκ Σούι: Αυτό Είναι το Κατάλληλο Χρώμα για Κάθε Δωμάτιο στο Σπίτι

.

Αυτό είναι το χρώμα που θα δώσει στο σπίτι σας τέλεια ενέργεια.

Μικρά Μυστικά Διακόσμησης που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας

.

Μερικές απλές συμβουλές θα σας βάλουν στον σωστό δρόμο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υπνοοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο 2022: Αυτές Είναι οι Μεγαλύτερες Τάσεις Διακόσμησης Φέτος! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουζίνα
5 Συνήθειες που θα σας Βοηθήσουν να Αποκτήσετε μια Μίνιμαλ Κουζίνα