5 Μυστικά για Ένα Λιγότερο Ακατάστατο Σαλόνι!

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

5 Μυστικά για Ένα Λιγότερο Ακατάστατο Σαλόνι!

Όσο πιο μικρό είναι ένα διαμέρισμα τόσο πιο δύσκολο είναι να βρίσκεται σε τάξη. Αυτό είναι μια πραγματικότητα από την οποία δύσκολα μπορεί να ξεφύγει κανείς.

Από την άλλη μεριά τα δύσκολα εργασιακά ωράρια και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δυσκολεύουν ακόμα και τους πιο τακτικούς να έχουν μονίμως σε τάξη το σαλόνι τους, τον χώρο που περνάνε αρκετές ώρες της ημέρας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα 5 μυστικά για ένα λιγότερο ακατάστατο σαλόνι, όσο μικρό κι αν είναι αυτό.

Έχετε ένα μεγάλο καλάθι ακαταστασίας σε κάποια γωνιά του σαλονιού Πάρτε ένα μεγάλο, όμορφο ψάθινο καλάθι και ρίχνετε μέσα σε αυτό οτιδήποτε δημιουργεί ακαταστασία στο σαλόνι σας. Έτσι θα έχετε τον χώρο σας πάντα τακτοποιημένο και οργανωμένο. Μια φορά στο τόσο αδειάζετε το καλάθι και βάζετε όλα όσα βρίσκονται σε αυτό στη θέση τους. Μάλιστα μπορείτε να σκεπάζετε το καλάθι και με ένα όμορφο ριχτάρι έτσι ώστε να μην φαίνεται τι υπάρχει μέσα σε αυτό.

σαλόνι

Με τη βοήθεια ενός καλαθιού μπορείτε να βάζετε το καλάθι σας σε τάξη.

Οργάνωση: 7 «Πριν» και «Μετά» που θα σας Καταπλήξουν

Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στο coffee table μια φορά την ημέρα Πριν φύγετε για δουλεια το πρωί ή πριν πάτε για ύπνο το βράδυ αφιερώστε μερικά λεπτά στο καθάρισμα του coffee table. Αμέσως θα νιώσετε το σαλόνι σας πιο τακτοποιημένο.

Επενδύετε σε έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους Ένα coffee table με κρυμμένο χώρο αποθήκευσης ή ένα ottoman επίσης με αποθηκευτικό χώρο μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα για να βάζετε σε αυτόν ό,τι περισσεύει και ότι δημιουργεί ακαταστασία στο σαλόνι σας.

σαλόνι

Ένα οργανωμένο σαλόνι θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε αυτό.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Χαρίστε έξτρα λειτουργικότητα στη βιβλιοθήκη σας Είτε το πιστεύετε είτε όχι μια βιβλιοθήκη μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την ακαταστασία σε έναν χώρο. Εκτός από τα βιβλία σας στη βιβλιοθήκη μπορούν να μπουν και όμορφα ψάθινα καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης μέσα στα οποία θα μπορείτε να αποθηκεύετε πράγματα που δεν θέλετε να φαίνονται αλλά παρόλα αυτά χρειάζεστε στο σαλόνι σας.

Πετάτε ό,τι δεν χρειάζεστε Προφανές αλλά δεν το κάνουν πολλοί. Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να ζουν μέσα σε μια μόνιμη ακαταστασία από το να ξεφορτώνονται πράγματα που δεν χρειάζονται. Πολλές φορές, όμως, η λύση για ένα τακτοποιημένο σαλόνι είναι αυτή. Μάθετε να πετάτε ό,τι δεν χρειάζεστε για να καταφέρετε να ζείτε σε ένα όμορφο και όχι χαοτικό σαλόνι.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργάνωση Σπιτιού: 11 Μικρά Κόλπα που Υπόσχονται να σας Βάλουν Επιτέλους σε Τάξη!

.

Με αυτές τις μικρές αλλαγές στην οργάνωση του σπιτιού, θα δείτε μεγάλες διαφορές!

Οργάνωση Σπιτιού: Αυτά τα Tips Αποθήκευσης Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

.

Προσέξτε να μην ξεφύγετε από το όριο της υπερβολικής οργάνωσης γιατί τότε θα έχετε ένα παραφορτωμένο σπίτι που θα δείχνει αποπνικτικό και κακόγουστο.

Αυτά τα 6 Αντικείμενα θα Βάλουν το Καθιστικό σας σε Τάξη! [Gallery]

.

Το καθιστικό σας αποτελεί το κλειδί για τη θεωρία του χάους; Μάθετε ποια πράγματα θα σας βοηθήσουν να το κρατάτε πάντα εν... τάξει!

Μικρό Διαμέρισμα: Οι πιο Οικονομικοί Τρόποι για να Ανανεώσετε Κάθε Χώρο!

.

Μεταμορφώστε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με τις διακοσμητικές ιδέες που σας δίνουμε.

Οργανώστε το Σπίτι σας με Αυτά τα 10 Πανέξυπνα Tips!

.

Αυτά τα tips οργάνωσης σπιτιού μπορούν να κάνουν τη διαφορά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Ένα Διαμέρισμα 24 τμ που η Κουζίνα του θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αναβαθμίστε το Μπάνιο σας Χωρίς να Ξοδέψετε μια Περιουσία!