5 Κουζίνες που θα σας Εμπνεύσουν για να Δημιουργήσετε την Κουζίνα των Ονείρων σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

5 Κουζίνες που θα σας Εμπνεύσουν για να Δημιουργήσετε την Κουζίνα των Ονείρων σας

Αν είχατε τη δυνατότητα να αποκτήσετε όποια κουζίνα θέλετε, τότε ποια θα ήταν αυτή; Τι ντουλάπια θα διαλέγατε, τι χρώμα θα ήταν, από τι υλικό θα ήταν φτιαγμένοι οι πάγκοι σας, τι ηλεκτρικές συσκευές θα επιλέγατε; Πόσο μεγάλη θα ήταν, τι αποθηκευτικούς χώρους θα είχατε και πως θα επενδύατε τους τοίχους σας;

Αν δεν μπορείτε να τα φανταστείτε όλα αυτά, δεν πειράζει – το κάναμε εμείς για εσάς. Βρήκαμε 5 κουζίνες που μας εντυπωσίασαν και σίγουρα για κάποιους είναι αυτό που θα λέγαμε «η κουζίνα των ονείρων τους»!

7 «Πριν» και «Μετά» Κουζίνες που δεν Πρέπει να Χάσετε! 

Η πανέμορφη κουζίνα που βλέπετε παρακάτω είναι διαμορφωμένη με έναν πανέξυπνο τρόπο που της χαρίζει ιδιαίτερη κομψότητα. Τα ντουλάπια και οι πάγκοι είναι σε μια πολύ μοντέρνα γραμμή και είναι κατάλευκα, ενώ η επένδυση του τοίχου είναι και αυτή ανοιχτόχρωμη με διακριτικά «νερά». Αυτό αφήνει χώρο ώστε να αναδειχτεί η υπέροχη μπλε ηλεκτρική κουζίνα που λειτουργεί με γκάζι και είναι ιδανική μέχρι και για έναν επαγγελματία σεφ!

κουζίνα

Η πανέμορφη μπλε ηλεκτρική κουζίνα είναι στο επίκεντρο.

Μια υπέροχη κουζίνα που έχει λεπτομέρειες που την απογειώνουν. Κινείται σε ανοιχτά χρώματα: ο τοίχος έχει επενδυθεί με λεπτό πλακάκι, τα ντουλάπια είναι κι αυτά λευκά, ενώ η ηλεκτρική κουζίνα και ο απορροφητήρας ξεχωρίζουν με το κίτρινο παλ και τη μεταλλική τους υφή. Όλα αυτά «σπάνε» από το υπέροχο πάτωμα με την ασπρόμαυρη αντίθεση που τραβάει τα βλέμματα και ταιριάζει πολύ όμορφα με την υπέροχη φωτιστική εγκατάσταση. Το μεγάλο ξύλινο τραπέζι στη μέση του δωματίου προσφέρει άνεση και κομψότητα.

κουζίνα

Έχει πανέμορφες λεπτομέρειες παντού.

Αυτά Είναι τα «Λάθη» στις Κουζίνες που Συναντούν πιο Συχνά οι Διακοσμητές

Η παρακάτω vintage κουζίνα είναι πραγματικά ξεχωριστή. Τα υπέροχα γκρι ντουλάπια της συνδυάζονται απίστευτα με το ασπρόμαυρο πάτωμα σε σχήμα σκακιέρας και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά ενώνουν το μοντέρνο με το κλασικό και δημιουργούν έναν υπέροχο συνδυασμό. Τα ντουλάπια με τζάμι αποτελούν ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που αναδεικνύεται και από τον εσωτερικό φωτισμό. Τα σκεύη που κρέμονται από γάντζους στον τοίχο είναι άλλο ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό, αλλά και λειτουργικό χαρακτηριστικό. Προσέξτε μια λεπτομέρεια: τα μάτια της κουζίνας είναι ενσωματωμένα στον πάγκο και δεν υπάρχει εκτεθειμένη ηλεκτρική συσκευή!

κουζίνα

Το μοντέρνο με το κλασικό ενώνονται και δημιουργούν έναν υπέροχο συνδυασμό.

Μια πολύ μοντέρνα κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ είναι αυτή της παρακάτω φωτογραφίας. Τα ντουλάπια είναι σε πολύ μοντέρνα γραμμή και κατάλευκα, όπως και ο τοίχος. Το λευκό χρώμα συνδυάζεται πολύ αρμονικά με το ξύλινο τραπέζι και το ξύλινο πάτωμα, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές είναι εντοιχισμένες και αφήνουν τον μεγάλο πάγκο ελεύθερο. Στα μεγάλα ατού της, το άπλετο φυσικό φως.

κουζίνα

Στα μεγάλα ατού της, το άπλετο φυσικό φως.

11 Κουζίνες Αγγλικού Στιλ που Κλέβουν τις Εντυπώσεις!

Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ όμορφη κουζίνα που θα μπορούσε να ανήκει σε οποιοδήποτε διαμέρισμα της πόλης. Η ιδιαίτερότητά της βρίσκεται στο γεγονός ότι ενώ είναι απλή, είναι ταυτόχρονα πολύ κομψή και «αέρινη». Τα λευκά χρώματα στους τοίχους και το πάτωμα δημιουργούν τον κατάλληλο καμβά για να μπουν οι σκούρες λεπτομέρειες, όπως ο πάγκος, τα ασπρόμαυρα πλακάκια που επενδύουν τον τοίχο και το μαύρο φωτιστικό. Μια ροτόντα με τέσσερις πολύ πρωτότυπες καρέκλες ολοκληρώνει την πανέμορφη αυτή κουζίνα.

κουζίνα

Είναι απλή καιι ταυτόχρονα πολύ κομψή και «αέρινη».

Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τις παραπάνω κουζίνες και δημιουργήστε κι εσείς την κουζίνα των ονείρων σας!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακαίνιση Κουζίνας: Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση!

.

Στο δεύτερο μέρος του μεγάλου αφιερώματός μας για την κουζίνα σας έχουμε ακόμα περισσότερους οικονομικούς τρόπους για να την ανανεώσετε με ελάχιστο κόπο!

Αυτά Είναι τα «Λάθη» στις Κουζίνες που Συναντούν πιο Συχνά οι Διακοσμητές

.

Δείτε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στις κουζίνες και μεταμορφώστε τη δική σας!

10 Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας

.

Ανανεώστε την κουζίνα σας για να την απολαμβάνετε κάθε μέρα και περισσότερο!

10 τρόποι να δείτε την κουζίνα σας με άλλα μάτια

.

Χρήσιμες συμβουλές και απλές ιδέες ανανέωσης σας αποκαλύπτουν πώς η κουζίνα σας μπορεί να προσαρμοστεί στο σύγχρονο ρόλο της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πιατοθήκη
4 Εναλλακτικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε μια Πιατοθήκη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κομοδίνο
Δεν Έχετε Κομοδίνο; Κανένα Πρόβλημα - Χρησιμοποιήστε Αυτά τα 10 Ασυνήθιστα Πράγματα!