Αυτά τα Πλακάκια Κουζίνας Είναι Αυτή τη Στιγμή της Μόδας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτά τα Πλακάκια Κουζίνας Είναι Αυτή τη Στιγμή της Μόδας

Παρόλο που ο πάγκος της κουζίνας είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή, δεν πρέπει να παραβλέπετε και τα πλακάκια ή τα υλικά που επενδύουν τους τοίχους της. Είτε πρόκειται για κλασσικό πλακάκι, είτε για κάτι πιο μοντέρνο, μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν με την αισθητική σας και – φυσικά - με την κουζίνα σας και να την μεταμορφώσετε!

Μακρόστενες Κουζίνες: Βρήκαμε 10 που μας Εντυπωσίασαν!

Γκρι Τα γκρι πλακάκια στην κουζίνα είναι διακριτικά, μοντέρνα και θα αναδείξουν όλη την υπόλοιπη επίπλωση. Η ουδετερότητα του χρώματος είναι ταυτόχρονα διακριτική και κομψή και έχει τη δυνατότητα να φέρει στην επιφάνεια τα γεωμετρικά σχήματα της κουζίνας σας.

Τα γκρι πλακάκια στην κουζίνα σας είναι διακριτικά και μοντέρνα.

Σχέδια Τα πλακάκια με σχέδια μπορούν να αναδείξουν πολύ όμορφα τα ντουλάπια σας αν συνδυάσετε σωστά το μέγεθος και το χρώμα. Εδώ, τα υπέροχα αυτά πλακάκια αναδεικνύουν τα γκρι ντουλάπια και τον γκρι πάγκο και δημιουργούν μια ιδιαίτερα κομψή κουζίνα.

Τα υπέροχα αυτά πλακάκια αναδεικνύουν τα γκρι ντουλάπια και τον γκρι πάγκο.

Αυτά Είναι τα Τραπέζια που Μπορείτε να Βάλετε Ακόμα και στην πιο Μικρή Κουζίνα

Λευκά Τα λευκά πλακάκια είναι πάντα κλασσικά και δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ. Δίνουν «χώρο» και άνεση στην κουζίνα σας και συνδυάζονται αρμονικά με ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι, καθώς φωτίζουν και αναδεικνύουν την επίπλωση. Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν τα ντουλάπια σας είναι και αυτά λευκά!

Τα λευκά πλακάκια είναι πάντα κλασσικά και δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Ρετρό Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε μοντέρνα πλακάκια στην κουζίνα σας για να δείχνει και η ίδια μοντέρνα. Τα ρετρό πλακάκια είναι υπέροχα, ειδικά αν συνδυαστούν αρμονικά με μοντέρνα ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές. Μπορείτε ακόμα και να κρατήσετε τα αυθεντικά παλιά πλακάκια της κουζίνας σας και να τα εκμεταλλευτείτε ώστε να δημιουργήσετε αντίθεση στον χώρο σας.

Τα ρετρό πλακάκια είναι υπέροχα.

Αυτό που Χρειάζεται η Κουζίνα σας για να Γίνει ο πιο Μοντέρνος Χώρος του Σπιτιού

Φυσική πέτρα Αν θέλετε μοναδικό στυλ στην κουζίνα σας, η φυσική πέτρα είναι η απάντηση. Τα πλακάκια με φυσική πέτρα υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και μπορούν από μόνα τους να αποτελέσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο, χωρίς απαραίτητα ολόκληρη η κουζίνα να είναι σε αυτό το στυλ. Συναντώνται, πάντως, πολύ συχνά στις ρουστίκ κουζίνες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Αν θέλετε μοναδικό στυλ στην κουζίνα σας, η φυσική πέτρα είναι η απάντηση.

Ασπρόμαυρα Μη διστάσετε να παίξετε με την αντίθεση άσπρου και μαύρου. Τα ασπρόμαυρα πλακάκια της κουζίνας κάνουν θραύση, αλλά πρέπει να τα διαχειριστείτε με προσοχή γιατί θα είναι το επίκεντρο του δωματίου. Επιλέξτε ένα χρώμα για να «σπάσει» το ασπρόμαυρο και διατηρήστε την υπόλοιπη επίπλωση σε ουδέτερα χρώματα. Είναι μια τολμηρή επιλογή, η οποία όμως θα σας αποζημιώσει!

Μη διστάσετε να παίξετε με την αντίθεση άσπρου και μαύρου.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταμορφώστε το Παλιό σας Ψυγείο με 4 Τρόπους!

.

Οι πιο έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε εμφανισιακά το παλιό σας ψυγείο.

Πάγκος κουζίνας από χαλαζία

.

Ο χαλαζίας είναι μια εξαιρετική επιλογή, ανθεκτικότητας και αισθητικής, για τον πάγκο της κουζίνας σας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ακόμα και η πιο Μονότονη Διακόσμηση Μπορεί να Αλλάξει με Μια Μόνο Κίνηση

.

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται πώς θα μπορούσαν να δώσουν -διακριτικά- ζωή σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Δείτε πώς θα τα καταφέρετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξαφανίστε στο Λεπτό Λεκέδες από Φαγητό, Κρασί και Ιδρώτα από τα Ρούχα σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα «Ναι» και τα «Όχι» του Διακοσμητή που Κατάφερε να Ενώσει την Ανατολή με τη Δύση