Μικρό Καθιστικό; Χρησιμοποιήστε Αυτά τα Έπιπλα για να Εξοικονομήσετε Χώρο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Μικρό Καθιστικό; Χρησιμοποιήστε Αυτά τα Έπιπλα για να Εξοικονομήσετε Χώρο

Συχνά ο χώρος του καθιστικού είναι αρκετά περιορισμένος, ειδικά αν το διαμέρισμά σας είναι μικρό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε χώρο για μια μικρή τραπεζαρία ή έξτρα αποθήκευση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε έπιπλα τα οποία έχουν πάνω από μία χρήσεις, έτσι ώστε να έχετε… με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια!

Αποθηκευτικοί χώροι Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι η πιο δημοφιλής δεύτερη χρήση πολλών μοντέρνων επίπλων. Πολλά οθωμανικά σκαμπό είναι κενά στο εσωτερικό τους και μπορείτε να τα γεμίσετε με βιβλία, παπούτσια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο χρειάζεστε να αποθηκεύσετε και να μην είναι σε κοινή θέα. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς καναπέδες, οι οποίοι έχουν αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα καθίσματα. Προμηθευτείτε λοιπόν αυτού του τύπου τους καναπέδες και λύστε μια και καλή το θέμα της αποθήκευσης.

ottoman

Πολλά οθωμανικά σκαμπό είναι κενά στο εσωτερικό τους και μπορείτε να τα γεμίσετε με βιβλία.

Υπόθεση Καναπές: Όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε πριν τη Μεγάλη Αγορά

Τραπεζαρία Αν το καθιστικό σας δεν έχει αρκετό χώρο για να βάλετε ένα τραπέζι φαγητού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η λύση είναι το σωστό coffee table! Προμηθευτείτε ένα coffee table που είναι σταθερό και μπορεί να ανοίξει και να μεγαλώσει. Όταν οι καλεσμένοι σας έρθουν, ανοίξτε το coffee table και απλώς προσθέστε μερικές καρέκλες – όσες χρειάζεστε.

Προμηθευτείτε ένα coffee table που είναι σταθερό και μπορεί να ανοίξει και να μεγαλώσει.

Πολλαπλά τραπεζάκια Ιδανικά για μικρούς χώρους είναι τα πολλαπλά τραπεζάκια. Μια σειρά από τραπεζάκια σε διάφορα μεγέθη που μπαίνουν το ένα κάτω από το άλλο θα σας εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα στην περίπτωση που το καθιστικό σας είναι μικρό. Αφενός είναι λειτουργικά και μεταφέρονται εύκολα και αφετέρου «κρύβονται» όταν δεν τα έχετε ανάγκη.

trapezakia

Ιδανικά για μικρούς χώρους είναι τα πολλαπλά τραπεζάκια.

Μυστικά Αποθήκευσης: Εκμεταλλευτείτε Σωστά το Coffee Table

Βάση laptop Αν το καθιστικό σας δεν έχει αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε ένα γραφείο και να δουλέψετε, τότε μια βάση για λάπτοπ θα σας λύσει τα χέρια. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με τον χώρο σας και εξασφαλίστε πως μπορείτε να εργάζεστε όποτε θέλετε, άνετα, από τον καναπέ σας.

laptop

Mια βάση για λάπτοπ θα σας λύσει τα χέρια.

Εύπλαστα έπιπλα Για να δώσετε πολλές επιλογές στον εαυτό σας, επιλέξτε έπιπλα τα οποία μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο καθιστικό σας με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε, για παράδειγμα, μια βιβλιοθήκη που μπαίνει οριζόντια ή κάθετα. Άλλη λύση είναι μια σύνθεση από πολλά μικρά κομμάτια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε αλλαγές όποτε θέλετε και να εκμεταλλεύεστε όσο καλύτερα μπορείτε το μικρό σας καθιστικό!

books

Μπορείτε να επιλέξετε μια βιβλιοθήκη που μπαίνει οριζόντια ή κάθετα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καναπές και Πολυθρόνα: ο Απόλυτος Οδηγός

.

Οι διαφορετικοί τύποι καναπέ και πολυθρόνας όχι μόνο έχουν την δική τους ορολογία, αλλά προορίζονται και για διαφορετικές χρήσεις. Δείτε τον οδηγό που ακολουθεί για όλα όσα πρέπει να ξέρετε ωστέ να αποφασίστετε ποιο είναι το κατάλληλο κάθισμα για τον δικό σας χώρο.

Καθιστικό: 4 Εναλλακτικοί Τρόποι για να Συνδυάσετε τις Ταπετσαρίες με… τους Τοίχους

.

Απογειώστε διακοσμητικά το καθιστικό σας με τις πιο όμορφες ταπετσαρίες.

Πώς να Επιλέξετε Εύκολα τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό σας

.

Τα έπιπλα μπορεί να αναβαθμίσουν ή να καταστρέψουν το καθιστικό σας. Δείτε πώς θα πάρετε άριστα στην επιλογή τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μικρό διαμέρισμα
Πώς Θα Κάνετε Ένα Μικρό Διαμέρισμα να Μοιάζει με Έπαυλη! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέα Μόδα στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου!