Δείτε την Εντυπωσιακή Μεταμόρφωση Αυτής της Κουζίνας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Δείτε την Εντυπωσιακή Μεταμόρφωση Αυτής της Κουζίνας

Είναι γνωστή η διακοσμητική συμβουλή που λέει «όταν έχεις αμφιβολίες χρησιμοποίησε λευκό». Αν θέλετε αποδείξεις, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην απίστευτη μεταμόρφωση αυτής της κουζίνας.

Η δύναμη του λευκού χρώματος μπορεί πραγματικά να πάει έναν χώρο σε άλλα επίπεδα. Ειδικά όσον αφορά τις κουζίνες, το λευκό έχει τη δύναμη να χαρίσει κομψότητα και φινέτσα και να δημιουργήσει ιδιαίτερα ανοιχτούς και ευάερους χώρους.

Νησίδες Κουζίνας: 10 Πολύ Ιδιαίτερες Ιδέες για να τις Βάλετε στο Σπίτι σας

ΠΡΙΝ Η κουζίνα της παρακάτω φωτογραφίας έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία. Το πάτωμα αποτελείται από καλοδιατηρημένο ξύλο και γι αυτό είναι από τα πράγματα που θα διατηρηθεί. Επίσης, οι ηλεκτρικές συσκευές είναι σύγχρονες και μοντέρνες και δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθούν. Τέλος, η όλη δομή είναι ιδιαίτερα πρακτική και γι αυτό η ανακαίνιση θα γίνει πάνω σε αυτή. Ωστόσο ο χώρος είναι πολύ σκοτεινός και καθόλου κομψός.

μεταμόρφωση

Το πάτωμα αποτελείται από καλοδιατηρημένο ξύλο και γι αυτό είναι από τα πράγματα που θα διατηρηθεί.

Ποιο είναι λοιπόν το πλάνο; Θα βαφτούν τα ντουλάπια με ένα φρέσκο λευκό, ενώ θα αφαιρεθεί η άνω διακοσμητική κορνίζα. Θα αντικατασταθεί ο τοίχος που βρίσκεται μεταξύ πάγκου και ντουλαπιών και θα μπει ένας νέος και μεγαλύτερος νεροχύτης. Φυσικά θα αντικατασταθούν οι σκούροι πάγκοι από γρανίτη, ενώ θα μπει επιπρόσθετος χώρος χρησιμοποιώντας μια νησίδα. Ας δούμε την μεταμόρφωση!

μεταμόρφωση

Θα αντικατασταθούν οι σκούροι πάγκοι από γρανίτη.

14 Διαφορετικές Ιδέες για να Δώσετε Απίστευτο Στιλ στην Κουζίνα σας

ΜΕΤΑ Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα η διαφορά  είναι εμφανής. Μπορεί τα ντουλάπια να σας φαίνονται αγνώριστα, αλλά είναι τα ίδια με πριν. Μόνο που οι πόρτες βγήκαν, τρίφτηκαν, βάφτηκαν και ξαναμπήκαν. Μπορεί ο χώρος να μην έχει άπλετο φυσικό φως, αλλά με το νέο χρώμα φαίνεται φωτεινός καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Στα ντουλάπια αντικαταστάθηκαν τα πόμολα.

μεταμόρφωση

Στο κέντρο μπήκε μία μικρή νησίδα που προσφέρει αρκετό χώρο εργασίας.

Ο τοίχος μεταξύ πάγκου και ντουλαπιών επενδύθηκε με κλασσικό λευκό subway πλακάκι. Στο κέντρο μπήκε μία μικρή νησίδα που προσφέρει αρκετό χώρο εργασίας και αποθήκευσης και δίνει μερικές ιδιαίτερα πρακτικές λύσεις (όπως το ξύλο κοπής που ανεβοκατεβαίνει).

μεταμόρφωση

Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με δύο ψηλά σκαμπό.

Ανακαινίστε τα Παλιά Ντουλάπια της Κουζίνας σας με Αυτόν τον Πολύ Οικονομικό Τρόπο

Ο νέος νεροχύτης που μπήκε είναι ένας κλασσικός ανοξείδωτος νεροχύτης που όμως προσφέρει περισσότερο χώρο και άνεση, καθώς είναι μεγαλύτερος από τον προηγούμενο.  Ο πάγκος της κουζίνας αποτέλεσε το μεγαλύτερο έξοδο αυτού του project, άξιζε όμως τον κόπο. Το υλικό είναι από χαλαζία, δείχνει ωστόσο ιδιαίτερα φυσικό και είναι ανθεκτικό.

μεταμόρφωση

Ένα τραπέζι με 4 ιδιαίτερα κομψές καρέκλες που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση.

Τέλος, μπήκαν στη διακοσμητική σύνθεση μερικές πινελιές χρώματος, όπως το θαλασσί χαλί και τα βάζα στη νησίδα. Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με δύο ψηλά σκαμπό και ένα τραπέζι με 4 ιδιαίτερα κομψές καρέκλες που ολοκληρώνουν τη μεταμόρφωση και παρουσιάζουν μια εντελώς ανανεωμένη κουζίνα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να Γιατί να Προτιμήσετε Συρτάρια και όχι Ντουλάπια για την Κουζίνα σας

.

Όλοι οι λόγοι που τεκμηριώνουν πως τα συρτάρια είναι ανώτερα των ντουλαπιών στην κουζίνα.

Πριν και Μετά: Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα!

.

Μια ξεπερασμένη κουζίνα μπορεί να αλλάξει τελείως εικόνα ακολουθώντας μερικά βασικά τιπς. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

Πριν & Μετά: Η Αλλαγή Αυτής της Κουζίνας Είναι Απλά Μαγική

.

Πρέπει να δείτε το "Πριν" και το "Μετά" αυτής της κουζίνας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση: Οικονομικές Αλλαγές στο Σπίτι πριν Μπει το Φθινόπωρο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο πιο Απλός και Όμορφος Τρόπος για να Διακοσμήσετε το Μικρό σας Μπάνιο!