Αυτά Είναι τα «Λάθη» στις Κουζίνες που Συναντούν πιο Συχνά οι Διακοσμητές

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτά Είναι τα «Λάθη» στις Κουζίνες που Συναντούν πιο Συχνά οι Διακοσμητές

Οι διακοσμητές, έχοντας μεγάλη εμπειρία, μπορούν με μια ματιά να πουν τι είναι αυτό που κάνει έναν χώρο ξεχωριστό και ποια πράγματα είναι «λάθος», Ειδικά στις κουζίνες, που το μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης αφορά τις εγκαταστάσεις (ντουλάπια κλπ), τα λάθη αυτά είναι ιδιαίτερα εμφανή.

11 Κουζίνες Αγγλικού Στιλ που Κλέβουν τις Εντυπώσεις!

Μπορεί εμείς να βλέπουμε όμορφα πλακάκια και πάγκους, αυτοί όμως βλέπουν ντουλάπια που δεν είναι στη σωστή θέση, απορροφητικά υλικά που λεκιάζουν εύκολα και φωτισμό που είναι ακατάλληλος για τον χώρο. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των διακοσμητών!

Μην το παρακάνετε με τα ανοιχτά ράφια Μια όμορφη κουζίνα μοιράζεται μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας. Τα ανοιχτά ράφια βοηθάνε στο να δημιουργήσουν αποθηκευτικούς χώρους με όμορφα αντικείμενα, αλλά μην ξεχνάτε πως τα πάντα είναι σε κοινή θέα. Επίσης, μην ξεχνάτε πως όταν ξεκινάνε είναι πολύ οργανωμένα, αλλά σύντομα καταλήγουν ακατάστατα. Η καλύτερη λύση είναι ένας συνδυασμός ανοιχτών και κλειστών χώρων αποθήκευσης.

Μην το παρακάνετε με τα ανοιχτά ράφια.

Τα ντουλάπια είναι χαμηλά Αν τα ντουλάπια σας δεν φτάνουν μέχρι το ταβάνι, τότε το ταβάνι σας φαίνεται χαμηλότερο και δημιουργείται απλώς ένας χώρος που μαζεύει σκόνη. Επεκτείνετε τα ντουλάπια σας ως το ταβάνι είτε ανεβάζοντας τα ίδια τα ντουλάπια, είτε κλείνοντας τον κενό χώρο δημιουργώντας νέα. Μια καλή ιδέα είναι τα τον κλείσετε με γυαλί, να βάλετε διακοσμητικά αντικείμενα και να τον φωτίσετε. Θα δώσει μια νέα αίσθηση στον σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Τα ντουλάπια είναι χαμηλά.

Αυτά Είναι τα 5 Λάθη που Κάνουν την Κουζίνα σας να Φαίνεται «Άσχημη»

Η θέση των ηλεκτρικών συσκευών Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού της κουζίνας. Συχνά τοποθετούνται η μία πολύ κοντά στην άλλη ή η πόρτα της μίας «βρίσκει» στην διπλανή. Πριν τοποθετήσετε τις ηλεκτρικές συσκευές, φανταστείτε τις όλες ανοιχτές ταυτόχρονα και επιδιώξτε να μην αλληλεπιδρούν. Επίσης, ειδικά για το πλυντήριο πιάτων, επιδιώξτε να είναι κοντά στον νεροχύτη, καθώς ένα λάθος που γίνεται συχνά είναι να τοποθετείται μακριά από αυτόν.

Η θέση των ηλεκτρικών συσκευών.

Μην παραβλέπετε τον φωτισμό Ο κακός φωτισμός είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη, ιδιαίτερα για όσους μένουν σε ενοίκιο και δεν υπάρχει παράθυρο με φυσικό φως στην κουζίνα. Βάλτε όσες περισσότερες πηγές φωτισμού μπορείτε, προσθέστε μια λωρίδα led κάτω από τα ντουλάπια σας και αν έχετε χώρο στον τοίχο για κάποιο διακοσμητικό φως, βάλτε το κι αυτό.

Μην παραβλέπετε τον φωτισμό.

Αυτά τα Πλακάκια Κουζίνας Είναι Αυτή τη Στιγμή της Μόδας

Το πολύ χρώμα Τα χρώματα είναι όμορφα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται στην κουζίνα με φειδώ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χρωματικές επιλογές που είναι δύσκολο να αλλάξουν. Επιλέγοντας ένα ουδέτερο χρώμα και προσθέτοντας χρωματικές πινελιές σε μερικά σημεία, είναι ένας καλός τρόπος να εντάξετε το χρώμα στην κουζίνα σας, χωρίς να το «φορτωθείτε» για πολλά χρόνια χωρίς δυνατότητα αλλαγής. Ιδανικά, βάλτε μερικά έργα τέχνης στον τοίχο, διακοσμήστε τα παράθυρα και προσθέστε όμορφα φυτά!

Τα χρώματα είναι όμορφα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται στην κουζίνα με φειδώ.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανανέωση Κουζίνας: Μικρά και Πανέξυπνα Μυστικά που θα την Κάνουν Υπέροχη!

.

Είστε σε φάση για ανανέωση κουζίνας; Σας έχουμε όλα τα μυστικά που θα την κάνουν και όμορφη και λειτουργική.

7 Πανεύκολοι Τρόποι για να Βάλετε Χρώμα στην Κουζίνα σας

.

Βάλτε χρώμα στη κουζίνα σας και μετατρέψτε την στον πιο χαρούμενο χώρο του σπιτιού.

Πώς να Αποκτήσετε Πεντακάθαρη Κουζίνα σε 30 Λεπτά

.

Καθαρίστε έξυπνα και γρήγορα την κουζίνα σας μέσα σε 30 λεπτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

pinterest
10 Πολύ Πρακτικές Τάσεις με τις Οποίες Γίνεται Χαμός στο Pinterest

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας