Μεταμορφώστε Ακόμα και την πιο «Βαρετή» Κουζίνα με 4 Κινήσεις!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Μεταμορφώστε Ακόμα και την πιο «Βαρετή» Κουζίνα με 4 Κινήσεις!

Βαρεθήκατε την κουζίνα σας; Δεν μπορείτε να την βλέπετε; Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να της δώσετε χαρακτήρα και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα; Εμείς σας έχουμε 4 πολύ οικονομικές επιλογές που μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας.

Δεν χρειάζεται να την ανακαινίσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αρκεί μια χρωματική προσθήκη και η βαρετή σας κουζίνα θα ανανεωθεί πολύ.

1η Επιλογή: Προσθέστε ένα φωτεινό, σε έντονα χρώματα χαλί Όσο πιο έντονο χρωματικά είναι, τόσο το καλύτερο. Οι περισσότερες κουζίνες είναι βαμμένες και έχουν ντουλάπια σε γήινες αποχρώσεις. Επομένως, ένα χαλί σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του ροζ θα μπορούσε να κάνει τον χώρο να ξεχωρίσει και να αποκτήσει χαρακτήρα.

Αυτά Είναι τα 5 Λάθη που Κάνουν την Κουζίνα σας να Φαίνεται «Άσχημη»

Ένα χαλί με έντονα χρώματα σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα στην κουζίνα σας.

2η Επιλογή: Βάλτε καρέκλες σε έντονα χρώματα Αν το τραπέζι της κουζίνας ή ο πάγκος όπου τρώτε το πρωινό σας είναι μονόχρωμος και ξύλινος -ως συνήθως- τότε το να προσθέσετε μερικές κόκκινες, πράσινες, πορτοκαλί καρέκλες θα αλλάξει το τοπίο. Προσθέστε στον χώρο σας αντικείμενα που κάνουν εντύπωση στο μάτι και προκαλούν ενθουσιασμό. Βάζοντας στην κουζίνα σας ασυνήθιστα έπιπλα και διακοσμητικά (χαλάκι, μια πολυθρόνα χαλάρωσης αν χωράει ή και έναν καθρέφτη) σοκάρετε τις αισθήσεις και κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μοναδική.

Κάντε Ολική Μεταμόρφωση στην Κουζίνα σας με Στιλ!

Βάλτε χρώμα στην κουζίνα σας επιλέγοντας καρέκλες-σκαμπό σε έντονα χρώματα.

3η Επιλογή: Προσθέστε μια πολύχρωμη κουρτίνα ή μια κουρτίνα με σχέδιο στο παράθυρο της κουζίνας Μην κρατηθείτε! Βάλτε μια κουρτίνα με σχέδιο και χρώμα στο παράθυρο και δείτε την κουζίνα σας να αποκτάει νέα πνοή.

Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

Μια πολύχρωμα κουρτίνα μπορεί επίσης να ομορφύνει μια "βαρετή" κουζίνα.

4η Επιλογή: Βάλτε χρώμα στα ντουλάπια Μήπως να βάλετε χρώμα στους τοίχους; Καλό θα ήταν αλλά όχι εντυπωσιακό! Μήπως να βάψετε το ταβάνι; Ακόμα καλύτερα! Το τέλειο, όμως, θα είναι να βάλετε χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας. Οι κουζίνες με ντουλάπια βαμένα σε έντονα χρώματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και ξεχωρίζουν. Μην στεναχωριέστε αν δεν μπορείτε να τα βάψετε επειδή μένετε σε ενοίκιο. Μπορείτε να τους βάλετε κάποιο εντυπωσιακό αυτοκόλλητο.

Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας βάφοντας τα ντουλάπια της σε κάποιο έντονο χρώμα.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε περισσότερες ενδιαφέρουσες κουζίνες. 

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να βρείτε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Μεγάλα Μυστικά Διακόσμησης των Μικροσκοπικών Σπιτιών

.

Αυτά τα κόλπα θα μειώσουν κατά πολύ την ακαταστασία στο μικροσκοπικό σας σπίτι.

Η Κουζίνα που Κοστίζει 2,1 εκ. δολάρια και Είναι πιο Μικρή από τη Δική σας!

.

Θα δίνατε 2,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα που θα είχε αυτή την κουζίνα;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα «Λάθη» στις Κουζίνες που Συναντούν πιο Συχνά οι Διακοσμητές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας