Το Μέλλον της Τηλεόρασης Είναι Ήδη Εδώ!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Το Μέλλον της Τηλεόρασης Είναι Ήδη Εδώ!

Η τηλεόραση είναι η καρδιά και η ψυχή κάθε καθιστικού, ίσως και ολόκληρου του σπιτιού. Είναι η βασική πηγή ψυχαγωγίας για όλους μας και αυτός είναι και ο λόγος που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για τηλεοράσεις που είναι λειτουργικές και καλύπτουν τις τεχνολογικές τους απαιτήσεις. Ένα νέο είδος τηλεόρασης, όμως, είναι εδώ και έχει έρθει για να μας εκπλήξει! Η LG OLED Gallery TV δεν “χωράει” απλά, αλλά κάνει “level up” ακόμα και στο πιο καλαίσθητο σαλόνι.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια τηλεόραση που συνδυάζει το σύγχρονο design με την κορυφαία τεχνολογία και την υψηλή τέχνη, αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούσαμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Τι κάνει που δεν το κάνουν οι άλλες τηλεοράσεις; Πολλά και θα σας τα μεταφέρουμε ένα-ένα ευθύς.

Παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης: Η τηλεόραση LG OLED είναι μοναδική χάρη στην αυτο-φωτιζόμενη τεχνολογία της. Πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοφωτισμένα δευτερεύοντα pixel συγκεντρώνονται για να προσφέρουν το επόμενο επίπεδο τηλεόρασης. Απολαύστε τα βαθύτερα μαύρα, τα πλουσιότερα χρώματα και την πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Το self-lit της LG OLED κάνει την κινηματογραφική εμπειρία μοναδική και σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κινηματογραφική αίθουσα και όχι στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Nιώστε σαν να βρίσκεστε στην μεγαλύτερη κινηματογραφική αίθουσα και ζήστε μοναδικές εμπειρίες θέασης.

Στην μοναδική και εξαιρετική απόδοση του περιεχομένου βοηθάει και ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς AI ο οποίος χρησιμοποιώντας αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης, αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το μετατρέπει σε μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία. Όλες οι ρυθμίσεις είναι αυτόματες, βελτιωμένες να αποδίδουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου με σκοπό η κάθε προβολή να είναι μοναδική.

Είναι τόσο “έξυπνη” που κάνει μόνη της ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος της ταινίας που βλέπετε: Το Dolby Vision IQ, η φωτεινότητα, το χρώμα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται έξυπνα ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

Με τη λειτουργία FILMMAKER MODE™ ο επεξεργαστής ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιεί αυτόματα την εξομάλυνση της κίνησης στο εφέ πλήρους κινηματογραφικής εικόνας. Παρακολουθήστε ταινίες με την αρχική δημιουργική παρέμβαση και κινηματογραφική εμπειρία. Τι σημαίνει αυτό; Οι ταινίες που θα απολαμβάνετε θα είναι στην μορφή που τους έδωσαν οι πραγματικοί δημιουργοί τους, για ακόμα μεγαλύτερη κινηματογραφική εμπειρία.

Παρακολουθήστε τις πιο "ζωντανές" ταινίες ή απολαύστε τα πιο όμορφα έργα τέχνης.

Δεν κουράζει τα μάτια σας: Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε σχεδόν όλη την ημέρα μας μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή. Αυτό που θέλουμε, λοιπόν, από την τηλεόρασή μας είναι να μας ξεκουράζει. Με την ενσωματωμένη λειτουργία Eye Comfort, απολαμβάνετε πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Συγκεκριμένα, χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, η OLED GX 65 TV ξεπερνά τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας, ενώ έχει λάβει πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση. Οι μετρήσεις είναι σύμφωνες με τα πρότυπα του IEC (International Electrotechnical Commission) για τη διασφάλιση της υγείας των ματιών.

Της μιλάτε και σας ακούει: Πόσο σημαντικό είναι αυτό για μια τηλεόραση. Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε τον χρόνο σας ψάχνοντας αυτό που θέλετε. Δεν χρειάζεται να αυξάνετε μόνοι σας τον ήχο, να αλλάζετε χειροκίνητα τα κανάλια… με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Παρά μόνο να της λέτε αυτό που θέλετε και μάλιστα για πρώτη φορά στα ελληνικά.

Το LG ThinQ αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και σας δίνει την ευκαιρία να ελέγχετε το Home IoT ecosystem σας με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής, χωρίς τηλεχειριστήριο. Επίσης, με τους ενσωματωμένους βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa, η τηλεόραση LG OLED κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη.

Ο Digital Marketing & Innovation Specialist, Τίμος Κουρεμένος -ή αλλιώς ο “δοκιμαστής” νέων τεχνολογιών και πιο συγκεκριμένα των νέων λειτουργιών της LG OLED TV- εκμεταλλεύτηκε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία για να περιηγηθεί στο menu και να ανακαλύψει τις δυνατότητες της LG OLED TV, σε μία εμπειρία που τον έκανε να ταξιδέψει! Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 

 

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την τηλεόραση που σας αξίζει, που θα σας ξεκουράζει, θα υπακούει στις εντολές σας και θα σας δίνει καθημερινά τη δυνατότητα να ζείτε τις πιο έντονες κινηματογραφικές εμπειρίες από το σαλόνι σας. Μπείτε στο lg.com και ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

.

Πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε μια πρακτικική βιβλιοθήκη και κυρίως για να βάλετε τάξη στις στοίβες βιβλίων που δημιουργούνται εδώ και εκεί μέσα σε όλο το σπίτι.

Φέρτε το Σινεμά στο Σπίτι σας με τον πιο Έξυπνο Τρόπο

.

Απολαύστε τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες και τις αγαπημένες σας σειρές με την αρχική δημιουργική παρέμβαση και κινηματογραφική εμπειρία.

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Οι πιο Όμορφοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο Γύρω από την Τηλεόραση

.

Κάντε την τηλεόραση κομμάτι της διακόσμησης του σαλονιού σας.

Ήρθε η Τηλεόραση που Μοιάζει με Έργο Τέχνης

.

Μια τηλεόραση που συνδυάζει την καλύτερη εμπειρία θέασης με την υψηλή αισθητική.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Αντικείμενα-Έπιπλα που Όλοι Χρειάζονται για να Φτιάξουν το Σπίτι των Ονείρων τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητική λεπτομέρεια
Αυτή η Διακοσμητική Λεπτομέρεια Μπορεί να Μεταμορφώσει Οποιοδήποτε Δωμάτιο
More in ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ, ΣΠΙΤΙ
7 Αντικείμενα-Έπιπλα που Όλοι Χρειάζονται για να Φτιάξουν το Σπίτι των Ονείρων τους!

Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας βάζοντας σε αυτό τα απαραίτητα έπιπλα.

Close